[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب که سرعت خوبه سرعت که دیگه اسمی نمیشه حتما لینکت پریده یا ipعوض شده
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب که سرعت خوبه سرعت که دیگه اسمی نمیشه حتما لینکت پریده یا ipعوض شده
ایپی که همونه لینک هم فکر نمیکنم پریده باشه، احتمالا مثل همیشه از جانب مخابراته،البته جدیدا گیت وی عوض شده 143.21نقل قول:
یعنی منظورت اینه که دوباره گیت وی ها فری و لاک شدن؟نقل قول:
گیت وی من که الان فریه
قبلا گیت وی قفل شده بود یادم نمیاد چی بود فکر کنم اخرش 66 بود.الان توی کنسول مودم گیت وی تغییر میکنه و تقریبا مشابه ایپی هست[قبلا همیشه همون 66 بود] و توی دستور tracert عدد سوم، 143.21 هست همواره.دیشب که سرعت خوب بود هم همین گیت وی بود فکر کنم.نقل قول:
اینجا هم که دیگه سرعت اسمی نشد
5.233.194
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اسمی شده
الان حس می کنم ویندوز 8.1 که دارم قدیمی هست و اذیتم می کنه ! منظترم تا 10 بیاد ، بعد XP :n02: ! نه داریم ؟ :n29::n02:نقل قول:
:n02::n02::n02:نقل قول:
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
اوضاع پینگ بهتر شده فقط کاش تایم اوت های موقع شبانه هم رفع بشه
سلام دوستان من یه مشکل دارم جدیدا نمیدونم از مخابراته یا از مودمه. مودم دی لینک هست و لینک مدلشو پایین میزارم .
اول از همه این که چند روزی هست که اینترنت ظهر ها قطع میشه و 4 5 ساعت قطع میمونه و دوباره وصل میشه. جالبه که همیشه توی یه بازه زمانی خاصی قطع میشه معمولا بین 1 تا 5 بعد از ظهر قطعه .
مشکل دوم اینه که وقتی ترافیکم تموم میشه چراع نت مودم قرمز میشه و کلا اینترنت میپره و حتی وارد سایت پارتاک هم نمیشه که ترافیک بخرم. هرچی هم مودمو خاموش و روشن میکنم درست نمیشه که نمیشه . باز هم 2 3 ساعت طول میکشه که وصل شه بعد از وصل شدن هم میره توی سایت پارتاک که ترافیک بخرم.
مشکل دوم فکر میکنم از مودم باشه که خیلی دیر به اینترنت خودشو وصل میکنه . شما چیزی نمیدونید ؟
مودمم اینه :
این لینک هم برسی کنید ببینید کاربری داره استفاده کنم از آموزشش ؟ DNS های مخابرات هم لطف کنید بگید ممنونکد:
http://www.-------------/Product/DKP-35476/D-Link-DSL-2740U-ADSL2--Modem-with-Wireless-N300-Router/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1--ADSL2-%D9%88-%D8%A8%D9%8A%E2%80%8C%D8%B3%D9%8A%D9%85-%D8%AF%D9%8A-%D9%84%D9%8A%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-DSL-2740U
کد:
http://www.itport.ir/1393/03/14/disconnect-from-the-internet/
تایم اوت ها از رنج آی پیه برا من اصلا تایم اوت ندارهنقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشبختانه سرعت شبانه مثل قبلا عالی شد حتی سرعت روزا هم بهتر شده
شیلترینگ هوشمنده، چیه باعث شده سایت هایی که https هستن خوب باز نشن:n29:
512 یه همسایه دیگه :n02:
شب هم اگه وای فایش روشن بود تست میگیرم
37.221.41
خطش رو سه مگ بسته شده ( اون که 256 داشت خطش رو 10 مگ بود !!! )
پینگ ها دقیق نیستن چون سیگنال وای فای یکم کم و زیاد میشد
سلام
ادرس سایت ibs چیه؟
512 مخابرات :
پینگ هم درست شد مثل اینکه :
امیدوارم واسه همه سرعت های خیلی خوب بده :n40:
سلام دوستان! باز هم دو ماه گذشت و مشکل برگشت سر جاش
این پست تاریخش: 5 مارس 2015
و این پست تاریخش: 7 آوریل 2015نقل قول:
و از دوباره از دو روز پیش در تاریخ 8 جولای 2015:نقل قول:
هر دو خط با هم اینجوری شدن دوباره!
یکی از خطها رو تخلیه میکنم میرم های وب! الان زنگ میزنم پشتیبانی، میگه نمیشه کاری کرد، شکایت میکنم 195، پشتیبانی یه ماه بعدش زنگ میزنه میگه چرا شکایت کردی :n09:
نقل قول:
من الان با 5.233.166 مشکلی ندارم
زنگ بزن شاید رنج IP رو تغییر بدن
خط پارس آنلاینم امروز تخلیه شد
هنوز مخابرات واسه ثبت نام کپی کارت ملی و نامه دانشگاه میخواد ؟
میدونم، این مشکل صرفا مربوطه به مرکز مخابراتی ما! و احتمالا چون گیمر آنلاین کم هست اینجا، خیلیا وقتی این مشکل براشون اتفاق میفته، اصلا متوجه نمیشن، به قول پشتیبانی: صفحه شون باز میشه، چیزی نمیفهمن، همین. ولی من خودم حس میکنم یکی از دستگاه های توی MDF مشکل داره، پورت ما رو که میبرن اونجا این مشکل پیش میاد و به نظر میاد مشکل از Flow Control باشه که هر 10 ثانیه ، برای یک ثانیه کامل Packet loss میده.نقل قول:
متاسفانه اجازه دسترسی به MDF هم نداریم، همه هم فکر میکنم ما درس نخونده ایم و شاسکول، الکی داریم حرف میزنیم! برای همین اگر بگی مشکل از پورته، میگه هیچی نمیفهمی! الکی داری بلغور میکنی!
مشکل از IP هم نیست، چون الان دو خط، رنج آی پی مختلفی دارن ولی مشکل برقراره. مشکل سخت افزاریه و تا دو هفته دیگه که پورت رو عوض نکنن، الکی، مشکل رفع نمیشه، به نظرتون زنگ بزنم MDF جای پورتمو عوض میکنن؟ از این رک بزنن به اون رک!
نه مخابرات هیچی ازت نمیخواد، خیلی راحت برو ثبت نام کن. من خودم بدون مدرک 5مگ گرفتم از اکسین...
دوستان نظرتون درباره ی هایوب چیه؟ الان نمایندگی نداره تو دزفول، ولی تو سایتش مخابرات فردوسی رو میشناسه و میره برای مراحل بعدی . اینطور که شنیدم، خود پشتیبانی تهران با مکاتبه و ... وصلش میکنه و مشکلی نداره.
مرسینقل قول:
فکر نکنم . اگر بزنن روی یک کافوی دیگه احتمالا درست میشه . ولی خوب امتحانش کن شاید درست شد.
به نظرت چیکار کنم بزنن رو یک کافو یا هر کوفت زهرماری دیگه :n09: ؟نقل قول:
فرشاد کو، اون از این راه و روشا بلده :n33:
دوستان رینج سرعت دانلود شبانه،سرویس 1 مگ چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گروهت جدیدا عوض نشده؟نقل قول:
چشمت روز بد نبینه ما رو انداختن گروه 5.223 و 37 دیگه شبانه کلا تعطیل شده:n09:
مرکز مخابراتی هم بدون درخواست isp فکر نکنم پورتو عوض کنن مگر اینکه دیگه خیلی اهل دل باشن:n33:
خط اول: اوآسیسنقل قول:
گیت وی: متفاوت و غیرثابت
رنج:
2.182.0 تا 2.185.7
2.185.64 تا 2.185.71
37.221.0 تا 37.221.23
5.233.168 تا 5.233.198 یا نزدیک این رنج
خط دوم: اکسین
گیت وی: ثابت 78.39.200.66
رنج:
37.221.56 تا 37.221.63
2.89.160 تا 2.189.166 فکر کنم
یه سری IP دیگه که با 80 شروع میشه.
در حال حاضر، کیفیت خط دوم بهتره. روی رنج 2.185.0 تا 2.185.7 محدودیتی اعمال شده که اصلا نمیشه به چیز پی ان وصل شد... PPTP/L2TP/IPSec/Ker,io/HTTPS و ... فایروال زدن روش فکر کنم :n03:
منم قبلا همون گروه اول بودم vpn هم مثل بنز روش کار میکرد ولی 3-2 هفته پیش انداختنم یه گروهی که فقط رنج 37 و 5.223 رو دارهنقل قول:
برای استفاده روزانه بهترین گروهه اما شبانش کلا تعطیله
سلام دوستان
من دو مگ محدود دارم از خرمشهر.
حدود یک ماهی میشه که سرعت شبانه ام که قبلا حدود 300 بود، الان شده 30. وقتی شروع به دانلود میکنم، سرعت از 200 و خورده ای شروع میشه و روی حدودای 30 ثابت میشه. تنها از یک لینک حدودای 200-300 کیلو بایت سرعت میگیرم که اون هم سرورهای پلی استیشنه. مثل این لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریشب سرعتم اوکی شد و تو شب با تقریبا تمام سرورها سرعتم نزدیکای 300 و حتی بالاتر بود. دیشب و شبی که گذشت بازم خراب شد.
به نظرتون علت اینکه فقط از سرور بالا سرعتم در زمان رایگان خوبه چیه؟ کلی هم لینک از سرور پلی استیشن امتحان کردم و سرعت همه شون مثل لینک بالا، عالی بود.
مودم سمفونی از اون قدیمیهاش الان بهترین گزینه هست کلا تو روز یکی دو بار قطع میشه سریع هم وصل میشه هیچی واسه تنظیم نداره . کلا خرکی کار میکنه ولی اون یکی مودمم رو که میزنم تی پی لینک اصلا وصل نمیشه خلاصه خون تو دل ادم میکنه واسه وای فای هم مودم قدیمی رو اکسس کردم به مودم تی پی لینک . اگه مودم سمونی دارین امتحان کنید حتما جواب میگیرید . چند شب پیش امانیه بودم یه سرکی توی چند تا از وای فای های اون محل کشیدم بیچاره اونایی که مخابرات دارن کلا قطع هستن . خلاصه واسه اون بنده خدا یه خورده تنظیماتشو بهتر کردم ولی به هیچ صورتی وصل نشد مودم اونم تی پی لینک بود
شاید موقع دانلود ایپیتون 37.221 هست چون این ایپی سرعت شبانه خوبی ندارهنقل قول:
ممنونم از جوابتون.نقل قول:
از کجا بفهمم آی پیم موقع دانلود چیه؟
تو گوگل بزن whats my ip :n01:نقل قول:
هم توی کنسول مودم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این پارتاک لعنتی رو کی میخوان درست کنن من نه میتونم ترافیک بخرم و نه تمدید کنم
انگار خرید غیر حضوری هم ازمون گرفتن برگشتیم به 4سال پیش که
اول اینو بخون:نقل قول:
بعدش، میتونی با پرداخت سریع شارژ کنی، فقط شماره تلفنت رو باید دو بار بزنی تو اون صفحه، سری اول الکی میره و کاری انجام نمیشه(مثل فعال سازی) ولی سری دوم که وارد بشی، میاد بالا و میشه شارژ کرد :n39:
الان کدوم ip خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه ثبت نام هم وقتی میزنم اون قسمت که باید بره تو پرتال بانک گیر میکنه :n37:نقل قول:
برا چی میخوای کافو رو عوض کنی؟مگه خطت نویز داره؟:n13:نقل قول:
اگه میخوای گروهت عوض بشه که باید پورتتو بزنن رو یه ردیف dslam دیگه MDF هم بدون اجازه مخابرات واست انجام نمیده یا باید با مارمالاد که بخش فروشه بگی که با MDF صحبت کنه یا با پشتیبانی که مربوط میشه به یه شرکت دیگه
پارتاک هم با پرداخت سریع هم اجازه خرید نمیده بهم چند دقیقه میمونه رو لودینگ بعدش خطا میده:n21:
IP شما الان چنده؟نقل قول:
نقل قول:آره، الان گیر میکنه، احتمالا میخوان همون مشکل پرتاک برای بانک رو درست کنن، زدن این یکی هم خراب کردن.نقل قول:
نه فرشاد، خطم همون مشکل قبلی رو داره که میگم هر 10 ثانیه، 1 ثانیه کاملا Packet loss دارم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هر دو خط که از دو گروه مختلف هستن این مشکلو دارن! حتی الان هم که خط اولم نتش تموم شده، به اون گیت وی خاص تموم شدن اینترنت که وصل میشم، وقتی باش پینگ میگیرم، از اون هم پکت لاس میده! یعنی مشکل از نت یا سیستم من نیست، یه چیزی این وسط داره خرابکاری میکنه و 100% سخت افزاریه. حالا نمیدونم چطور این موضوع رو به پشتیبانی بفهمونم :n35:
مشکل از dslam نیست، مشکل از یه چیز دیگه اس، به نظر همون کافو باشه، چون من دو خطم از دو گروه مختلف از دو شرکت مختلف، یک مشکل دارن!:n27:
همش تایم اوت این چه وضعشه :(:n34:
2.189.161.13نقل قول:
2.185.47نقل قول:
......