نامردا گویا قرار نیست این یه گیگ رو به ما بدن ! بیخودی دلمون رو خوش کرده بودیم !
Printable View
نامردا گویا قرار نیست این یه گیگ رو به ما بدن ! بیخودی دلمون رو خوش کرده بودیم !
آره به ما هم ندادن !نقل قول:
اطلاعیش هم تو سایت نبود مثل اینکه کلا سرکاری بود !
:n23:
دوست عزیزنقل قول:
اگه تو دانلودت همین نوسان رو میبینی شک نکن به mtu مربوطه
من که -با همه فرمولهایی که داده بودن چک کردم متاسفانه هنوز نتونستم عدد خوبی واسه mtu بگذارم عددهایی هم که خود پارس میگه کمکی نکرد!:n29:
ای بابا مثل اینکه فقط تهران رو میخوان ۴ مگ نگه دارن !!نقل قول:
شما کدوم شهری ؟
قبلا مگه چقدر دانلود میکردی ؟ الان چقدر دانلود میکنی ؟
نقل قول:به منم هیچی ندادن ، ۱۰۰ مگ هم ندادن چه برسه به ۱ گیگ !!نقل قول:
کلا شانسم خرابه تو این موارد !!
سلام منم 2 مگ محدود گرفتم گفتن که رو 9 مگ میبندن و سرعتش 1000 تاست اگه اینطوری باشه خیلی عالیه :n16:البته شنبه وصل میشه
1 گیگ چی شد ایها النّاس ؟:n01:
ندادن نامردا !!! به من که ندادن ( تهران ) حالا دیگه بقیه رو نمیدونم ، کلا دیدن از عید گذشت گفتن ایشالله عید نوروز !!نقل قول:
بچه ها کسی 2مگ بگیره ،خطشو رو 4 میبندن یا ممکنه بیشتر کنن؟
دوستان یکی از بچه ها گفت ماه اول اشتراک رو بهت نامحدود میدن درسته، یعنی من 2 مگ 3گیگ در ماه بگیرم ماه اول رو نامحدود میدن بهم؟
بعدش 2مگ بگیرم رو چند میبندن برام؟
بعدش با کارت خبرنگاری میتون این سرویس 2 مگ رو بگیرم؟
ممنون از دوستانی که پاسخ میدن :)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خير ، ماه اول هم ٣ گيگ بيشتر نداريد.نقل قول:
نيازي به مدرك نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به خطت داره اما اگر خط جواب بده تهران ٢ مگ روي ٤ مگ بسته ميشه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یکی از بچه های قزوین 2 مگ محدود داره میگیره خطشو رو 9 مگ میبندن
منم دیگه از دست شاتل خسته شدم میخوام بیام پارس چجوریه واسه دانلودر ها؟
مثه شاتل محدود میکنن یا نه؟
2 مگ محدود تو شب و روز سرعت دانلود چنده؟
اصلا پیشنهاد میدید بیام یا نه؟
2 مگ رو بدون هیچ مدرکی میدن یا باید حتما کارت دانشجویی داشت؟
یکی جواب بده ممنون میشیم :n16:
ممنون از شما.نقل قول:
تقریبا سوال منم هستش.نقل قول:
والا اگر زن میخواستیم بگیریم اینقدر تحقیق نمیکردیم :n02:
منم همینو میخوامنقل قول:
الان 512 دارم رو 4مگ بستن
امیدوارم جور شه ماله مارم بالاتر ببندن
زنگ زدم پشتیبانی گفن که قراره سرعتای بالاتر رو اماده کنن و کسایی که خطشون و مخابراتشون توانایی سرعت بالا رو داشته باشه خود به خود براشون میزارن
مثل من که 512 خریدم ولی خطو رو 4 مگ بست
حالا فک کن 256 بگیرم و همه چی خوب باشه خطو رو 8مگ ببندن
آقا این چه وضعیه، تو منطقه مارلیک-سرآسیاب چند روزه سرعت افتضاحه. الان که اینو مینویسم سرعت از 15 بالاتر نمیره. حتی سرعت اسمی خط هم نیست.
تا ساعت 1 صبح (نیمه شب) همینه سرعت. از 1 سرعت میره بالا. زنگ زدم پشتیبانی طرف میگه تیم ویور راه بنداز. راه انداختم اومده داره تنظیمات مودم رو باهاش ور میره.
میگم این کارا چیه با همین تنظیمات خوب بوده، تا 160 دانلود داشتم، میگه نه اینا تاثیر داره. فکر میکنن ما هالوییم. آقا اگه تاثیر داره چرا یهو از 1 نیمه شب درست میشه؟
اگه کسی از پارس آنلاین اینجا رو میبینه لطفا رسیدگی کنین. خسته شدیم. من ماهی 48 تومان نمیدم برا خط نامحدود 256 که در طول روز خطم در حد 128 مخابرات کار کنه.
سلام.شما تو اهواز سرعتتون اینقدره!!!!!!!!!!!1مگابایت!!!!!مو عی که ما تو پارس انلاین بودیم ازش خیری ندیدیم.حال که بل اجبار کوچمون دادن مخابرات یه روز نت ملی میشه چند روز نت قطع میشه با پشتیبانیش تماس میگیریم گوشی را قطع میکنن(خداییش هیچ وقت پشتیبانی پارس انلاین گوشی را قطع نمی کردن و با احترام برخورد میکردن).تا می تونی ازش استفاده کن.نقل قول:
ما ۵ روز از اکانتمون مونده و عیدی ۱ گیگ و ندادن منم شارژ دیگه ندارم نمیدونم شارژ کنم یه ۵۰۰ مگ یا یهو عیدی رو میدن
نمیدونم چرا مثل ادم هیچ وقت عیدی رو اعلام نمیکنن که میخوان بدن یا نمیخوان بدن یا به موقع بدن
این عیدی که همه منتظرشن احتمالا 5شنبه میاد دستموننقل قول:
2 تا عیدی که نمیدن،یدونه میدن،حالا این عید ندادن صبر میکنیم ببینیم ایا اون عید میدن یا نه
آخه بهیه عده از کاربرا دادن سندشم بچه ها گذاشتن صفحه های قبل ، حالا معلوم نیست میتونن تفکیک کنن به یه عه این عید بدن به یه عده ای عید بعد یا نهنقل قول:
شهرستان رو روي ٩ مگ ميبندن اما تهران فعلا بالاترين سرعت روي ٤ مگ بسته ميشه. اگر خط جواب بده شايد در آينده اي نزديك تهران هم روي ٩ مگ بسته بشه.
بدون هيچ مدركي ميتونيد هر سرعتي بگيريد.
٤ مگ تو تهران اگر مركز مخابراتي مشكل نداشته بشه توي روز سرعت دانلود ٤٠٠ و تو ساعات رايگان بين ٢٥٠ تا ٤٠٠ هست.
فكر كنم جواب تمام سوالات داده شد.
مطمئن باشید 5 شنبه میدن چون مثلا عید شیعه ها هست دیگه ندن دیگه هیچی!
نقل قول:
شما که 512 داری سرعت دان تو روز و شب چقدره؟ چرا میخوای 2 مگ بگیری؟
سرعت شبانه من دیشب افتضاح بود بالای 30 نرفت !
256 محدود دارم
منم با دو مگ دیشب ۵۰۰ مگ فقط دانلود کردم / یه مشکلی دیشب بوده
این وضعیت اینترنت منه. 128 نامحدود
مقدار نویز رو کجا میشه فهمید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاعدخطت خیلی خوبه نویزت روی ۲۵ هست و snr روی ۱۷ که هردوش عالیهنقل قول:
نمیخوام بگرمنقل قول:
اگه 2مگ رو رو 9مگ میبستن شاید میگرفتم
سلام
من پرسرعت ترین سرعت اینترنت ایران دارم!!!!
کمتر از 7 دقیقه با بیش از 6 گیگ دانلود شود!!!!
اینجا دانلود شود ججم 1 مگابایت
سلام دوستان من مشهد هستم اینترنت فعلیم مخابرات هست.
اگه بخوام از پارس انلاین تعرفه بگیرم چند تا سوال دارم ازتون.
پشتیبانی شون چطوره ؟
سرعت چطوره ؟
پینگ چطوره ؟
به هزینه هاش میارزه ؟
دانلود شبانه هم مهم هست .
حالا من ترجمش میکنم ! یکی از دوستان هم قبلا این کارو کرده بود:n02:نقل قول:
میگه که
من پرسرعت ترین نت تو ایران رو دارم
در کمتر از 7 دقیقه ( تو فیلم 6.5 دقیقه ، چقدم دقیق :n02: ) 6 گیگ دانلود شد
نقل قول:
من که امروز پرسیدم گفتن برات رو 9 مگ میبندیم فقط میخام بدونم شبی چند گیگ میتونم دان کنم
یا مثلا با 512 چند گیگ میشه تا صبح گرفت !!
سلام دوست مشهدی
من مرکز پیروزی هستم خط 1 مگ دارم.
دانلود شبانش تعریفی نداره متاسفانه. روزا ولی خوبه 400 تا 450 سرعت دانلوده
اینم تست سرعت همین الان با سرور داخلی
نقل قول:
خطت رو 4 مگ بسته شده؟
شبانه چند گیگ میتونی بگیری؟
سلام بچه ها ایا تو پارس انلاین برای دانلود شبانه نیازی به ریست کردن مودم تو زمان شروع و پایان شبانه هست یا خیر؟
سلام من اسم مرکز منطقه رو نمیدونم ولی فرامرز هستم سرعت عالیه برام،پشتیبانی دک نیست پینک هم برام 80 هس و به نظر من هزینه ها بسیار خوب هست و میارزهنقل قول:
سلامنقل قول:
نه نیازی نیست