بزرگوار گفتم i40 .نقل قول:
Printable View
بزرگوار گفتم i40 .نقل قول:
بله خواستم بگم که همه به جز i60 مثل هم هستن که دوستان میگن i60 هم تفاوتی با بقیه ندارهنقل قول:
متاسفانه اینترنت های 4G و TD-LTE همشون مشکل دارن طوری که حتی با تغییر DNS هم درست بشو نیستن.
برخی برنامه ها با اینترنت ایرانسل و مبین نت آپدیت نمیشن ولی با اینترنت ADSL شاتل که دارم بدون مشکل آپدیت میشن!
معلوم هم نیست مشکل از کجاست!
:n35:
یعنی شما میگید 2101پلاس و i60 هیچ تفاوتی باهم ندارن؟نقل قول:
پس چرا انقدر تفاوت قیمت دارن؟
من نمیگم، خودتون تحقیق کنیدنقل قول:
شاید به خاطر پوشش FDD که نسل ۴ هم هست نه ۴.۵
بقیقه مودم ها فقط TD هستن
ما بقیش رو هم تو پست نوشتم
سرعت دریافتی این مودم ها کوچکترین تفاوتی نداره
فقط i40 یکم تو تست من پایین تر بود اما همزمان با بقیه تست نکردم ، روز دیگه ای در همون مکان بود
مودم هایی که تست کردم
i60
2101
5142
i40
بوده
سلام دوستان
بنده ۲۶ شهریور از طریق سایت ایرانسل مودم خریداری کردم به نظرتون با توجه به اینکه اهوازم کی میرسه دستم؟
قسمت پیگیرشون که فقط زده خریداریشده
سلام به همه دوستان بنده بعد کلی درگیری درمورد خرابی فایل و idm رفتم سراغ برنامه flash get و در کامال ناباوری مشکل خرابی فایل که تو idm داشتم رفع :n10::n10::n10: به تمامی دوستان هم پیشنهاد میکنم اون idm مسخره رو بذارن کنار و برن سراغ flash get که رایگان هم هست دردسر های کرک نداره .تمامی دوستان لطفا تو تایپیک هایی که به طوری مربوط به اینترنت td ایرانسل هست اعلام کنن تا همه از این زجر بی پایان خرابی فایل خلاص شن میدونم اذیت شدین همگی اما از این به بعد دیگه مشکلی در قبال خرابی فایل در دانلود با flash get نیس بدرور:n02:
این برنامه مربوط به ویندزه؟نقل قول:
سلام بله برای ویندوز هستنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پلمب جعبه مودم ایرانسل چجوری باید باشه؟
سلفون دور جعبشه؟