سلام. براتون پیامک تعویض رایگان اومده بود؟نقل قول:
Printable View
سلام. براتون پیامک تعویض رایگان اومده بود؟نقل قول:
الان برام پیام اومد بسته یک ماهه فعال شد فقط هر کاری کردم نرفت رو 4g رو +H مونده ولی گوشی پدرم رو 4g ثابت مونده یعنی مشکل از گوشیه؟
دوستان الان چن وقته اصلا اچ پلاس نمیشه برام آنتن هم پر هست کاملا .قبلا میشد سرعت هم عالی بود ولی الان اچ پلاس نمیشه و سرعتش هم داغونه به زور تا ۱۵۰ کیلوبایت میاد
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
saber73
جدیدا سیم کارت نو خریدی ؟ منظورم همین خطه . یا تعویض سیم کارت به نوع 4g انجام دادی . در این دو صورت بله هدیه داره .
نه نخريدم و هيچ بسته اي را فعال نكردم و سيم كارت را تعويض نكرده ام و كلا كاري انجام نداده ام.
پس احتمالا از این پیامک های تبلیغاتی هستش . *100*0# رو شماره گیری کن ببین بسته اینترنتی برات فعال شده .نقل قول:
حتما از گوشی هستش با ماله پدرتون تست کنید ببینید 4g میاد .نقل قول:
من شهریور رفتم سیم کارتم رو مثلا تعویض کنم به 4g . دیدم سیم رو داد و طرحش این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد دیدم حدود 15 روز پیش پیامک تعویض رایگان از همراه اول اومد برام و باز رفتم پیش دوستم تعویض کردم دیدم باز همون سیم کارت رو داد بهم :n02:
منم چیزی نگفتم و بعد دو روز دیدم باز برای این سیم کارتم پیامک تعویض رایگان اومد! و باز سه روز پیش رفتم گشتم دیدم سیم کارتهای 4g اصلی و واقعی رسیده. رایگان برام تعویض کرد و بسته 2گیگ +2 گیگ شبانه رو بهم هدیه داد یک دقیقه بعد.:n33:
اینم usim همراه اول
دادا میشه عکس خود سیمکارت اولیم بفرستی؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این بود.بار اول شهریور 8 هزار ازم گرفت و بار دوم باز همینو بهم داد ولی رایگان و بار سوم دیگه سیم کارت 4جی اصلی رو بهم داد و بسته رایگان هم سریع فعال شد.نقل قول:
تبليغاتي نيست چك كردم( هم از 8080 پيام امد و هم از همراه اول) بسته 30 روزه 2 گيگ روزانه 2 گيگ شبانه فعال شده است در ضمن سيمكارت اعتباري است و مبلغ شارژ حدود 1100 تومان بود و چيزي كم نشده است.نقل قول: