سلامنقل قول:
با توجه به نظرات اساتید hje 300 ارزش صدای بهتری نسبت به همنوع های هم تراز قیمت خودش داره.
موفق باشین
Printable View
سلامنقل قول:
با توجه به نظرات اساتید hje 300 ارزش صدای بهتری نسبت به همنوع های هم تراز قیمت خودش داره.
موفق باشین
بنام خدا.دوستان به نظر شما jabra street 2 ميتونه انتظارات منو براورده كنه؟بيس عالي-كيفيت صداي عالي-دكمه هاي كنترل موسيقي و جواب دادن به تماس.البته اگه دوستان پيشنهاد ديگه اي هم داشتن كه انتظارات منو براورده كنه و قيمتش در حدود 100 تومن باشه و البته in ear خوشحال ميشم بشنوم.من الان creative ep630 دارم و گوشيم هم گالاكسي 2 هستش.ممنون از دوستان
سلام کسی نیست جواب سوال مارو بده در صفحه قبل...
عزیز شما باید S4A رو بگیرید که مال اندرویده. بعید میدونم تو ایران باشه! یعنی من ندیدم جایی.نقل قول:
Panasonic HJE300 فکر میکنم براتون مناسب باشه.نقل قول:
ممنون از پاسخ راستی یاد مدل های EXسونی افتادم که از 10lpداره به بالا واز قیمت 20 تومن!! راجع به اونا اطلاعاتی دارید عزیز؟ممنوننقل قول:
ممنوم ولی پیشنهاد بهتری نداشتید حالا یکم بیشتر شد قیمتش مورد نداره.ترجیح میدادم مارکش فیلیپس یا سونی باشه..راستی فکر کنم البته گفته باشم من هم بیس عالی میخوام هم شفافیت بالایه صدا و تفکیکش...
والا با 30 تومن خیلی انتظاراتتون بالاس ولی خوب کریتیو 650 یا 635 یا 630 بیس قوی دارن و سونی هم ed12 هست که اونم بیس خوبی داره .نقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی 55 تومن بدی میتونی Philips SHE 9800 که بیس خوبی داره و noise canceling داره رو تهیه کنی.نقل قول:
Philips SHE 9800الان حدود 48تومن من خودم همین مد نظرم بود...توانایی مالیش رو دارم ولی چون سلیقه ندارم نمیخوام اگر خراب شد افسوسش رو بخورم...
سلام
کسی قیمت هدفون های سری ex سونی رو داره؟
برای گوش دادن به موسیقی با موبایل مناسب هستند؟