تو این فروم تا حالا خرابی VT50 نداشتیم.نقل قول:
اما مدل VT30 همه بردشون سوخته. یه موردم ST30 برد سوخته داشتیم.
Printable View
تو این فروم تا حالا خرابی VT50 نداشتیم.نقل قول:
اما مدل VT30 همه بردشون سوخته. یه موردم ST30 برد سوخته داشتیم.
ممنون پونل جاننقل قول:
راستی یه سوال دیگه هم داشتم!من باید حتماً عینک سه بعدیه پاناسونیک واسه تلویزیونم بگیرم یا از برندهای دیگه مثل سونی و شارپ و اینا هم میشه استفاده کرد؟
نه.نقل قول:
اینکه بخواید از عینک یه برند دیگه استفاده کنید به نوع عینک که Active باشه یا Passive یا اینکه از نوع IR باشه یا FR بستگی داره.
بطور کلی عینک های هر برندی بطور خاص برای کار کردن با تلویزیون های خودشون طراحی شدن. تلویزیونهای پاناسونیک که اکتیو هستند فقط باید از عینک اکتیو پاناسونیک استفاده بشه.
یا اگه تلویزیون سامسونگه اکتیوه فقط از سامسونگ ها میشه استفاده کرد. البته یه سری عینک های موسوم به Universal داریم که میتونن با برندهای مختلف کار کنند که نمی دونم تو بازار ایران هست یا نه.
در مورد عینک های پسیو، این عینک ها با اکثر برندها و مدلهای تلویزیون های پسیو کار میکنن اما ممکنه تو کیفیت 3D اثر بذاره.
راستش نمیدونم چرا از عینکای پاناسونیک استفاده کردم سردرد گرفتم ولی عینکهای سونی و شارپ اینجوری نبودن!اونا هم اکتیو بودن ولی اینجوری نبودن...به نظرم بزرگتر هم بودن ولی این خیلی کوچیکه و گرون!از نوع RF هم هست...شانسه داریم آخه؟:n27::n28:نقل قول:
ممنونم پونل جان بابت پاسخت...نقل قول:
من دستگاه رو به نمایندگی معرفی شده خود بانیان(نوشته شده روی کارتن) نبردم
چون آشنا به یزد نبودم شماره تعمیرگاه های مجاز پاناسونیک رو از 118 گرفتم، یه شماره بهم داد بهشون زنگ زدم مشکل رو براش شرح دادم طرف کاملا میدونستند مشکل چیه گفت بیارش...
اصولا معتقدم نمایندگی ها دزدترین و کم کار ترین مراکز تعمیراتی هستند.
البته جایی که رفتم بالای تعمیرگاه نوشته بود نمایندگی رسمی تعمیرات سونی!
اول هم طرف تلفنی در رابطه با گارانتیش پرسید که گفتم نداره...
رفتم داخل دیدم به به یه پلاسمای 50 اینچ پاناسونیک هم هست جزو خرابی ها(مدلش رو ندیدم...)
تلوزیون رو گذاشتیم رو میز طرف یکی دوتا دکمش رو باهم گرفت روشنش کرد و دید باز همون هفت بار چشمک رو میزنه!
گفت هیچی دیگه باید باز شه و حداقل 20 روز زمان میبره!!!
برام رسید دریافت زدند و گفتند برو باهات تماس میگیریم
در مورد نبود قطعه گفت ما اگه نتونیم از نمایندگی قطعه تامین کنیم از همکارهای سطح شهر یا استانهای دیگه میگیریم
پرسیدم ایا تعمیر برد در صورت نبود قطعه بجای تعویض امکانش هست؟گفت تا باز نشه نمیشه گفت اما امکانش هست.
دیگه با خداست.
یه زمانی من اینجا وقتی پلاسمای پاناسونیک خریدم اومدم و گفتم از کیفیتش ناراضیم، همه ریختن سرم و بنده رو مورد لطف(!) قرار دادند!
امروز بعد از 2سال به هرکسی که این مطلب رو میخونه توصیه میکنم پلاسما نخره یا اگه میخره پاناسونیک نخره.که بجز دردسر هیییچی نداره.
این بلایی که سر ما میاد و خواهد اومد(سوختن تلوزیون) اگر در یک کشور پدر و مادر دار بود سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده درب پاناسونیک رو تخته میکرد.
این سوختن برد مربوط به یه مشکل در فرایند ساخت در کارخونست نه نوسان برق و چیزای دیگه....
خوب...
امروز عصر از تعمیرگاه باهام تماس گرفتند گفتند با فلان شماره تماس بگیر مهندس فلانی تا بهت بگه جریانت چیه!
تماس گرفتم مهندس...برداشت و معرفی کردم خودم رو گفت دوست عزیز برد SD دستگاه شما سوخته و امکان تعمیرش اینجا برای ما نیست و میفرستیم تهران، هزینش هم حدود 600 میشه، بفرستیم؟
گفتم چرا اینجوری شده؟ گفت این یه مشکل عمده در سری Vt30 , Ut30 و گاها st30 هست و همشون اینجوری میشن
گفتم خوب علت؟ گفت از کنتراست بالاست، وقتی دستگاهت رو روی کنتراست بالا میذاری، برد ساخته شده برای اون در این مدلها کشش ندارند و بعد از مدتی میسوزه! کنتراست رو بیشتر از 80 نذار(من همیشه کنتراستم 90 تا 95 بود)
گفتم نوسان برق چی میتونه علت باشه؟ گفت بندرت!
خوبکه یه استبلایزر 200 تومنی نخریدم، با وجود استابلایزر سوختنش شدیدا روی اعصاب میشد...
حالا از دوستان اهل فن کسی هست بتونه صحت حرفهای ایشون رو تایید کنه؟
پاورقی: قبل از این تماس صبح با نمایندگی اصلی معرفی شده روی کارتن تماس گرفتم مشکل رو گفتم گفت بیارش، گفتم هزینش؟ گفت بردش سوخته و حداقل 700 خرجشه.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه که دارندگان پاناسونیک باید کم کم با این کدها آشنا شند.
که برای 7بار چراغ چشمک زن نوشته:
SU-Board / SD-Board
در توضیح وظیفه هر برد نوشته:
SU Board = Scan Out (Upper) - Non serviceable. Must be replaced for service
SD Board = Scan Out (Lower) - Non serviceable. Must be replaced for service
Does Your Panasonic Plasma have the 7 blinks of death
A couple of months ago, Panasonic notified authorized service centers of a warranty extension on SC board replacement for Panasonic Plasmas that have a 7 blink failure. I have spent several hours now searching the internet for notice of the recall and have come up with nothing, including on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's site. I must tell you, I am more than a little shocked. I have found many complaints, many threats to start a class action lawsuit, but no one that claims to know about the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Failure of SC, SD, and SU board
Panasonic made the lofty claim that their [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] televisions would last for 40,000 to 60,000 hours of life. Owner's of the 2007-2009 models have found that 2,000 to 5,000 hours would have been more realistic. A common cause of "death" is the 7 blink failure.
The problem is with one, both, or all of the following boards: SC board, SD board, and SU board. Most commonly, the SC board is the culprit. Panasonic has received enough complaints that they have decided to issue a voluntary warranty extension to replace the SC board. However, they have chosen not to publicize it.
Rules of Repair
So your Panasonic Plasma has no picture or sound and the standby light is blinking 7 times, what next?
The first thing you need to do is call the Panasonic VIERA Concierge Hotline at 877-95-VIERA. Let them know what the problem with your tv is and that your are aware of the SC board warranty extension. They will issue you a customer case number and refer you to an authorized service center. When you speak to the service center give them your case number and tell them you would like them to arrive with the SC board.
Now, here comes the part that will make most of you unhappy. If it turns out that the SC board was not the problem, you are then responsible for paying the servicer their trip charge and diagnostic time. If the SC board resolves it, you are home free and the servicer should not charge you anything
Sarah 10 days ago
اینم یه کامنت از یکی از کاربران مربوط به 10 روز پیش در ذیل این دستور العمل:
My Panasonic died this morning, with 7 blinks and it's only 20 months old, it's not good enough!!! Won't buy Panasonic again
خلاصه کلام :
تمامی پاناسونیک داران، مبلغی برای این اتفاق ناگوار کنار بذارید تا در صورت بروزحادثه با مشکل مواجه نشید.
اینطور که در سایتهای خارجی دیدم این اتفاق (سوختن برد)دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.
ضمنا این مسئله هیچ ربطی به نوسانات برق نداره و بیخود پولتون رو بابت خرید بهترین محافظ و استابلایزر هدر ندید.
این یک مشکل ساختاری در طراحی و ساخت این برد هست و پاناسونیک هم خودش اینرو پذیرفته اما نه حاضر به تعویض شده نه حتی عذر خواهی.
یا علی.
دوستان مشکل هارد اکسترنالم حل شد!فقط یکم با پورت یو اس بی دستگاه ور رفتم درست شد:n02:
اگه پورت یو اس بی رو خیلی به داخل فشار بدی نمیخونه...باید یکمی سیم یو اس بی رو بیرون بیاریش:n06:
خوش بحالت!من بر اساس اطلاعات اینجا رفتم یه استابیلایزر فاراتل گرفتم 300 هزار تومن...اینو که گفتی جیگرم آتیش گرفت:n28:نقل قول:
متاسفم...نقل قول:
این مشکل سوختن برد در این تلوزیون هیچ ربطی به نوسانات برق نداره
بر اساس یک باور قدیمی ، وقتی چیزی میسوزه میگیم برق ضعیف قوی شده...
در VT30 چندین برد هست که هر کدام وظیفه ای بر عهده دارند ، از جمله پاور برد(یا supply board) که کارش دقیقا تغذیه برق TV هست، اگه اون میسوخت نشانه مشکل برقی یا نوسانات برق بود.اما مشکل این TV برد SD اون هست که مربوط به اسکن تصاویر میشه...
من از وقتی دیدم تلوزیون بچه ها داره به صورت سریالی میسوزه به این قضیه شک کردم که نباید از برق باشه، آخه برق همه ما نوسان داره؟ اونم از نقاط مختلف کشور؟! من برق خونه جدیدم رو تست کردم بین 219 تا 222 هست که بسیار عالیه اما با این وجود سوخت...جالبه که تلوزیون یکی از اقوام هم که پلاسمای پاناسونیک سری قدیمی تر هست(فکر کنم V20 باشه) چند روز قبل من سوخت! اونم 480 تومن خرجش شد...
من محصولات سونی رو بکل حذف کردم از چرخه تارگت هام
پاناسونیک هم به این جرگه پیوست
دیشب داشتم به این فکر میکردم که تلوزیونم درست شد بفروشمش یه ال ای دی LG یا سامسونگ بخرم، رفتم قیمت گرفتم زیر 4تومن نبودند، حالا این TV یکبار تعمیر شده منو که 2سال پیش با دلار 1050 حدود 3تومن خریدم رو چند میخرند؟ هیییچییی!:n03: