میدونم مرحله اخره خوب این مرحله آخر مرحله چندمه؟نقل قول:
70
80
ویا...
(شماره مرحله رو میگم)
Printable View
میدونم مرحله اخره خوب این مرحله آخر مرحله چندمه؟نقل قول:
70
80
ویا...
(شماره مرحله رو میگم)
تو مرحله ای که باید pegerino رو بکشم با موتور می پرم تو هلی کوپتر رومن ولی نمیتونم برم توش :31::18::27:
هی میگه space رو زوود تند سریع بزن / میزنم ولی بالا نمیره :21:
کسی این مرحله رو رفته ؟ :40:
تویه مرحله گیر کردم
با یه یاروهه سیاهپوسته باید با ماشین یه نفر رو تعقیب کنیم
به طوری که مارو نبینه
خوب منم رفتم دنبالش با فاصله نسبتا زیاد که مشخص نشه
بعدش پشت یه چهارراه (چراغ قرمز) توقف میکنه و بعد از اون نه این یاروهه حرکت میکنه و نه بقیه ماشینا(یه جورایی انگار طرف قفل میکنه)
با اینکه چند بار چراغ سبز شد ولی بازم حرکت نکرد خواستم بیام با اسلحه بزنمش دید مارو و فرار کرد
باید چه کار کنم؟
راهش همونه...باید سریع بزنی...قبل اینکه برسی اونجا یکم تمرین space کن :دینقل قول:
همیشه اینطوری میشه؟قاعدتا یه بار حالا ممکنه بازی قاط بزنه...نقل قول:
تمام سایت و زیرو رو کردم ولی خبری نیست که نیست؟ دقیق آدرسشو نداری؟:41:نقل قول:
دقیق یادم نمیاد...اصلا به اونجاها رسیدی؟قبلش برات توضیح می ده که دختره می خواد ماشینشو بفروشه و شمارشو از سایت بگیرو باهاش قرار بذار و ...؟شاید هنوز نرسیده باشی!نقل قول:
با پچ که نمیشه قدرت گرافیک رو بالا بردنقل قول:
باید ببینی قدرت سیستم شما چقدره؟
من خودم بدون نرم افزار با بالاترین رزولوشن دارم بازی می کنم
پچی هم نصب نکردم
بستگی داره که اون وسط مسطا چنتا ماموریت فرعی بری...واسه من 95 اینا تموم شدنقل قول:
خب من با کمال نامردی دارکو رو کشتم چون به دردم نمیخورد خائن ! به خاطر 1000 دلار مردمو به فنا داده بود !
----------------------------------------------------
اول رفتم دنبال معامله . وقتی اون طرف اومد این جمله رو گفت : " من یه هدیه دارم از طرف دیمتری" و تیرش به رومن خورد خیلی باحال بود .
من توی Deal تا اونجا رفتم که سوار هلکپتر میشدم . البته قصدم تست بوده . (و البته هم دوربین با هلیکپتر نمیچرخید ! و تکون نمیخورد)
ولی اصل قضیه اینه . وقتی من قسمت انتقامو گرفتم و قتی آخر سر سوار موتور میشم باید از پله ها برم بالا ؟ تا میخوام برم بالا میگه پورگینو فرار کرد
باید در حاشیه ساحل تعقیبش کنینقل قول: