ورساچ پور هوم ایسی میاکی پورهومنقل قول:
Printable View
ورساچ پور هوم ایسی میاکی پورهومنقل قول:
دیروز 2 تا عطر خریدم یه نارسیس رودریگز 50 میل که 70گرفتم و یه ادکلن ارزون دم دستی به اسم بلک بارکد جالب هست که موندگاریش رو لباسم 7 8 ساعته بوی خنک و دودی مانند داره خوشم اومد ازش25 گرفتم
مبارک باشه .نظرت در مورد نارسیسو چیه؟من اتفاقا امروز چند بار بیرون رفتم و هر بار هم اونو زدم و لذت بردم ازش:8:نقل قول:
حدود قیمت اینا را میدین؟نقل قول:
ممنون.خیلی بوش رو دوست دارم یه حالت تاریک داره در عین حال که شباهتی هم به فارنهایت دارهنقل قول:
70-90 هست قیمتشون البته من 70 قیمت دارم اینجانقل قول:
من دیروز باز aventus و green irish رو تست کردم بوی خوب و با کیفیتی داشتن ولی نه انقدر که خیلیها تعریف میکنن البته به نظر من. چند تا هم از bond تست کردم که به نظرم اصلا ارزش خرید نداشتن نه کیفیت آنچنانی نه بوی تک قیمتا هم خنده دار!
راستی جناب صالح این سری تام فورد پرایوت رو شما گفتی 50 میل خریدی 300 ولی تو سایت عطرافشان دیدم گذاشته 520 صد میلش هم 650 تومن! تو تهران کسی جایی سراغ داره؟ اگه 50 میلش 300 باشه شاید بشه بهش فکر کرد!:-)
اين بلك باركد تو مايه هاي تق هرمس نيست؟من قبلا تستش كرده بودم به نظرم كاملا شبيه به تق هرمس اومد.نقل قول:
در ضمن خيلي هم بي نام و نشونه معلوم نيست مال كجا هست و كجا پر شده...رو جعبه اش اصلا ننوشته مال كدوم شركته...يه مشت حرفاي تكراري رو كه روي همه جعبه ادكللنا مينويسن برداشته كپي كرده نوشته.
نظر من در مورد bond ها یکم عوض شد.. من اینها رو تست کرده بودم دیروز:
signature
wall street
the scent of peace
cooper square
الان از the scent of peace خوشم اومده به نظرم بوی نازی داره کیفیتش هم خوبه احساس میکنم یکم بوش بیشتر به زنونه میزنه عطر *unise هست.. خدا کنه احساسم اشتباه باشه چون ازش خوشم اومده!
کجا چک کردید؟قیمت؟نقل قول: