اینترنت رو پینگ کنید چرا سایت یاهو و یا گوگل رو پینگ میکنید
4.2.2.2 همیشه پینگ کنید نه سایت ها رو
Printable View
اینترنت رو پینگ کنید چرا سایت یاهو و یا گوگل رو پینگ میکنید
4.2.2.2 همیشه پینگ کنید نه سایت ها رو
دانلود چيه بابا؟!نقل قول:
اينا همش قطعيه!
هي قطع ميشه هي وصل ميشه!:37::angry::sad:
دو سه روزه شاتل داره اذیت میکنه.سرعت نوسان داره.پینگ نوسان داره.تعداد packet lost ها زیاده...
امیدوارم سریع حل بشه.
امشب یک مگ بیشتر دانلود کردم 1468 مگ:دی
راسی به ساعات اخرین سرویس 512 دارم نزدیک میشم
از ساعت 12 امشب سرعتم میشه 128:(
مهدی جان اگه میتونی لغوش کن همین الان من همچین کاری کردم برای 1 ماه خلاصه دوونه شدم سرعتش خیلی کمه اصلا قابل تحمل نیست برای کسایی که 512 داشتن قبلا بخوان بیان رو 128 خیلی سخته من 1 ماه بیشتر طاقت نیاوردم و رفتم روی 512 دوباره و دیگه هم فکر نکنم زیر 512 بگیرم اگه 1 مگ بده 1 مگ میگیرم : دینقل قول:
خیلی اوضاعت ناجوره کدوم منطقه مخابراتی و کدوم شهر هستی؟نقل قول:
برای من خیلی کم قطعی داشته تا حالا و مشکل به این حادی نبوده تابحال:13:
پس اینطور که معلومه اصفهان اینطوری شده، البته من زیاد قطعی ندارم، ولی دیشب برای اولین بار نزدیکای صبح قطع شده بوده.نقل قول:
تایید میشه، اگه 512 باشه مشکل میتونی 128 رو تحمل کنی مهدی جون. با توجه به اینکه از نظر قیمت هم تفاوتی آنچنانی نداره فکر نکنم برگشت از 512 به 128 کار درستی باشه.نقل قول:
حالا بازم تو برای اکانت مگا آپلود پول دادی و 1400 مگ دانلود میکنی، مارو بگو که مفتی مفتی هرشب1200-1300 مگ دانلود داریم:31:نقل قول:
Lol
مگا که دیگه اکانت نمیخواد :دی ! این رپیدلیچر ها اکثرآ مگاآپلود رو میترکونن (با سرعت زیاد مستقیم میکنن)
البته اکثرشون 100 مگین :دی
آقا سرعت دانلود من خوبه ولی همچنان پینگ مزخرفههههه
میشه دلیلت رو بگی؟نقل قول:
4.2.2.2 خودش DNS سرور آیاسپی Verizonهست.
من زیاد از گوگل استفاده میکنم. گوگل سرورهای قدرتمندی داره و پینگ بالا نشان دهندهٔ اینه که مشکل از طرف منه.
اینم اطلاعات در مورد 4.2.2.2
کد:4.2.2.2 = vnsc-bak.sys.gtei.net
These are publicly accessible DNS servers belonging to Verizon/GTE.
Their IP addresses are:
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5 and
4.2.2.6
مهدی بچه مایه داره، هر ماه میره 10 تومن 10 تومن اکانت مگا میخره!:31: لیچر برای منو تو هست که قشر کم درآمد جامعه هستیم!!!نقل قول:
پینگ من بدک نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]