خیلی ببخشید... یعنی چی کار کنیم؟ نیاز به معرفی نداره کهنقل قول:
بازی شبیه سازی که مثل همیشه فرسخ ها از pes , fifa جلوتره (شبیه به واقعیت تره)
بینظیره... البته بیشتر تغییرات بازی روی نسل هشتم صورت گرفته ولی خب همین نسخه نسل هفتم هم عالیه
Printable View
خیلی ببخشید... یعنی چی کار کنیم؟ نیاز به معرفی نداره کهنقل قول:
بازی شبیه سازی که مثل همیشه فرسخ ها از pes , fifa جلوتره (شبیه به واقعیت تره)
بینظیره... البته بیشتر تغییرات بازی روی نسل هشتم صورت گرفته ولی خب همین نسخه نسل هفتم هم عالیه
موضوع تاپیک یکم گمراه کننده است باید اسمشو میذاشتند مشاوره برای انتخاب بازی:n02:نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من میخوام از یکی ps3 قرض بگیرم و بازی های اختصاصی اش رو بازی کنم :n02:
فعلا اینهارو میخوام بازی کنم اگه بازی های خوب دیگه ای به نظرتون رسید بگید حالا اختصاصی ps3 هم نبود طوری نیست ولی برای pc نیومده باشه
سری GOW
سری MGS
سری Uncharted
سری killzone
journey
heavy rain
last of us
کی میدونی بازی Warriors Orochi 3 رو باید از کجا تهیه کنم ؟ اصلا برای کامپیوتر اومده ؟؟؟:n05::n05::n05:
مثل اینکه که کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n05::n05::n05:
دوستان من یه بازی شمشیری تو مایه های Samurai Warriors و Warriors Orochi میخوام
کسی سراغ داره ؟؟؟ ایا ؟؟؟:n05::n05::n05:
انگار خیلی وقته کسی به این تاپیک نمیاد اره ؟؟؟؟؟؟؟
:n22:
دوستان سلام بازی جدیدی که لاک پشت های نینجا دادن بیرون چرا تو هیچ فرومی صحبت نمیشه راجع بهش؟مگه ممنوعه:n02:واقعا چرا؟با اینکه بازی معروفیه من کل این فروم رو گشتم تا تاپیکشو پیدا کنم نتونستم...من بازیو گرفتم.خوبه.میشه روشن کنید منو؟
دوست من خودت می تونی تاپیکش رو استارت بزنی.
دوستان از بین سری بازیای war craft کدومشو الان دانلود کنم بهتره؟
war craft3
war craft3 frozen thron
world in warcraft
wow رو به دلیل نداشتن فضای کافی تو سیستمم نمیتونم نصب کنم :دی
در ضمن تا حالا هیچ کدومشم بازی نکردم میخوام یکی باشه که اولا سینگل پلی هم باشه و هم خیلی خفن باشه :دی
نه منظورم اینه چرا تاپیک nba 2k14رو ایجاد نمیکنین؟؟؟؟:n15:بازی سخت شده نمیتونم اسلم بزنم :n02:نقل قول: