امیدوارم ایرانسل به دلیل دانلودهای بیمارگونه و غیر منصفانه برخی از هموطنانمون، سرویسهای نامحدود ساعتی شبانه رو حذف نکنه :n28:نقل قول:
Printable View
امیدوارم ایرانسل به دلیل دانلودهای بیمارگونه و غیر منصفانه برخی از هموطنانمون، سرویسهای نامحدود ساعتی شبانه رو حذف نکنه :n28:نقل قول:
قابلیت برقراری تماس صوتی روی بستر lte هست که تا الان فعلا تنها در حد اعلام خبر آزمایش موفق ایرانسل انجام شدهنقل قول:
منم شنیده بودم یک چیزایی فقط طریقه استفادشو نمیدونم چجوریهنقل قول:
گوشی دو طرف باید ار volte پشتیبانی کنه . آیفون6 به بعد این قابلیت رو داره حالا اینکه روی ایرانسل هم جواب بده یا نه بعد راه اندازی مشخص میشهنقل قول:
نقل قول:
این بسته های نامحدود رو چطور میشه استفاده کرد؟
کدش چی هست؟
سرچ کردم تو فروم چیزی ندیدم
ایناست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز بله همیناست البته بسته 3 ساعته رو فقط از ایرانسل من می شه خریدنقل قول:
آره:n01: تا ایرانسل بسته ها رو بخاطر یک سری دانلودر بیمار حذف نکرده، شروع کن به دانلود کردن :n02:نقل قول:
میشه اینو با بسته های دیگه ترکیبی زد؟ آخه من که فقط شبانه نمیخوامنقل قول:
یه نکته ای در مورد این دانلود های نامحدود هست اونم اینه که خود ایرانسل درسته می گه نامحدود اما حجم داره دیدید که ساعتی 20 گیگ هست.
این یعنی چی یعنی خود ایرانسل گفته از نظر من توی ساعت های غیر پیک اشکالی نداره که کسی ساعتی 20 گیگ دانلود کنه با این بسته (اگر کسی چیز دیگه برداشت می کنه خوشحال می شم در میون بگذاره باهامون)
حالا به نظر شما تیم برنامه ریزی ایرانسل موقعی که داشته این بسته های نامحدود رو قیمت گذاری می کرده و قرار می داده احتمال می داده مخاطبش چه کسایی باشن؟ آیا کسی که می خواد وب گردی کنه معقوله بیاد بسته نامحدود بخره؟ معلومه که نه پس خودشون می دونستن که با دانلودر ها طرف هستن نه با کاربرای عادی.
این قضیه بلک لیست رو هم من درک نمی کنم این قضیه بارها گفته شده که پهنای باندی که شرکتای اینترنتی دارن حجمی نیست و سرعتیه و سودشون توی اینه که اتفاقا بیشترین کارکرد رو ازش بکشن (با گرفتن هزینه از مشتری).وقتی ایرانسل چندین گیگابیت پهنای باند بیکار داره شبا چه دلیلی داره اون درآمدی که می تونه کسب کنه رو بیاد با حذف کردن دانلودرها از بین ببره.اتفاقا سودش توی اینه که دانلودرها بیان سمت این طرح چون اونا هستن که مشتری ثابت محسوب می شن نه کسی که یه شب طرح می گیره و تمام
بعدم این دوستانی که اینقدر از دانلود اون یکی دوستان ناراحتن (که منم جزوشون بودم ولی دیگه تموم شده دانلودام:n02:) آیا توی روز سرعت عالی دارن و شب که می شه به خاطر دانلود این دوستان سرعتشون کم می شه؟ آیا ضرری بهشون رسیده از جانب این دوستان؟ آیا ایرانسل اومده بگه منصفانه مصرف کنید؟
من قبول دارم که شاید بعضی وقتا یکم ناخودآگاه فخر فروشی به نظر می رسه حرفایی که زده می شه ولی دلیل هم داره قبلا هم گفتم که ایران به شدت تشنه اینترنت هست و دیدید که یه مسئول میاد می گه چرا فلان طرح 100 گیگی اینقدر ارزونه گرونش کنید هر گیگ اینترنت باید 7000 تومن باشه!!!! خوب این رفتار عادیه کاربره که بترسه و بگه اینم موندگار نیست و بذار تا می شه استفاده کنم.
اتفاقا اگر ایرانسل دید بلند مدت داشته باشه (و البته مسئولین بهش اجازه بدن) این طرح رو اونقدر نگه می داره تا تب دانلود بخوابه و بالاخره هم می خوابه و بعدش کم کم می تونه ساعت هاش رو زیاد کنه مثلا برسه به 8 ساعت بعد 10 ساعت و همینجور تا روزی که دانلود 24 ساعت نامحدود بشه و کاربرا هم عادی برخورد کنن چون تبشون خوابیده.تنها راهی که می شه توی ایران اینترنت نامحدود پرسرعت آورد بدون اینکه شبکه به شدت شلوغ بشه همینه
دوستان، بنزین نامحدود رو یادتون میاد قبل محدودیت و سهمیه بندی؟ یادتون میاد زمانی خیابون ها محدودکنندهی سرعت و سرعت شکن نداشت؟ چی شد که در زمینهی مصرف بنزین ماشین ها و سرعتشون در خیابون ها محدودیت اعمال شد؟! رفتار و فرهنگ ما!... شبکهی ایرانسل اولاً یه ظرفیتی داره برای هر کدوم از BTS ها و سلول هاش، ثانیاً دوستان میگند سود داره دانلود نامحدود شبانه واسه ایرانسل، خب چه تعداد کاربر سود قابل قبول رو برای ایرانسل فراهم میکنه؟ یکی؟! کاربری که ۸۰ مگ سرعت دانلود روی باند ۷ رو به خودش اختصاص داده، تقریباً داره از کل ظرفیت دانلود اون سلول استفاده میکنه، سود وقتی تحقق پیدا کنه که در این حالت ۱۵-۱۶ نفر کاربر بسته خریده باشند و در حال دانلود و استفاده از شبکه باشند، در این حالته که سرعت شما کاهش پیدا میکنه و دیگه نمیتونی چند ده گیگ دانلود کنی...
این طرح ها و بستههای دانلود هیچ کدومشون دائمی نیست، همه چیز بستگی به رفتار من و شما در استفاده از شبکه داره. اپراتور میاد منافع خودشو درنظر میگیره اول در طرح هاش و بعداً به فکر من و شماست... اپراتور مصرف دیتای کاربرها رو در بازه های زمانی مختلف بررسی میکنه و مطمئن باشید جایی بسته ای به ضررش بود برمیداره و تدبیر دیگه ای می اندیشه.... و دیگه اینکه کافیه یه مسئول بالادست اپراتور اعتراض کنه و دیگه اون طرح و بستهی دانلود پر....
التماس تفکر به قول یک دوستی.
آخه مسئله این جاست که که در کشور های دیگه اصلا از 3G یا 4G واسه دانلود استفاده نمی کنندنقل قول:
ADSL دارند با سرعت 1000 مگابیت گوگل فایبر رو میگم که نامحدود ترافیک داره
اونور آب هر چی بخوان رو نت فلیکس با بالاترین کیفیت استریم میکنن که همون دانلود و مصرف پهنای بانده فقط تو هاردشون سیو نمیشه ما سیو میکنیم
به هر حال منظورم اینه که عقده دانلود وجود داره بین کاربران به دلیل کمبود پهنای باند مثلا مخابرات بیشترین حجمش 10 گیگ در ماهه که برای خانواده 4 نفره که همه به لطف گوشی های هوشمند تلگرام دارن حتی دهه 40 ی ها که باعث میشه زود حجم تموم بشه بدون دانلود چیزی و فقط با وبگردی
شما مگه شک داری به خودت.نقل قول:
ما اونقدری کارمون توی اینترنت و وبگردی و فروم بازی و این چیزا بوده و هست که بدونیم 90% دانلود های سنگین و خفن، فیلم و بازی و برنامه های تخصصی هستش. حالا شما اگه جزء اون 10 درصد باقی مونده هستی چرا ناراحت میشی من منظورم شما نبودی.
خرید اکانت پریمیوم از سایت های مختلف یا خرج کردن پول واسه مستقیم کردن لینک ها اونقدری نیست که بخوای به خاطرش قید دانلدو چند 10 مگابایتی در عرض 3 ساعت رو بزنی!!! میخواستم ببینم اگه دانلود های شبانه نبود دوستان برای این اکانت های پریمیوم و لیچر و ... هزینه می کردند؟ قطعاً فقط اون 10% که گفتم این کار رو انجام میدادند و 90% باقی مونده دیگه قید اکانت پریمیوم و لیچر و اینا رو میزدند :n09:
شما هم مثل اینکه به خودت شک داری. اگه دانلودات همه استفاده میشه و مفیده من روی صحبتم با شما نیست.نقل قول:
من چیز به دردنخور دانلود نمی کنم بارها پیش اومده که دانلود های سنگین داشتم و منتظر سرویس شبانه نبودم و با همون سرویس روزانه 2-3 گیگ رو دانلود کردم.
باز هم بهتون برنخوره ولی قطعاً دانلود های به درد نخور در دانلود های دوستان دانلودر شبانه دیده میشه نه کسی که طول روز دانلود میکنه.
من زمونی که ADSL نبود با dial-up می نشستم 100 تا 200 مگ فریمور گوشی دانلود میکردم.
وقتی دانلودی لازم داشته باشم دانلود می کنم الان هم که ADSL دارم اصولاً واسه دانلودام در اکثر مواقع وای نمیستم جمع شه و شبانه بشینم دانلود کنم و از حجم روزانه استفاده می کنم و دانلود می کنم.
نقل قول:
پس اگه قبول دارید هیچ لزومی نداره کسی این همه وقت و هزینه صرف کنه که بخواد یه چیزی رو بی مورد دانلود کنه؟
یا میخوای راجع به چیز دیگه حرف بزنی؟ با این درصد بندی هایی که کردی؟
جواب این جور بحث ها هم به اندازه کافی با حقیقت داده شد. پس لطفا تمومش کنید
ضرری بهشون نمیرسه اگه ایرانسل بخاطر دانلودهای بی رویه برخی از هموطنان این بسته-ها رو حذف کنه ؟؟:n01:نقل قول:
دوستان من بخوام ۱۰ گیگ دانلود کنم چه بسته ای رو پیشنهاد میدین ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
آقا این بحث دانلود شبانه خیلی داره به درازا میکشه دیگه. می خواهید یه تاپیک جدا بزنید و اصول فنی و مبانی اخلاقی دانلود رو بحث کنید
دو تا بسته 3 ساعته بخرید از ساعت 2 تا 8 دانلود کنیدنقل قول:
چرا فکر میکنید این تاپیک صرفا برای اعلام سرعت و یا میزان دانلود-مون در شب گذشته-ست ؟!!:n06:نقل قول:
دوستان 2 تا سیم کارت رند دارم برای 2 سال پیشه و قطعا فور جی نیستند
اینها رو بخوام تبدیل به فورجی کنم چه مقدار هزینه داره ؟ و چقدر زمان میبره تا تبدیل بشه آیا سیم کارت رو باید تحویل بدم و سیم کارت جدید بگیرم ؟
به نمایندگی مراجعه کن . هزیته هر سیم کارت برابر 7 هزار توومنه برا 4g . سیم کارت جدید هست . میزان زمان فعالسازی هم فوری و در 1 دقیقه هست به جز اینترنت هم قطعا یک ساعت نیازمند فعال شدن هستنقل قول:
منبع شما چیه که این حرفو زدیدنقل قول:
تا همین دیروز داشتن گیگی 4 تومن به ملت میدادن که دزدی آشکارا هستش
در ضمن اینقدر از ما دزدیدن و خوردن که ما حق داریم و تا توان داریم ازشون میکشیم بیرون :n23:
در ضمن میخام بازی doom رو باحجم 40 گیگ دانلود کنم اگه اجازه بدید با عکساش که نمیتونم بازی کنم :n02:
الان این فرهنگ استفاده چی هست !نقل قول:
شما این فرهنگ نامه رو دارید مو به مو اجرا میکنید؟
آهان این فرهنگ نامه رو همین شرکتای دزد نوشتن و دادن به خورد ملت دیگه تکلیفش مشخصه
این مقایسه کاملا خلط مبحث محسوب می شه چرا؟ چون سوخت و آب و ... منابع تجدید ناپذیر محسوب می شه و مصرف بی رویش باعث تموم شدنش می شه تمام بحث این دوستان هم همینه که می خوان الگوی مصرف صحیح بنزین رو در مورد اینترنت اجرا کنن ولی توی اینترنت مصرف صحیح به این شکل معنی ندارهنقل قول:
بله من هنوزم می گم سود داره واسه ایرانسل. اگر به فرض من هر شب دارم 120 گیگ می گیرم شما و 5 تا دوست دیگه خونه کناری ما هستید و bts بین ما مشترکه شما بخواید بسته بگیرید ایرانسل می گه مشترک گرامی کاربر دیگه در حال دانلود می باشد امکان خرید بسته برای شما وجود ندارد؟ نه شما هم می تونید بسته بخرید پس تا اینجا سود کرده ایرانسل.
حالا می مونه بحث سرعت.پیشنهاد می کنم خودتون اینو تست کنید با یک سیم کارت هر چی لینک دانلود دارید همزمان بذارید دانلود با نهایت کانکشن.با سیم کارت دوم یه دانلود بذارید می بینید که فورا سرعت دانلود تقسیم می شه بهشون و هیچ مشکلی به وجود نمیاد این بارها توسط خود من و بقیه دوستان تست شده
پس اینجا هم هر 6 نفر ما بسته خریدیم هم سرعت بینمون تقسیم شده. حالا اینجا نه ما ضرر کردیم نه ایرانسل. پس کسی که توی این حالت می گه آقا منصفانه مصرف کنید هدفش چیه؟هدفش حذف اون 5 نفر دیگس که بتونه خودش فقط استفاده کنه چون در هر صورت بقیه راضی هستن.
بحث مسئولین رو قبول دارم و به نظرم تنها احتمال اینکه بسته ها حذف شه همونه و این ربطی به دانلود ما نداره باز بخواد حذف شه حذف می شه.
اما اگر یه نفر بیاد منطقی توضیح بده که چرا ایرانسل باید بسته هایی که پرفروش هست رو حذف کنه ممنون می شم.اگر شما توی مغازه یه جنسی بیاری که سودش کمتره ولی خیلی پرفروشه و همه استفاده می کنن میای بگی نه این خیلی داره فروش می ره خوب نیست باید برش دارم؟معلومه که نه. فقط اگر یه سازمانی بیاد بگه آقا این جنست رو جمع کن از مغازت میای برش می داری.
به نظر شخصی من ایرانسل خیلی به فکر پیشرفت بحث اینترنت و موبایل هست و تقریبا تنها دلیل پیشرفت ایران توی این 2 مورد ایرانسل هست یادتون بیاد که چه وضعیتی بود قبل از ورود ایرانسل.نمی گم به خاطر ما ضرر می کنه ولی خیلی دید بازی داره و هدف بزرگ.
این بحث حذف دانلود رو البته درک می کنم چرا داره مطرح می شه چون اکثرا حذف دانلود های شبانه نامحدود شرکت های adsl توی ذهنشون هست ولی به یا داشته باشید که اونجا هیچ پولی برای دانلود شبانه پرداخت نمی کردیم و همه استفاده می کردن اینجا اون جوری نیست اما بازهم اگر دوستی بیاد یه سناریو منطقی ارائه بده که چرا دانلود نامحدود باید حذف بشه ممنونش می شم
اقا شما لفظشو نیا ی تف کن !نقل قول:
واسه این مشکلم خرجش 20 تومنه یه سیمکارت دزدی راحت و یا پیش فعال میتونی گیر بیاری :n06::n31:
منطق نمی خواد که شادی بر ملت ایران حرام است از نظر مسئولان ایرانی جماعت حق نداره دانلود کنه و از مالتی مدیا استفاده کنه بسته های 100 و 30 گیگ رو چه زود فراموش کردین ؟ جناب دکتر مهندس آقای وزیر لطف نمودند علنا موضع ـشون رو درباره اینترنت حجم بالا و سرعت بالا اعلام کردندنقل قول:
یه سریا که البته ادعاشون در زمینه مباحث فنی هم میشه هنوز متوجه نشدن که با دانلود من حقی از کسی که بخواد با بسته شبانه دانلود کنه ضایع نمیشه چون سرعت تقسیم میشه . اینم واسه کسایی میگم که عقده هاشون اجازه نمیده نفس راحت بکشن این تاپیک رو هم مسموم کردن . دیشب هم 120 گرفتم به هیچ کسی هم ربطی نداره . پاشو بیا سمت ما توام بزن دانلود کن من دانلودم رو کنسل میکنم شاید توام تونستی بلاخره به آرامش برسی .
هر ایرانی درونش یه گشت ارشاد داره که نوع مجازیش اینجا راه افتاده میگه برادرم دانلودت را رعایت کن .
اگه پولی بابت دانلود شبانه پرداخت نمیکردیم، پس چرا قیمت سرویسهای بدون دانلود شبانه یا با زمان دانلود شبانه کمتر، پایینتر بود ؟؟ :n13:نقل قول:
اگه دانلود کردن شما-ی نوعی باعث بشه که ایرانسل ارائه چنین بسته-هایی رو متوقف کنه، قطعا حق بقیه ضایع میشه :n01:نقل قول:
مگه ۲ تا بسته رو همزمان میشه خرید؟؟بسته اول تموم شه میره رو بسته دوم؟چون الان خودمم بسته ی ۱ ماهه ۵ گیگی استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این حرفتون البته درسته تا حدودی ولی اینم در نظر بگیرید که خیلی مبلغ کمتری بود مثلا 10000 تومان برای یک ماه ولی اینجا اگر کسی کل یک ماه رو بخواد طرح بگیره باید شبی 4000 تومان بده که می شه 120000 تومان می بینید که خیلی فرقش زیاده اونجا شما یک بار پول می دادید و کل یک ماه رو می تونستید دانلود کنید.نقل قول:
بله هم همزمان می تونید بگیرید حتی 3 بسته یا 4 بسته (تست شده) هم اینکه بسته ها اتوماتیک سویچ می شن و کاری به بسته روزانتون هم ندارهنقل قول:
vowifi و volte احتمالا اوایل اذر ماه قابل استفاده باشننقل قول:
vowifi قراره تو اربعین راه بیافته
سلام
کسی تا حالا از این سرویس جدید ایرانسل TD-LTE استفاده کرده؟
قیمت و سرعتش چه جوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل که اعجوبه ای بود واسه خودش
5500 یا بیشتر (دقیق یادم نیست) میگرفت واسه هر ماه بعد از حجم نامشخصی هم محدودت میکرد که در نهایت هر ماه 50 گیگ میتونستی دانلود کنی که هر گیگش در میومد 120 تومان حالا استهلاک و هزینه برق زحمت لینک گذاشتن روزانه (لینک مدت دار که منقضی میشه رو میگم همه که از دانلود ها دانلود نمیکنن) و ...... اصلا اعصاب خورد کنی بود
زنگ میزدی پشتیبانی اولش محدودیت رو انکار میکردند بعد که زیادی زر میزدی با لحن تندی میگن حقته باید سرعت 0 کیلوبایت میشد تا حالت جا بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به لینک بالا مراجعه کن اسپید تست ها اون جا هست
دوستان یه لحظه بحث دانلود های شبانه رو اگه میشه بگذارید کنار یه راهنمایی کنید که بدجوری بهش نیاز دارم
تومنطقه ما هنوز fddایرانسل راه اندازی نشده بنده با این انتنای چینی ومودم ۳۳۷۲ به یه دکل که حداقل ۹کیلومتری با اینجا فاصله داره وصل شدن تا حدود ۲ماهه پیش هم سرعت بسیار خوبی داشتم تا نزدیک ۴۰مگ هم میرسید ولی دقیقا از ابتدای شهریورماه که بحث td راه افتاد سرعتام به شدت کم شده تا جایی که به ۴هم نمیرسه الان میخوام یه تعغیری به این وضعیت بدم ایرانسل که متاسفانه اقدامی برای زدن دکل تو منطقه ما نمیکنه تو نقشه td منطقه ما پوشش داره از طرفی میگن این sxlte ها کیفیت خوبی داره به نظر شما اگه جای من بودید از این مودمای اوت دور td ایرانسل که تازه اومده رو میخریدید یا میرفتید سراغ sxlte درحالی که من از بسته های چند کاربره ایرانسل استفاده میکنم ومیگن به احتمال زیاد تا چند وقت دیگه ایرانسل امکان استفاده از سیم کارت fdd رو از مودمای td برمیداره به نظر شما من چه کار کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
شما پوکه usim سیم کارت جدید رو گرفتی حدودا ۱۵ دقیقه بعد فعال میشه !نقل قول:
اگر td بگیری بسته شبانه نداره. به نظرمن sxt lte رو بگیر مطمئن باش بالاتر از 40 هم میتونی باهاش بگیری .نقل قول:
این فرهنگ استفاده که بعضیا مدام ازش اسم میبرن همون رساله مراجع عظیمه که میگن چون ما اون چیزه دست و بالمونو بسته( به هر دلیلی سرعتمون پایینه یا حال نداریم هزینه کنیم) پس دانلود کبیره حرامهنقل قول:
سه صفحه همش شده دعوا سر دانلود شبانه،میدونین سر چیه؟سر اینه که یه آقایی که سرعت دانلودش خوبه میاد عکس مقدار حجمی که دانلود کرده رو اینجا میزاره بقیه هم حرص میخورن که دو هزار تومن با با دو هزار تومن اینا چه فرقی داره،،،البته مسئول هم ایرانسله که سرعت نتش همه جا یکسان نیست،و جایی که شلوغه رو نمیاد دکلشو تقویت کنه و غیره،،،،،،اما جدا از این حرفا،برادر من شما تو شب فلان قدر دانلود میکنی بعد عکسشو میزاری اینجا که چی؟رقابته مسابقه هست چیه این؟همین که تست سرعت بزارین کافیه دیگه مردم میفهمن سرعت تو فلان مناطق و پیش شما زیاده
پس شما باید به ایرانسل و مخابرات و حکومت اعتراض کنی که چرا محدودیت حجم واسه ملت گذاشته نه به دانلودرها.نقل قول:
حرف شما هم شده مثل قوه قضاییه که به یه سری زن تو باغ تجاوز شده بود، بعد قوه قضاییه میگفت تقصیر زنهاست که بدحجاب بودن باعث تحریک متجاوزان شده!
یکی دوست داره تست سرعت لحظه ای سرظهرش رو بذاره یکی هم دوست داره مقدار حجم دانلود شبانه که در واقع تست سرعت چند ساعته هست بذاره. قانونه سایته که عکس میزان دانلود نذارین؟ مشکل از تست و عکس نیست مشکل از حسادت و عقده های بچه گانه بعضیاست که با دیدن این چیزا فوران میکنه .نقل قول:
طرف شب تا صبح دنبال اینه که سرعتش بره بالا . آنتن بگیره کارشناس بیاد بره هزاربار شکایت ثبت کنه. این سرعت بالا رو واسه چی میخواد؟ واسه مصرف روزانش؟ نه . واسه دانلود شبانه میخواد. هر کسی که این بحث بچه گانه مسخره رو راه انداخته مطمئنا اگه سرعت شبانش بالا بره بسته شبانه رو سر میکشه . حالا هم چون دستش به اون سرعت شبانه نمیرسه میگه پیف پیف بعضیا بی فرهنگن .