سلامنقل قول:
این بحث شما کمی تبلیغاتیه بیشتر!
شما IP غیر از ایران داشته باشید تمومه!
دیگه این که مال چه کشوری باشه که به حساب نمیاد رفیق.
من هنوز رپید رو تست نکردم راستش رو بخوای.
Printable View
سلامنقل قول:
این بحث شما کمی تبلیغاتیه بیشتر!
شما IP غیر از ایران داشته باشید تمومه!
دیگه این که مال چه کشوری باشه که به حساب نمیاد رفیق.
من هنوز رپید رو تست نکردم راستش رو بخوای.
راستش این سرویسی که من دارم توی هر شهری ارایه نمیشهنقل قول:
من شنیدم توی تهران هم نیست
اهواز داره 2مگ با 3 گیگ ماهیانه 23900
اول قرار بود تا آخر تابستون شبانه اش مجانی باشه ولی دیگه بعدش قطع نشد و هنوز هم شبانه رایگان داره ولی سرعت شبها پایین اومده واز هر شب 5 گیگ به هر شب 2.5 تا 3 گیگ دانلود رسیدم
سلام دوستان
وقتي كامپيوتر يا مودم رو خاموش و روشن مي كنم در بعضي موارد سرعت بيشتر ميشه از كجا ميتونم شمار ه اين ip رو بفهمم و
هر دفعه روشن و خاموش كنم تا همينطور سرعتم بمونه ؟
با سلام
دوستان بالاخذه بعد از مدت ها من تونستم ، دیشب مثل سابق حدود 1.2 GB با سرویس Eco 128
دانلود شبانه داشته باشم ، امیدوارم این روند ادامه پیدا کند . !
1.2 گیگ با 128 ؟؟؟ من زور زدم 900 تا گرفتم اون موقع که 128 داشتم ، الانم که 512 دارم توفیری نمیکنه !!!نقل قول:
بچه کجایی داداش؟:20:
واسه منم چند بار اینجوری شده.نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید.
:11:
IP شما دینامیک هست و به محض اینکه به هر دلیلی اتصال قطع و وصل بشه IP عوض میشه. شما نمیتونید عوضش کنید. به طور اتوماتیک به شما اختصاص داده میشه.نقل قول:
سرعت اتصال هم به IP ای که بهتون میدن ربطی نداره. حالا به هر حال برای فهمیدن IP هم از طریق اینترنت و سایتهایی که IP شما رو تشخیص میدن میتونید استفاده کنید و هم اگه برید تو تنظیمات مودم در قسمت WAN میتونید IP خودتون رو ببینید.
سلام ، من تو اراک زندگی میکنم . و فعلا هم تو اراک شاتل به وضع سابق برگشته .نقل قول:
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: بر اساس دستور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابد.
صابرفیضی با اعلام این خبر با اشاره به اینکه تقاضاهایی از سوی مخابرات و سایر ارائه دهندگان خدمات اینترنتی برای افزایش سرعت اینترنت به وزارت ارتباطات شده بود، ادامه داد: هم اکنون افزایش سرعت اینترنت در منازل از طریق مراجع ذی ربط وزارت ارتباطات اعلام شده است.
وی با اشاره به واگذاری اینترنت از طریق شرکت مخابرات گفت: مخابرات هنوز به طور کلی در بخش ADSLوارد نشده و فقط به میزان بسیار محدود برای سازمانها و نهادها این ارتباطات را داریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: ADSL در حال حاضر از طریق شرکتهای pap واگذار می شود، با پیشنهاداتی که چندی پیش از طرف این شرکت شده ارائه شد در حال مذاکره و مشارکت با شرکتpap هستیم.
منبعکد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=3441
اونوقت این قانون یا گفته کی اعمال میشه؟
اصلا اعمال میشه؟
قيمت سرويس هاي Eco 1 Mb و Eco 2 Mb در مشهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب من تنها 360 مگا بایت دانلوود داشتم ، واسه شما هم افت داشته ؟
روزای قبل حداکثر 900 تایی می گرفتم .
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما ولي من كه نميخوام ip رو عوض كنم بلكه تو همين تايپيك چند بار پيشنهاد مي دادند كه كامپيوتر رو روشن و خاموش كنيد تا رو اون نمي دونم سرور يا هر چيزه ديگه باقي بمونه منظور من همونه .
چه سرويسي داريد؟ و از كدام شهر؟نقل قول:
eco-128 همشهری
چرا بعضی جاها Eco بیشتر از 512 نمیدن ؟
واسه منم دانلود شبانه از شبهای پیش کمتر بود.نقل قول:
شبهای قبل حداقل 1.2 گیگ دانلود داشتم ولی دیشب حدود 800 مگ دانلود داشتم.
(اکو 512، اهواز)
آخه تا جایی که من بیدار بودم با همون روال همیشگی 50 کیلو بایت میگرفت (حدود 30 دقیقه ای من دیدم)
اینجوری که خیلی ناجوره آدم ندونه چی به چیه !!!! همون مسقالی هم که داشتیم می پره !
فرق سرویس 512 اکو با 128 اکو
بنده اکو 512 داشتم که در دوره جدید اونو به 128 تبدیل کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا راضی هستین؟نقل قول:
یه 200-300 مگ کم تر دارین دانلود میکنین!:20:
البته تو این ماه باید راضی باشم ، تا 20 مهر 1 گیگ بخر ، 3 گیگ ببر اجرا میشه
من ماه قبل مجبور شدم 4 گیگ ترافیک اضافه بخرم ( هزینه کل من ( هزینه اشتراک ) 19000+ ( خرید ترافیک اضافه ) 20000 = 39000 شد ! )
من هدفم از تغییر سرویس از 512 به 128 ، تو این ماه این بود که اولاً 5000 تومان هزینه کمتری نسبت به 512 پرداخت میکنم + می تونم از اون صرفه جویی 5000 تومانی ، یک گیگ ترافیک بخرم که با احتساب 2 گیگ رایگان میشه 3 ( جمعاً در ماه 6 گیگ )
پس این ماه ( هزینه اشتراک 14000 + 5000 ترافیک اضافه = 19000 )
درسته 200 الی 300 مگ کمتر گرفتم ، اما تو این ماه برای می ارزه ( البته شاید ماه دیگه دوباره برگردم رو 512 )
ممکنه با مورد دیگه ای اشتباه گرفته باشید. میتونید همون پیشنهاد رو پیدا کنید تا ببینم قضیه چی بوده؟ کلاً خاموش و روشن کردن کامپیوتر که هیچ تاثیری نداره. حالا مودم شاید. البته باید ببینم دوستان اصلاً برای چه و در چه موردی همچین نظری داده بودند...نقل قول:
اگه تونستید پیداش کنید یا بیشتر توضیح بدید. ممنون
سلام !
یه نکته ی جالب برای من اتفاق افتاده !
من حدود 3 ماه از اکو 512 استفاده میکردم ! اما دو ماهی هست که به اکو 128 تغییر دادم !
نکته جالب این بود که سرعت دانلود تغییر فاحشی نکرد !!
این یعنی اینا دارن همه رو باهم Share میکنن و تفاوتی بین 128 و 512 غیر از هزینه وجود نداره ! :44:
سلامنقل قول:
من قبل از اينكه اين مطلب رو بنويسم خيلي گشتم پيدا كنم ولي نتونستم مگر خود دوستان كه اطلاع دارند كمك كنند. باز هم ممنون از شما
خسته نباشید واقعا!نقل قول:
یعنی تا حالا نمی دونستید؟
آخه میگن برخی مناطق هم که 128 ررو 512 میبستن
به خاطره شلوغیه منطقه مخابراتی
سرعته واقعی رو به این مناطق دادن و 128 رو رو 128 بستن!
کلاً شاتل کار اشتباهی می کنه eco128 ها رو روی 512 می بنده .
چون با این کار می خواد دهن مشتری را ببنده و اون وقت هر بازی خواست سرش دربیاره.
خوب حالا که اینکار رو می کنه لاقل eco 512 ها رو نمی خواد چهار برابر ببنده همون دوبرابر ببنده
روی 1024k ببنده که لاقل اونها هم ضرر نکنند.
چون واقعاً دور از انصاف هست.
البته این چند روزه که سرعتها رو کم کردن وضع پینگ خیلی خوب شده :10:
دست شاتل درد نکنه. ما مثل خیلیها نیستیم که تا اوضاع بهم می ریزه سر وکلشون تو فورم پیدا میشه
خوب باشه راستشو میگیم بد هم باشه باز راستشو میگیم.
به نقل از خراسان:مرکز توسعه و مديريت اينترنت کشور 10 شرکت اينترنتي - ISP - برتر ماه را از لحاظ متوسط سرعت و کيفيت دريافت و ارسال اينترنت به کاربران معرفي کرد. به گزارش مهر، جدول ISP هاي برتر اعلام شده از سوي مرکز توسعه و مديريت اينترنت کشور - متما - در شهريور ماه سال جاري با توجه به متوسط سرعت و کيفيت دريافت و متوسط سرعت و کيفيت ارسال و تعداد تست هاي انجام شده نشان مي دهد که شرکت هاي ندا گستر صبا، شبکه ارتباط شبديز، توسعه رسان پاسارگاد، پارس آنلاين، ندا رايانه، آريا سپهر، افروز، شاتل، افرانت و سرمايه گذاري اوراکل رتبه هاي اول تا دهم برترين شرکت هاي اينترنتي را از نظر ميزان سرعت دسترسي مشترکان به خود اختصاص داده و به عبارتي در ارائه اينترنت به مشترکان خود کم فروشي نکرده اند.کاربران اينترنت مي توانند براي اطلاع از سرعت واقعي اينترنت خود از نرم افزار ايراني سنجش سرعت اينترنت که در سايت اينترنتي متما به نشانيقابل دانلود است، استفاده کنند.در اين نوع آزمايش کاربر با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل مي شود و 2 طرف نرم افزار سنجش با تبادل بسته هاي مشخصي از اطلاعات و زمان بندي ارسال و دريافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه ميکند.سرعت محاسبه شده در اين حالت ميزان پهناي باند استفاده نشده (ظرفيت خالي خط) در طول زمان آزمايش است، در نتيجه در صورتي که بخشي از پهناي باند موجود توسط ارتباطات ديگري اشغال شده باشد، ميزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفيت واقعي خط خواهد بود.کد:www.matma.ir
شاتل در رتبه ی هشتم از بین 10 شرکت ای هم دلیل مکتوب و علمی برای کم فروشی شاتل بچه ها من میگم ساعت 1 شب به بعد یه تست سرعت از این سایتبگیرید تا ببینیم چقدر شبها سرعت پایین میارن با تشکر.کد:www.matma.ir
سلام دوستان
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم میخواستم راهنمایی کنید چی بگیرم!!
در ضمن مخابرات منطقه ما(آیت اله کاشانی) سرویس های اکو نداره؟؟
ممنون!
به سایتش سر زدم.این سایت کاملا حرفاش بدون دلیل هست.آمارگیریش کاملا اشتباههنقل قول:
مثلا از شاتل میان 100 نفر تست میکنن متوسط سرعت یه عددی در میاد
بعدش از یه شرکت دیگه 2 نفر میان تست میکنن متوسط سرعتشون بیشتره
این که نمیشه آمار!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه هیچ وقت به تست اینترنتی نمیشه اطمینان کرد.شما یه چیز واسه دانلود بزار از اون طرف هم این تست رو انجام بده یه نتیجه ی اشتباه بهت میده.
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
شما اول درخواست بدین واستون اکو رو وصل کنن بعدش یه یک ماهه اکو 128 بگیرین اگه 512 بستن که فبها وگرنه برین 512 اکو بگیریننقل قول:
شاتل نگیر که مضخرفه سرعت شبانه 10-20 میچرخهنقل قول:
من 2مگ دارم
حالا خود دانی
این مودمی که شاتل میده ZYXEL، سازگاریش با isp های دیگه چطوره یعنی بعدا شاید از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم اونا با این مودم سازگار هستند؟
به قیمتش می ارزه؟
سلامنقل قول:
این مودمی که شاتل میده ZYXEL، سازگاریش با isp های دیگه چطوره یعنی بعدا شاید از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم اونا با این مودم سازگار هستند؟
به قیمتش می ارزه؟
من پارس انلاینم و این مودم رو به من فروختن
با اکثر isp ها هم کار میکنه
مودم خوبیه
ولی میتونی بهتر از این هم بخری
دوستان اگه 3 گیگ هم بخریم 9 گیگ میدن کسی گرفته اینجوری ؟ یا حتما باید 1 گیگ باشه 3 گیگ بدن؟؟؟؟؟؟؟
هر گیگی که بخری ضربدر 3 میشه !
یعنی اگه 100 گیگ بخری 300 گیگ می بری .
کسایی که 2mg دارن بگن سرعت روزانه وشبانش چقدره؟
میخوام تغییر سرویس از eco128 به 2mg بدم.ارزششو داره؟الان 128 رو روی 512 بستن.
روزانه 240-260نقل قول:
شبانه 10-20
شبا سرعت 50 هستش حداكثر 1 گيگ ميشه دانلود كرد
اكو 128 ....
دانلود شبانه با اکو 2 مگ بگیر نگیر داره
من پریشب 3.2 گیگ دانلود کردم، اما دیشب 1.2، اینم به این خاطر بود که ساعت 4:30 صبح دیسکانکت شد اینترنت و خب دیگه دانلود ادامه پیدا نکرد
سرعت من ساعت 1 و 2 حدودا بین 70 تا 100 بود، اما معمولا نزدیک صبح بیشتر میشه، البته میگم بعضی وقتا شانسیه
البته بهیچ عنوان نمیگم سرویس 2 مگ شاتل سرویس خوبیه
اول تا آخرش دزدیه، سرعت شبانه یه خرده که بالا میره بلافاصله دیسکانکت میشی و دوباره کانکت که بشی سرعت میاد پائین
خلاصه ارزش اعصاب خوردیشو نداره، اما از هیچی بهتره
خوش به سعادتت من که شبی 300 مگ با 2مگ به زور میگیرمنقل قول:
به پشتیبانی هم میگم جواب میده که ترافیک مرکزتون بالاست
دیگه نمیدونم چیکار کنم