منم باید آسیاتک پس فردا تمدید کنم، اگه شهاب 0.5 با 4x4 بشه میگیرم
هنوز 3 گیگ ترافیک دارم، اگر امشب تمدید کنم 3 گیگم حذف میسه، درسته؟
Printable View
منم باید آسیاتک پس فردا تمدید کنم، اگه شهاب 0.5 با 4x4 بشه میگیرم
هنوز 3 گیگ ترافیک دارم، اگر امشب تمدید کنم 3 گیگم حذف میسه، درسته؟
بله من هستمنقل قول:
سلام
نمی دونم چرا باید هر ماه 60 هزار تومن برای سرویسی بدم که هر شب وقتی لازمش دارم موقع بازی وقتی که قطعی نداره این طوری باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه هر چند دقیقه یک بار هم 7-8-10 تا تایم اوت پشت هم بده و بازی کلا دیسکانکت بشه؟
و حتی با کامپیوتر هم نتونم بازی آنلاین کنم!
کلا پینگ آسیاتک افتضاحه بیشتر مواقع هم request timed out میده اصلا بدرد بازی آنلاین نمیخوره الان هم فکر کنم بیشتر شرکت ها بدرد بازی آنلاین نخورن ولی فکر کنم صبانت برای بازی آنلاین خوب باشهنقل قول:
می دونی رفیق
بدبختی من این بود که اول گول چرب زبونی ها و دروغ های آسیاتک رو خوردم
الآن هم بخوام ISP عوض کنم خیلی زمان می بره ، مجبورم با این اینترنت درب و داغون آسیاتک سر کنم.
من موندم کی به اینا لوح و .... میده؟
- - - Updated - - -
می دونی رفیق
بدبختی من این بود که اول گول چرب زبونی ها و دروغ های آسیاتک رو خوردم
الآن هم بخوام ISP عوض کنم خیلی زمان می بره ، مجبورم با این اینترنت درب و داغون آسیاتک سر کنم.
من موندم کی به اینا لوح و .... میده؟
خب دوستان من امروز درخواست تخلیه دادم
جالبه بعد اینکه درخواست تخلیه دادم وضعیتت خط رو ببینین چقدر عالی شده ! پرش لینک هم دیگه نداره !
واقعا نمیدونم چی بگم !
به درخواست تعدادی از دوستان سایتهایی که سرورشون روی دیتاسنر اسیاتکه به کمک همدیگه معرفی میکنیم:
سایتای دانلود فیلم: (فیلم و سریال خارجی)
1- سایت دانلود روز ---- 3downloadrooz.in
2- تاینی مووییز -- tinyz2.co
3- تهران مووی -- tehmovies.ir
4- سایت نکست فیلم --- nfilm1.ir
5- سایت downloado.ir
6- فارس مووی --- farsmovie.ir
6- دوستی ها ---- doostiha.ir
سایت دانلود فیلم ایرانی:
در این مورد دو سایت اپلود بزرگ uploadboy و uploadbaz هردو سروراشون رو اسیاتکه و چون اکثر سایتایی که فیلم و سریال ایرانی دارن از یکی از این دو سایت اپلود استفاده میکنند، پس برای فیلم ایرانی مشکلی نداریم.
سایتای دانلود مووزیک:
خیلی از سایتای دیگه با کمک تجربه شما میتونه به این لیست اضافه بشه و کمک بزرگی باشه برای استفاده کنندگان اسیاتک.
والا بنده هم اگه نگاه کنید گفتم مشکل از خود اسیاتک هست و برای منم این مشکل بود یعنی افتضاح تر از مخابرات هیچ جایی سروبس نمیده اما بازم پرش لینک نداره و اینها همش مشکلات جدید اسیاتک هست حالا بعضی دوستان اصرار دارند بگن خطی که تا همین چند روز پیش قطعی و پرش لینک نداشته الان داری نویز شده .نقل قول:
مخابرات تجهیزاتش بدرد نخور هستن ولی پرش لینک ندارینقل قول:
به طور مثال من زمانی که مخابرات داشتم با ریت 4 مگ نویز روی 10 بود ولی اصلا توی شبانه رو تغییر نمی کرد و لینک نمی پرید
ولی اسیاتک با ریت 6 مگ روی 13 14 هست و کلی پرش لینک دارم جالبه زنگ زدم ریت رو اورد روی 4 نویز شد 19 ولی بازم پرش لینک داشتم
نمی دونم مشکل از کجاست!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چه فایده که فقط تعداد خیلی کمی از مشترکین آسیاتک سرعتشون روی این سرور ها محدود نیست.نقل قول:
پشتیبانی هم که میگه اون طرحی که تو سایت زده شده اصلا چیزی که شما میگین نیست و یه سری توجیح مسخره...
دوستان چرا بعضی اوقات آی پی آسیاتک با مخابرات عوض میشه ؟ :n13:
اینم یک تست سرعت همین الان که آی پی مخابرات هست
+ جالبه خط هم با نویز 11.2 بر روی 8 مگ بستن در صورتی که قبلا بیشتر 6 نمی رفت :n19:
دوستان، از هدیه 4x4 استفاده کردم. 0.5 گیگ شهاب با دو تا 4x4 هدیه، شد 16.8 گیگ یک ماه برای 48000 تومان
اطلاعاتی رو که داشتم رو سعی کردم در اختیار سایر کاربرا قرار بدم. حالا هر کی بدردش خورد که باعث خوشحالیه . اگر هم عده ای مشکل دارن به من ربطی نداره .... برن با سرویس دهندشون حل کنن, تخلیه کنن, دعوا کنن یا هر کاری که فک میکنن درسته.نقل قول:
[
صدای ضبط شده دختر بی حال:مدت زمان انتظار شما تقریبا10 دقیقه
بعد از پنج دقیقه دوباره دختر بی حال:از صبر و شکیبایی شما متشکریم
پشتیبانی:سلام فلانی هستم بفرمایید!
من:مشکل فلان دارم.
پشتیبانی:بذارین چک کنم،پشت خط باشین
پشتیبانی:خطتون مشکلی نداره!
من:پس برای سرویس شهاب سرعت روزانه50کیلو مشکل بحساب نمیاد؟
پشتیبانی:شما از کجا دانلود میکنین؟
من:از سرورهای داخلی و عموما از سافت 98 که فک کنم سرورهاش مال خود اسیاتک هست
پشتیبانی:سافت 98 سرورهاش اسیا تک نیست!از میهن دانلود تست کنین!
من:از میهنم اوضاع همینه!
پشتیبانی:ارتباطتون با کابله یا وایرلس؟
من:با کابل!
پشتیبانی:پینگ میگیرین!
من:گرفتم
پشتیبانی:با یه سیستم دیگه چک کردین؟
من:بله،اوضاع همینه!
پشتیبانی:فایروالتون خاموشه؟
من:بله اونم غیرفعال کردم!
پشتیبانی :یه سری تغییرات دادم ولی من کار بیشتری از دستم برنمیاد،48 ساعت صبر کنین حل نشد دوباره تماس بگیرین!
من:باوشه!
48 ساعت بعد
دقیقا همون مکالمه بالا موبه مو تکرار میشود!
و در نهایت بعد از کشمکش های فراوان آخر سر کار منم به تخلیه رسید!
متچکرم اسیا تک:n16:
سلام.
این طرح هدیه4+4 رو چن بار میشه استفاده کرد؟
حتما باید 4 گیگ بخریم تا4 گیگ هدیه بده؟نمیشه 5 گیگ گرفت؟
شما رو نمیدونم ولی من سرویس 60 گیگ 1 ساله 60 تومن گرفتم سرعتش هم نا محدود بازه یعنی تا جایی که خطم بکشه! تنها مشکل اینه که پینگش با خارج جالب نیست....نقل قول:
خوشبختانه فقط از اسیاتک اینترنت ندارم زیاد مشکلی پیش نمیاد!
می تونید از سایت زیر یه تست بگیرید؟نقل قول:
testmy.net
+
سرعت تک کانکشن شما چطوره؟
من دو بار امروز استفاده کردم مشکلی نبود، جمعا 16 گیگ. فقط تا 12 امشب اعتبار داردنقل قول:
[SIZE=5][SIZE=6]ا کسانی که از اسیاتک قراره اینترنت بگیرید اقا از اسیاتک نگیرید
واقعا که اسیاتک بدترین نوع سرویس دهی
دزد ترین شرکت اینترنتی
با چهار تا گوسفند استخدام کردند شد گروه پشتیبانی عن ترنت اسیاتک
از دوازدهم درخواست تخلیه دادیم امروز هفدهمه هنوز اینترنتمو جمع اوری نکردندتازه با کلی دعواهایی که باهاشون کردم
خواهش میکنم ازتون به هیچ وجه منالوجوه اینترنت اسیاتک و نگیرید اسیاتک دزد بیش نیست . یعنی تخلیه پورت برام شده ی ارزو.
- - - Updated - - -
نقل قول:
چرخش براتون بچرخه:n02:ولی تو ایران دل شیر میخواد یکساله قرارداد بستن:n27:
بهرحال از ما که گذشت ولی انصافا اگه نمیگفتم این تست ماله سرویس شهابه چی فک میکردین؟:n08:
زنگ بزن بگو اپلودت رو بیارن بالانقل قول:
از منو اورد روی 1 مگ
این نوشته رو باید استیکی کرد چسبوند دم در تالارنقل قول:
بگو کدام ISP بهتره؟ من sabanet، shuttle و مخابرات امتحان کردم آسیاتک از بین اینها بهتره
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
من زنگ زدم دان استریم 10240بود آپ استریم 511نقل قول:
گفت آپ استریمتو 768 میکنم در عوض دان استریمتو میزارم رو 8مگ منم گفتم خیلی ممنون نمیخواد گوشی رو قطع کردم دیدم لینک پرید دان استریمو گذاشت رو 8مگ ولی آپ استریم همون 511
ما هم دیگه تمدید نکردیم تا تخلیه شد:n01:
شاهکار آسیاتک در تک کانکشن ...
دوستان تک کانکشن شما هم خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستان تک کانکشن شما هم خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی آپلودو کردن 1 مگ دان استریمت رو روی چند گذاشتن؟نقل قول:
مگه این سایتهایی که سروراشون روی اسیاتکه با بقیه چه فرقی دارن دقیقانقل قول:
لطفا کامل توضیح بدین
چه طرحینقل قول:
من تازه میخوام مشترک اسیاتک بشم
وقتی های وب داشتم هر شب دو گیگ دانلود میکنم
با شاتل هم سرعت شبانه رایگان یک مگ بود فورا محدود کردن الان ده کیلوبایت در شبانه هست
خط من بیشتر از 6 نمی کشهنقل قول:
روی 6 / 512 بود گذاشتش روی 6 / 1
منم خوزستان هستمنقل قول:
چند روز پیش واستون توی تاپیک مخابرات خوزستان تست تک کانکشن که خواسته بودید گذاشتم البته روزانه بود
اینم تست شبانه
سلام
یه سوال داشنم! من الان مشترک فن آوا هستم سرویس 1مگ با حجم 6گیگ ماهیانه! از ساعت 2تا7 صبح دانلودش رایگانه و سرعتش هم اسمیه یعنی از 120تا پایینتر نمیاد اما از 250 تا هم بالاتر نمیره! ولی نسبت به قیمتش که ماهیانه 30هزار هست بنظرم زیاد به صرفه نیست!!!! من هر شب دانلود دارم. میخوام ببینم این اسیاتک که از 2تا8صبح رایگان داره ایا بعد از مصرف زیاد تو این ساعت سرعت رو کاهش میده یا نه؟! ممنون میشم راهنمایی کنین.(منطقه مخابراتی سیدالشهدا تهران هستم)
من فقط بخاطر دانلود شبانه میخوام بیام اسیاتک!بچه هایی که تجربه دارن بگن خوب هست یا نه؟!!! ممنونم از همه اوناییکه جواب میدن
کاملا شانسیه و به مرکز مخابراتی ات و گیت وی بستگی داره مثلا در شهاب ۱۰ مگ سرعت دانلود یا ۲۵۰ تا داخل و خارج یا ۵۰۰ تا داخل و خارج یا داخل ۱ مگ خارج ۵۰۰ تا از لحاظ سرعت تک کانکشن و پینگ هم افتضاحنقل قول:
دوستان امروز سرعت تک کانکشن ۱۰ مگ شهاب در سایت testmy.net عجیب در شبانه و روزانه تفاوت داشت در شبانه سرعت ۴۴ کیلوبایت و در روزانه ۱۱۰۰ کیلوبایت یعنی به احتمال زیاد سرعت تک کانکشن رو تو شبانه از عمد پایین میارن
ممنوننقل قول:
کی گذاشتی؟
شرمنده جواب ندادم
+
میگم این چه سرویسی هست؟؟؟؟؟؟
این سرعتهای شبانه فن آوا که گفتی مربوط به داخلی یا خارحیه؟نقل قول:
سرعت رایگان داخلی آسیاتک تا 1مگ میرسه ولی خارجی بین 50 تا 120 ...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
از دیروز تا حالا سرعت دانلود ما اومده پایین :| آپلود هم که مثلا رایگانه افتضاحه : / راهی مونده ؟
اسیاتک طرحی رو اجرا کرده که سرعت دانلود از سایتایی که سرورشون رو دیتاسنتر اسیاتکه تا جایی خط بکشه باز باشه.... اما و اگر زیاد داره این طرح. با این حال در صورتی که مرکز مخابراتی خلوت باشه سرعت دانلود اد سایتای روی دیتاسنتر اسیاتک زیاد خواهد بود.نقل قول:
طبیعیه عده ای رضین و عده ای ناراضی چون امکانات مراکز مخابراتی و مشتری اسیاتک در اونا متفاوته.نقل قول:
برای من سرویس ده مگ ساعت رایگان سرور خارجی ۴۰۰ و سرور های داخل شبکه ۵۰۰-۶۰۰ هست.
فرق خاصی بین داخل و خارج نداره!!!!از این نظر خوبه اما میگم مبلغش یکمی بالاست!!!!نقل قول: