گفته بودن حتی روی خونه هم نمیزارن و شهرداری گیر میده!نقل قول:
گفته بودن حتی روی خونه هم نمیزارن و شهرداری گیر میده!نقل قول:
خوب بالاخره من یک عکس گرفتم :20:
دکل ایرانسل
آنتن Ozgol-Qaem-A B C
فقط یکم فاصله من از دکل زیاد بود ، ریز افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:فکر کنم طرفای ما یه خبرایی هست.نقل قول:
من این چند روزه از خونه بیرون نرفتم.مثلا همین الان گوشیم دستم بود داشتم اس ام اس میزدم که یهو GPRS رفت و از 1 آنتن به 5 تا آنتن رسیدم!!!فکر کردم وصل شدم به مخابرات ولی دیدم نوشته ایرانسل!
اس ام اسو هم زدم و راحت رفت! این 2 روزه هی gprs قطع و وصل میشد...شما هم این مشکلو داشتین؟
اگه داشتین که هیچی ولی اگه نداشتین یعنی افزایش پوشش!
امروز عصر من از خونمون میرم هوابرد و از اونجا میرم بالا تا معالی آباد...یه چک میکنم ببینم چه خبره...
اون دوستمون که میگفت پاسداران هم راه افتاده...
بی خبر نمیذارمتون
آقای Tehranshahr ممنون ولی به نظر خودت یکم دور بودی ؟!:27:
ایول مثل اینکه شیراز هم یه خبرایی هست . ماکه خوشمونه هرجا یه خبرایی باشه کاش ما هم از این خبرا برامون پیش میمد....
این دکله کنار بزرگراه ارتش نصبهنقل قول:
آقا ممنون ولی به نظر خودت یکم دور بودی ؟!:27:
اونجایی که من وایساده بودم قشنگ واضح معلوم بود ولی توی عکس اینجوری افتاد!
اشکال از دوربینه که حرفه ای نبود (موبایل) :27:
با سلام
لطفا در مورد سرویس GPRS موارد زبر را در نظر بگیرید و با استفاده از این موارد مشتری را راهنمایی کنبد :
1.از این بعد هزبنه های GPRS مانند سایر هزینه های دیگر در صورت حساب مشتریان درج خواهد شد ، این مورد در قسمت هزینه های این دوره و با عنوان داخلی (GPRS) دیتا درج خواهد شد
2.اگر مشتریان درخواست جزییات مربوط به استفاده از این سرویس را دارند ، موارد ان در ریزمکالمات مشتری درج می گردد و می توانند با درخواست ریز مکالمات ، ریز جزییات استفاده از این سرویس را مشاهده کنند .
3.هزینهGPRS برای مشتریان قبضی و اعتباری یکسان وبه صورت 15ریال به ازای هر کیلو بایت می باشد .
Hi all
Please be advice that from this bill run the GPRS amounts will be available on pay monthly customer Bill,
As you see in the screen this GPRS amount has called internal GPRS ,data in current amounts tabs .
The GPRS CDR’s will be available on customer itemized bill for pay monthly subscriber , if a customer ask for that advice the customer to request for itemized bill to see the GPRS CDRs
the GPRS amount for pay monthly and PAYG pre-paid customer is the same and it is 15 RLS per kilo bites .
Regards
Taher
شاهین جان معلوم نیست کی ریز مکالمات از طریق e-care برای اعتباری ها فعال میشه ؟
هنوز که نهنقل قول:
تو که راحش رو بلدی چرا به خودت فشار میاری؟
من كه دايمي هستم هم نشون نميده !نقل قول:
jackhammer جان چيه؟ نظرت عوض شد در مورد ايرانسل؟