یکی از دوستان یه canon pixma ip 2700 داره می خواهم برای چند روزی که این پرینتر تو تعمیر است ازش بخرم به نظر شما کار درستی است مواد مصرفیش چنده ؟ چند صفحه میتونه بزنه ؟نقل قول:
Printable View
یکی از دوستان یه canon pixma ip 2700 داره می خواهم برای چند روزی که این پرینتر تو تعمیر است ازش بخرم به نظر شما کار درستی است مواد مصرفیش چنده ؟ چند صفحه میتونه بزنه ؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی:من بعد از یه مقدار تحقیق و وب گردی هفته پیش رفتم و یه canon mf4890dw گرفتم و ازش خیلی راضیم.مشکل من از اینجا شروع شد که کارتریج دستگاه کم کم شروع کرد به کمرنگ زدن و خود پرینتر هم نوشته بود که داره خالی میشه کارتریج.من کارتریج در اوردم و رفتم نمایندگی canon و گفتم برام شارجش کنن(ای کاش نمیرفتم:n03:)......گفتن فردا بیا ببر منم رفتم و فردا کارتریج رو گرفتم و اوردم خونه.ولی وقتی شروع کردم به پرینت گرفتم متوجه شدم که کیفیت پرینت واقعا افتضاح شده.اول اینکه پرینتر به نسبت پرینتهای قبلی خیلی کمرنگتر میزنه.کیفیت پرینت قبل از شارژ کردن کارتریج واقعا عالی و با کیفیت بود.حالا کمرنگ شدن بخوره تو سرشون.مشکل یکی دو تا نیستش که.موقع پرینت یه حالت اعوعاج و خط مانند روی کاغذ بوجود میاد انگار که درام کثیف باشه.وقتی برای تست یه صفحه سیاه کامل رو پرینت گرفتم به جای یک صفحه سیاه یک دست و پررنگ که قبلا تست گرفته بودم یک صفحه نیمه خاکستری با یه عالمه کثیفی و خط و هاشور پرینت گرفت.تازه همش این نیست.وقتی فونتهای کوچیک رو برای تست پرینت گرفتم دیدم که دقتش تو پرینت خیلی اومده پایین تا حدی که بعضی حروف رو خیلی کم رنگ میزنه و یا اصلا نمیزنه.نمیدونم الان چیکار کنم برم کارتریج بزنم تو سرشون یا نه:n24:.............دوستان به نظرتون علتش تو چی میتونه باشه اگه رفتم اونجا بهشون چی بگن که منو نپیچونن.ممنون و موفق باشید.
اینم از عکس پرینتی که از یه صفحه کاملا سیاه و یکدست گرفتم ببینید چجوری زده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از پرینت فونتهای ریز ببینید چجوری زده کمرنگ و بعضی فونتها هم اصلا چاپ نشده:
ممنون و موفق باشید.
سلام دوست عزیز بنده نمیدونم مشکل دستگاه شما چی هست ولی چون شما از این دستگاه استفاده میکنید و باهاش آشنایی دارید اگه ممکنه لطف کنید و این چندتا سوال منو پاسخ بدید.:n16:نقل قول:
شما این پرینتر را چند گرفتید و با چه گارانتی؟
و اینکه آیا cd درایورهایی که داخل کارتن دستگاه هست را تونستید تو ویندوز سون 64 بیت یا 32 بیت نصب کنید؟ (ویندوزی که الان با این پرینتر استفاده میکنید چی هست؟)
و سوال آخر: برای اینکه بتونیم با کیفیت 600*600 که تو مشخصات دستگاه هست اسکن کنیم چیکار باید بکنیم چون من هرچی سعی کردم نتونستم کیفیت اسکنر این دستگاه را از 300 بالاتر ببرم.
سلام دوست عزیز:نقل قول:
من این پرینتر رو 1050000 تومان گرفتم با گارانتی بین المللی.
من از سایت canon آخرین ورژن درایور رو دانلود کردم و الان روی دستگاهم ویندوز سون 64bit و ویندوز 8 که اونم 64bit هستش نصبه و مشکلی ندارم و پرینتر کاملا درست کار میکنه.
برای اسکن مورد نظر شما دو راه دارید
1:برنامه VueScan x64 رو دانلود و نصب کنید.این برنامه از اکثر پرینترها منجمله این پرینتر پشتیبانی میکنه و تو تنظیمات dpi این برنامه به راحتی میتونید 600 dpi رو انتخاب و استفاده کنید.اینم لینک دانلود برنامه:
2:با برنامه toolbox کنان که وارد میشید اولین گذینه از بالا رو باید از حالت auto خارج کنید و اونو غیر گذینه adf بزارید...درست میشه.
موفق باشید.
اینم عکس صفحه پرینت گرفته شده ابا کارتریج مورد نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشكل حادي نيست . تا حدودي طبيعي هستش. بعد از شارژ حالا چه بار اول باشه چه بار دوم سوم شارژ نياز ميشه كه درام كارتريج تعويض بشه. شما ببريد پيش جايي كه شارژ كرده يه بررسي كنه يه درام نو در صورت نياز بندازه درست ميشه. ممكنه از تونر مصرفيش هم باشه كه خب چون گفتيد نمايندگي هست معمولا اشتباه نمي كنن. شما كارتريج تون به اضافه نمونه پرينت رو ببريد بگيد درستش كنن براتون. تعويض درام مرسوم هست و مشكل خاصي نيست دير يا زود كه شارژش تموم ميشد و مجبور بوديد شارژ كنيد.نقل قول:
عزیزجان مشکل شما اینه که کارتریج رو دست نا اهلش دادین، تونر خوبی مصرف نکرده.نقل قول:
حاشیه سمت چپ به خاطر درام هستش. خیلی کار کرده.نقل قول:
سلام من امروز hp 7000 خریدم که دادم تانک نصب کردن روش اما بلد نیستم کارتریجو جا بزنم یعنی جا نمیشه توش چیکار کنم؟ اون شیلنگشم از کجا رد کنم؟ در باید باز باشه؟
سلام یه مدتی پرینترم بد پرینت می گرفت، کارتریج رو در آوردم و یه تکونی دادم وقتی دوباره خواستم بذارم دیدم که یه مقداری تونر ازش نشتی میده و داخل پرینتر میریزه!وقتی هم که خواستم پرینت بگیرم اصلا کاغذو نمیکشید توش مشکل از کجاست؟مدلش HP1018 هست.