دوستان یک هدفون ibeats که از رو جعبه گوشی sensation xe برداشته شده با قیمت 90 بهم پیشنهاد شده بنظرتون بگیرمش یا بگردم دنبال هدفون klipsch s4 امروز دیگه میخوام یکیشو بخرم .اساتید راهنمایی بفرمایید.
Printable View
دوستان یک هدفون ibeats که از رو جعبه گوشی sensation xe برداشته شده با قیمت 90 بهم پیشنهاد شده بنظرتون بگیرمش یا بگردم دنبال هدفون klipsch s4 امروز دیگه میخوام یکیشو بخرم .اساتید راهنمایی بفرمایید.
اگه کیفیت صداش برات مهم باشه حتما دنبال کلیپش برو. اگه قیافه اش برات مهمه همین بیتس رو بگیر!نقل قول:
سلامنقل قول:
بله کمی قیمتش بالاست ولی ارزشش رو داره تفاوتش با 449 برای من اماتور شاید بیش از 5% نباشه ولی شفافیت صدای 518 برای من خیلی جالب بود .در هر صورت اگه بصورت حرفه ای صدا رو دنبال نمیکنین همون 449 هم گزینه بسیار خوبی هست فقط توجه داشته باشین که مدل های سنهایزر اکثرا از لحاظ بیس کمی ضعیف هستند(البته ضعیف به معنای ساپورت سبک الکترونیک و زیر شاخه هاش)بغیر از این هیچ مشکل دیگه ای نداره و کلا صدای حرفه ای و خوبی دارن ولی اگه تو این رنج هدفون خوب که بیس خوبی هم داشته باشه میتونین audio technica m 50 رو تهیه کنین.
در مورد کابل های جدا شونده هم برای این منظور در نظر گرفتن که احیانا اگه پارگی یا اسیب دیدگی برای کابل بوجود اومد به راحتی بشه با کابل جدید جایگزین کرد و یا در مواردی با تعویض کابل بهتر و حرفه ای تر به صدایه بهتر دست یافت ولی هدفون با کابل جدا شونده به هیچ عنوان دلیل بر هدفون بیسیم با قابلیت بلوتوس یا وایفای نداره و به هیچ عنوان از باتری استفاده نمیکنن مگر هدفون های خاصی که از قابلیت نویز کنسلیگ بهره میبرن.
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
بله اینها قیمتهای قدیمشون هست که بنا به دلایلی صلاح نمیدونن بروز رسانی کنن.در هر صورت مهم نیست چون شما قیمت رو میدونین و تنها با استعلام اینکه موجود دارن میتونین به قیمت مورد نظر تهیه کنین.موفق باشین.نقل قول:
سلام دوستان..من تقریبا یه تازه کارم ولی من بیشتر وقتم رو دوست دارم موزیک با کیفت بالا گوش کنم و همیشه هم در مکان های عمومی قرار دارم...من پلیرم گوشیمه(HTC Desire With Beats Audio)...تا چهارماه پیش از هدفون گوشی های HTC استفاده میکردم که کیفیت بالایی خدایی داره...بعدش از هدفون گوشی های iPhone استفاده میکردم.حالا یه مشکل دارم.هدفون خودHTC از کیفیت صدای بالای برخوردار ولی اصلا بیس و کوبندگی خوبی نداره ولی هدفون های ایفون از بیس فوق العاده یی برخوردار ولی صداش یه خورده خف هست...میخواستم کمکم کنید تا سقف30 تا35 برای گوش دادن موزیک چی خوبه بگیرم...ممنون
کلیپش خیلی بهتره ولی دیگه ایرفونای بیتس انقدر تقلبیش با قیمت پایین 15 تومن و این حدودا زیاد شده که حتی بخاطر قیافشم من توصیه نمیکنم ...راستی سلام چند وقت نبودم ماشالا همیشه فعالینا...نقل قول:
بنام خدا.بازم ممنون.ولی تو یه پست یکی از دوستان گفته بود که حرف i تو اسم ایرفون یعنی اینکه واسه محصولات اپل هستش.گوشی من گالاکسی 2 و اندروید هست و حالا دقیقا باید چه مدلی از klipsch رو بگیرم که هم بیس خیلی خوب هم کیفیت صدای عالی و هم دکمه های کنترل موسیقی و جواب دادن به تماسها رو داشته باشه و قیمتش هم در حدود 100 تومن باشه.حالا یکی بالا پایین مهم نیشت.ممنون از راهنماییهای خوبتون.موفق باشیدنقل قول:
من همین یک ساعت پیش پاساژ پایتخت بودم هدفون klipsch s4 اصلا نایاب شده فقط یک جا s4i داشت قیمتش پرسیدم گفت امروز دلار 2 تومنه میشه 200 تومن انگار همین الان میخواد بره امریکا برام بخره بیاد دوستان اگه کسی جایی رو سراغ داره بگه من همین امروز برم دنبالش، کسی آکشو داشته باشه خریدارم.
با سلام من یه هدفون بیسیم برای استفاده عمومی تلویزیون ، لپ تاپ میخوام لطفا راهنمایی کنید
خیلی گرون نباشه یه چیز خوب با قیمت مناسب
با تشکر فراوان
متاسفانه من اين مدل pioneer رو امتحان نكردم مدل hdj2000 رو دارم كه صداي خيلي خوب با تفكيك بالا و بيس خوب و كنترل شده ولي sony xb500 با توجه به بيس قوي و زيادش و درايو بسيار بزرگي كه براي اين منظور توش بكار برده شده بيشتر براي سبك الكترونيك طراحي شده.ولي براي سبكهاي ديگه هم ميتونين استفاده كنين بشرطي كه با بيسش مشكلي نداشته باشين.درباره پاييونير نظر اساتيد رو بپرسين بيشتر ميتونن راهنمايتون كنن.نقل قول:
موفق باشين
سلام دوستان عزیزم
کسی اطلاع داره بین مدل EP 830و HJE300پاناسونیک کد وم صداش بهتره و ارزش خرید بیشتری داره خیلی ممنون