اینم تست امروز از سرور آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تست امروز از سرور آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سرویسی دارید؟نقل قول:
دینامیت دارن ایشوننقل قول:
ولی دیگه بردوشته شده!
من تو سایتش دیدم هنوز هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارمین جان همین چنند روز پیش دیدم بچه ها میگفتن تو پنلشون طرح دینامیت نیست تا تمدید کنن!نقل قول:
در ضمن خود سایتش هم گفته بود مدت طرح دینامیت 1ماه هست..
ولی موقع ثبت نام بازم این طرح رو ندیدم!
تبریک به دوستان هم اسنانی بابت کسب رتبه برتر اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسب رتبه دوم دیتای مخابرات مازندران در سطح کشورمخابرات مازندران در ارزیابی عملکرد دیتا در سطح کشوری با بیش از 230 هزار پورت اینترنت پرسرعت مخابرات و 122 هزار و 822 مشترک ADSL حائز رتبه دوم گردید.به گزارش روابط عمومی مخابرات مازندران، مهندس باباجانی مدیرعامل مخابرات مازندران با بیان عملکرد دیتای مخابرات استان مازندران در سال 91 ضمن تقدیر از تلاش همه کارکنان کسب رتبه دوم کشوری در بخش عملکرد دیتا را تبریک گفت.مهندس باباجانی در ادامه، عملکرد دیتای استان در بخش پورت منصوبه مخابرات را در پایان سال 91،بیش از 99 هزار شماره اعلام و تعداد مشترکین اینترنت پرسرعت مخابرات مازندران را با افزایش 70 هزار تایی، بیش از 122 هزار مشترک اعلام نمود. همچنین مدیرعامل مخابرات مازندران با بیان اهمیت سرویس دهی دیتا به سازمانهای دولتی و خصوصی از وجود 3430 مشترک سرویس G. (G دات) در استان خبر داد.لازم به یاد آوری است، مهندس پور رنجبر مدیرعامل مخابرات ایران نیز از مدیرعامل و کارکنان مخابرات مازندران در کسب رتبه دوم عملکرد دیتا در سطح کشور تقدیر و تشکر نمود.
الکی میگه :27:
بازم اینترنتم پوکید
سرعت در حد کرم خاکی
دوستان تایید میکنن؟؟؟؟
سرعت وبگردی خیلی کم شده؟؟؟؟
فقط ۴ روز تا حماسه
عجب انتظاراتی من دارما
باید برم خدا رو شکر کنم که ۴ ماه مونده به حماسه سرعت رو کم نکردن
جیمیل هم که قربونش برم تعطیل!
چیلترچی ها به چیزی که میخواستن رسیدن، من دارم اجبارا از ایمیل های ایرانی استفاده میکنم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
زنگ زدم گفت اعلام خرابي ميكنيم .اعلام خرابي كرد ولي بازم تغييري نكرد!نقل قول:
من بهشون زنگ زدم برام گزارش خرابی رد کردن گفتم جواب میدن یارو گفت تا الان که برای همه گزارش دادیم نه هیچ جوابی نگرفتیم