سلامنقل قول:
طبق اين پست عمل كنين شايد مشكل شما حل بشه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
Printable View
سلامنقل قول:
طبق اين پست عمل كنين شايد مشكل شما حل بشه .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
سلام
یکی از دوستام یک لپ تاپ لنوو خریده(مدلشو نمیدونم).این لپ تاپ هنوز روشن نشده و برای اولین بار خودم میخوام کارتونشو باز کنم.میدونید که هر لپ تاپ برای اولین بار که میخواد روشن بشه یک اقداماتی لازم داره تا راه بیفته.در این زمینه دو تاسوال دارم اگه ممکنه کمکم کنید.
1- این لپ تاپ برای اولین باره که من میخوام روشنش کنم .برای ره اندازی اولیه و نصب اولیه ویندوز در اولین بار روشن شدن لپ تاپ باید چه کاری انجام بدم تا لپ تاپ راه اندازی بشه و بره تو نصب اولیه ویندوز؟
2- ایا لنوو برنامه ای برای بک آپ گرفتن از سیستم داره یا نه؟مثلا بعضی لپ تاپها خودشون یه برنامه برای بک آپ گرفتن داره .میخواستم بپرسم لنوو هم داره و اگه داره کدوم قسمته؟خواهش میکنم اگه میدونید جوابمو بدین.
دوست عزيز تا مدل دقيق لپ تاپت رو نگي كه نمي شه فهميد!نقل قول:
ولي قاعدتاً اگه ويندوز اورجينال روش نصب باشه نيازي به نصب ويندوز نداريد موقع روشن كردن هم با كليد f2 مي تونيد برين تو بايوس.
معمولاً پارتيشن ريكاوري هم داره ولي مي تونيد با خود ويندوز 7 هم بكاپ بگيريد يا با برنامه ي acronis.
مدل دقيق لپ تاپ رو بگيد بهتر مي شه راهنماييتون كرد.
موفق باشي.
دوست عزیز این لپ تاپ یک سی دی هم داره پس اون واسه چیه؟دوست عزیز ویندوز ارجینال داره ولی همه ی لپ تاپها وقتی برای اولین بار روشن میشن خودت باید ویندوز ارجینال رو نصب کنی؟منظورم اینه که به محض اینکه من لپ تاپو روشن کردم باید چه دکمه ایی رو روی لپ تاپ فشلر بدم تا بره روی نصب؟نقل قول:
اون سی دی چیه دوست عزیز؟خواهش میکنم جوابمو بدین.(راستی واسه من نمیدونم چرا تشکر رو نشون نمیده .از اینکه جوابمو دادین ممنون)
دوست من احتمالاً اون سي دي درايورها هست. اگه ويندوز اورجينال داره نيازي به انجام كاري نيست خودش وارد ويندوز مي شه فقط شما مي توني اگه خواستي با نرم افزارهاي پارتيشن بندي پارتيشن هاتو تغيير بدي كه البته بايد با دقت اين كارو انجام بدي كه پارتيشن ريكاوريت نپره. فكر كنم با زدن دكمه ي f12 هم موقع روشن شدن لپ تاپ به recovery دسترسي پيدا كني.نقل قول:
در كل لپ تاپي كه ويندوز روش نداشته باشه بايد خودت روش ويندوز نصب كني مثل پي سي حالا اورجينال يا كپي فرقي نمي كنه. لپ تاپي هم كه ويندوز اورجينال داره نيازي نيست كاري انجام بدي واسه نصب ويندوز. ولي مي توني چند سيستم عامل ديگه هم روش نصب كني در صورت نياز.
خواهش مي كنم دوست من ، هدف فعاليت در اين فاروم آموزش و كسب يادگيريه.در ضمن دكمه ي تشكر پايين سمت چپ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد شما چون عضو جديد هستي نمي بيني ، شايد هم از مرورگرت باشه پيشنهاد مي كنم از فايرفاكس استفاده كني.
موفق باشي.
مشکل صدای فن لپ تاپ را چگونه میتوان برطرف کرد؟
دوست عزيز بهترين كاري كه مي توني قبل از اين كه لپ تاپ رو باز كني انجام بدي اينه كه يا دمنده ي هوا و يا جاروبرقي قسمتي كه فن هست رو از گرد و غبار تميز كني (قسمتي كه خروجي فن هست.) فقط خيلي آروم و با دقت كه دور فن رو زياد بالا نبري كه نتيجه ي عكس ممكنه بگيري.نقل قول:
اگه نه هم مي توني لپ تاپ رو اگه گارانتي نداره و قديمي هست باز كني و فنش رو تميز كني و يه روغن بهش بزني يا عوضش كني.
موفق باشي.
سلام من با dell xpsl502 نميتونم برم اینترنت(dial up) با مودم اکسترنال امتحان کردم نميره ارور 678 ميده مودم اکسترنالمم دله مودم نصب هست ولی اینترنت نميره هم با کارت امتحان کردم هم با هوشمند ولی فايده نداره
باedge modem امتحان کردم هم با ایرانسل هم همراه اول انتن پره ولی نميره فقط بعضی وقتا يه گوگل باز ميکنه در این حد... چکار بايد بکنم?
ممنون...:11:
سلام
یکی از usb های لپ تاپ ایراد پیدا کرده و بهتره که تعویض بشه.
دستگاه من 5742 ایسره و گارانتی سازگار داره
یک این که می خواستم بپرسم گارانتی قبول می کنه
دوم هم اینکه چقدر طول می کشه تا لپ تاپ رو برگردونن ؟ جاهای متفرقه همون روز برمی گردونن و اینکه هزینش چقدر می شه
با تشکر
سلام
من یه لپ تاپ قدیمی DELL دارم مدل vostro 1500
که چن وقته روشن نمیشه، باتریشو درآوردم و مستقیما زدم به برق بازم تاثیری نداش
کسی از دوستان می دونه مشکل احتمالا از کجا می تونه باشه؟
سی پی یوش سوخته یعنی؟؟ و چقد حدودا خرج بر میداره؟