سلام من تو مرحله clean gateway گیر کردم که vlade میخواد زنگ بزنه که ماشین رو ببری کارواش ولی زنگ نمیزنه و انجور که فهمیدم مال patch جدید هست ... شما save این مرحله رو دارین بدین و یا راه حلی ؟ ممنون میشم
Printable View
سلام من تو مرحله clean gateway گیر کردم که vlade میخواد زنگ بزنه که ماشین رو ببری کارواش ولی زنگ نمیزنه و انجور که فهمیدم مال patch جدید هست ... شما save این مرحله رو دارین بدین و یا راه حلی ؟ ممنون میشم
بله داستان بازی تموم میشه که بعدش میمونه ماموریت های فردی{ادمک ابی ها{نقل قول:
و زدن کبوتر ها که نقشش رو سرچ کنی تو این بخش هست
و پیدا کردن سلاح های مخفی
تا اینکه بازی بشه 100%:31:
من به همه شماره تلفن ها زنگ زدم هیچ خبری نشد؟:41:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مظمئنی شماره رو داری؟آخه اولش باید دختره رو از تو اینترنت پیدا کنی...بعد شمارشو دارینقل قول:
فقط من موندم معامله اینا بوده (الماسا) . اون Ray Brinco که دستور کشتنشو پورگینو به نیکو میده چرا دنبالشون بود ؟
چرا اول بازی الماسا رو انداخت توی سوپش :D و جریان اون شلاق زدن چی بود ؟
به نظرتون بهتر نبود اول بازی یکم مبهم تر بود . مثلا جنگو نشون میداد یا همون کسی که خیانت کرد (دارکو) . در هر صورت آخرش دیمتری رو میکشیم . تکلیف بلغاری چی میشه ؟
راستی شما این دارکو رو کشتید ؟ من هنوز نرسیدم ولی میکشم خائنو !
اینی که گفتی مرحله چندم بازی هستش؟نقل قول:
نمیدونم الان 9 روزه اینجا گیر کردم چطوری شمارشو از اینترنت بگیرم؟:41: بکوشته اماره:31:نقل قول:
سلام بچه ها من هنوز نتونستم مشكل گرافيك حل كنم چطور با كدوم پچ ميشد كاري كرد كه رزوليشن تا هرچقدر ميخوايم بالا ببريم؟؟؟؟
دقیقا یادم نیست...خودش توضیح میده تو کدوم سایت باید بری...ولی فکر کنم تو اون سایت دوست یابیه بود...9 روز اینجه دماسی؟!!نقل قول:
مرحله آخر بازيه و داستان بازي اينجا تموم ميشه فقط يه چندتا مرحله فرعي ميمونه.نقل قول: