دوستان پرو میخوام champ nunu رو بخرم به نظر شما خطره؟؟؟ اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان پرو میخوام champ nunu رو بخرم به نظر شما خطره؟؟؟ اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سخت بود؟نقل قول:
بهتر است تا زمانی که اینترنت به حالت عادی برگردد بیخیال بازی کردن شوم .
منظورش اینه که تو خواب ببینی اینترنت به حالت عادی برگردهنقل قول:
آقا پینگم خیلی خوب 180 سرعت دانلود با 256 تا 300 هم میره :n08:خیلی شاخه این نت مخابرات ولی تایم اوتش زیاد ، به 2020 زنگ زدم گفتن بین المللی هست و مشکل از تهران هست . ولی همین سرعت دانودش خیلی شاخه ، دیشب از ساعت 1 تا 6 گذاشتم 2 گیگ دانلود کرد . :n02:
من هر شب 6 گیگ دانلود دارم
ولی چه فایده
پینگش بده
مخابرات اصفهان
اقا دیگه از این بدتر میشه اکنت لول 30ام تو east رو دزدین یه ابم روش خوردن.به ریوت اشغال ایمیل و تیکت دادم اخرش اومده میگه تا اطلاعات بیشتر ندی برات بازش نمیکنم بعد این اخرم اومده میگه اطلاعاتت همش غلطه متاسفم عذر خواهی کرده اخه عذر خواهیت بخوره تو سرت من اکنتم مو میخوام خوب من از کجا میدونستم میخوان اکنتمو بدزدن که بیام همه چی رو حفظ کنم عکس و .... بگیرم. هی میگه نمیتونم برات ازادش کنم و عذر خواهی میکنه بعد تازه بدتر از اون نمک میپاشه رو زخم میگه میدونم ناراحتی .آخه &!!!#!$%^%$%$###$%%$من برای یه اکنت بازی ناراحت باشم فوقش یه دونه دیگه میسازم اگه چیز دیگه ای بود الان اونجا اومده بودم همه چی رو رو سرت خراب کرده بودم این اخرم ایمیل دادم گفتم نه تو رو حلال میکنم نه اون کسی که اکنتمو دزدیده.:grrr:دیگه از این به بعد هی تو وست بازی میکنم با یه عالمه نوب لول 13.:n03:ای خداااااااااااا:n14:یه بار چهار نفر رفته بودن بات مید هچکی نبود منم تک تاپ بودم اخه ..... دیگه چی بگم اون وقت میگن وست بازیکناش خوبه.:n09:
من از ساعت 9:30 تا 11:40 آنلاین بودم,نبودی :n03: 7 صبح من خوابم :n02:نقل قول:
خدای چمپیونه :n19:حتما بخرش,نسبت به قیمتش عالیه:n10:فقط باهاش supp نرو :n29: ap-tank برو :n16:نقل قول:
دوستان کسی raidcall نمیاد؟ ایران سرور lol داره,بیاین که با هم بتونیم وسط بازی صحبت هم کنیم :n16:name of group:League Of Legends[IRAN] ID:5262635
این مشکلیه که برای همه پیش میاد اولین بار برای من توی Dragon nest sea پیش اومد که هر کاری هم کردم اکانتم برگردونده نشد ! از اون به بعد از عکانتم حتما عکس دارم ایمیل تاییدیه بازی رو هم توی ایمیل اصلی هم توی سیستم خودم ذخیره میکنم هرچی نکته امنیتی هم تو سایت هست انجام میدم :دی شما هم سرت به سنگ خورده خبری نی ! مثل من :n02:نقل قول: