ممنون.نقل قول:
دیشب خیلی خوب بود. از 1 تا 6 هیچ قطعی نداشتم. بعد از عید بی سابقه بود این موضوع!
Printable View
ممنون.نقل قول:
دیشب خیلی خوب بود. از 1 تا 6 هیچ قطعی نداشتم. بعد از عید بی سابقه بود این موضوع!
30 ساعت که خیلی خوبه.نقل قول:
الان 6 روز گذشته ولی خبری نیست.
زنگیدم پشتیبانی گفت 2 هفته کاری طول میکشه :18:
برای من 4 روز کاری طول کشید تا رانژه بشهنقل قول:
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
یعنی نیازی نیستش که قبل ساعت 6 یه بار دیسکانکت کنم باز کانکت کنم و فقط ساعت 6.55 دیسکانکت کنم کافی هستش ؟؟؟؟نقل قول:
ممنونم از شما دوست خوبم
اینم دانلود دیشب من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من تو قرارداد به چندتا مشکل خورد یه هفته ای طول کشید تا مدارک رو ردیف کنم.بعد مدارک رو بردم دفتر پارس آنلاین مهر و ایناشو زدن.خودم گرفتم بردم مخابرات تحویل دادم.ساعت 2:30 مدارک رو دادم به مخابرات فرداش ساعت 3 خطم وصل شدنقل قول:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
جواب این سوالای مارم اگه بدید حیلی حال دادیدنقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
شما سرعت سرویسی که گرفتی چنده؟نقل قول:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
:18::18::18:با چه سرویسی؟نقل قول:
داداش من میذارم رو دانلود میخوابم صبح ساعت 9 بیدار میشم مودممو خاموش میکنم بازم حساب میشه اونطوری ؟ مثلا از 1 تا 4 دانلود میشه و من خوابم وقتی بیدار میشم ساعت 9 شده و مدم روشن :31:؟نقل قول:
سرویس 256 دارم
نخیر نیاز نیستنقل قول:
همون یکبار کافیه
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
نه اونطوری حساب نمیشه به شرطی که تا ساعت 6 بیشتر دانلود نکنیدنقل قول:
این مسئله زمانی اتفاق میوفته که دانلود تا ساعت 6:55 انجام بشه و اگر دیسکانکت انجام نشه و وارد ساعت 7 به وقت سرور پارس آنلاین بشه از ترافیک شما تمام حجم دانلودی از ساعت 6 تا 7 رو کم میکنه
نویز 40 برا دانلود چطوره/
من تونستم Speedtest رو درست کنم و تست بگیرم، نمیدونم چرا فقط تو Safari کار میکنه! ولی یه سوال
این سرعت دانلود با IDM هست:
دیشب هم با اینکه با تورنت و وی چیز ان دانلود کرد تقریبا کل Blu Ray رو گرفت:
حالا این تست Speedtest هست:
تقریبا نصف سرعت واقعی دانلودم رو نشون میده! حالا بگیم IDM هم 50 تا شتابش بده، بقیش چی؟!
بگذریم از Ping و Faster Than، هر چی سرعت میره بالا تر Faster Than کمتر میشه! اینم بخاطر سرعت آپلود هست...
کلا زیاد با Speedtest حال نمیکنم شما هم اگه خاستید از اینجا تست بگیرید کمی واقعی تره:
[HTML]http://www.pcwelt.de/ashampoo-speedtest_/[/HTML]