سلام
من فکر کنم اولین باره پست می زنم اما به هرحال خیلی برای اینترنت ایران متاسفم که هنوز در چنین سطح از کیفیت و قیمتی باقی مونده ! یعنی کیفیت پائین ، قیمت بالا ! برعکس همه جا . دوست من که تو آمریکا زندگی میکنه و برای ایمیل و اینجور چیزهای جزئی ، گشته ارزونترین اکانت اونجارو خریده بهش 4 مگ دادن با ماهی 20 دلار !!! یعنی همین معادل 64 خانگی این شرکتهای ما !!! بحث محدودیت حجم رو هم تو همین ایران داریم و اونجا معنی نداره و فکر کنم من درآوردی شرکتهای ایرانی برای خالی کردن بیشتر جیب مشتریانشونه. توجه بفرمائید که ماهی 20 دلار برای یه ایرانی داخل ایران نمیشه ماهی 20 هزارتومان بلکه به نسبت حداقل دستمزدهای اونجا با اینجا میشه درحدود ماهی 4 هزارتومان برای یه ایرانی با دستمزدهای داخل ایران.
در پایان سوالی هم از دوستان اهل فن داشتم:
من از شرکت شاتل اکانت 512 اکو دارم که از سرعتش ناراضی هستم ( فکر کنم با 256 اکو هیچ فرقی نداره و الکی اسم روش گزاشتن) می خواستم ببینم اگه اکانت eco رو به اکانت art تبدیل کنم مثلا آرت 4 ، و کلی پول اضافه بدم آیا سرعتم بیشتر میشه؟ من که سر درنیاوردم !!! مشخصات جفتشونو این زیر می نویسم راست و دروغش با خودشون ( اولی که دروغه چون من یک ساله دارمش)
1- eco 512 : دریافت 512 ، ارسال :256 برای یک دوره 6 ماهه با کلا 8 گیگ ترافیک 70 هزارتومان و هر گیگ ترافیک اضافی 9270 تومان
2- Art4 : دریافت تا 320 ارسال تا 192 حجم ترافیک ماهیانه 25 گیگ ، ماهانه 53 هزارتومان و هر گیگ ترافیک اضافی 3 هزارتومان
درضمن معنی تا رو نفهمیدم ! حالت Eco اولی که تا نداشت سرعتش اونقدر نبود. اصولا آرت با اکو در سرعت فرق دارند؟ یا فقط به خاطر دانلود بیشتر با هم فرق درند؟ سرعت کدومشون بیشتره؟