اگه فقط رمزینه(دیف و ریاضیات پایه) اموزش وکتابای تستش رو بخونم کارساز هست ؟ واسه پایه اموزش ندارما (ریاضیمم ضعیفه) نگفتید کتاب تست تحلیلی مبتکران خوبه؟
اگه فقط رمزینه(دیف و ریاضیات پایه) اموزش وکتابای تستش رو بخونم کارساز هست ؟ واسه پایه اموزش ندارما (ریاضیمم ضعیفه) نگفتید کتاب تست تحلیلی مبتکران خوبه؟
واي ببخشيد منظورم اياد فيلي بود :31:نقل قول:
شايدم نوري المالكي نوشته باشه :21:
فيزيك 3 مبتكران ( محمود زاده ) از جفتشونم بهتره .نقل قول:
محمودزاده هم خيلي از نكات فصل 2 فيزيك 2 رو در تست ها تشريح كرده چون در پيش دانشگاهي عينا تكرار ميشن .نقل قول:
ولي نيروي محرك بايد دقيقا و همه نكته هاش گفته بشن چون ديگه تكرار نميشن . محمدزاده نيروي محرك رو در فيزيك 3 طوري تشريح كرده كه اصلا قبل از اينكه تعريفش رو بخوني خودت ميفهمي كه نيروي محرك چيه و اصلا چرا وجود داره !
كيفيت آموزش مطالب و قدرت انتقال مطلب خيلي مهمه كه كسي به پاي محمودزاده نرسيده تا اين لحظه . حتي منتقدانش هم اين رو قبول دارن و تنها ايرادي كه به ذهنشون ميرسه حجم نامناسب كتاب هست كه من اميدوارم منتقدان ايشون يه روزي متوجه بشن كه كتابهاي محمودزاده رو ميتونين در هر كدومشون از حدود ( 150-200 ) صفحه از تمرين ها و پرسش ها و مثال هاي حل شده و ... صرف نظر كنين و فقط مطالب رو به طور دقيق ازش ياد بگيرين تا آماده تمرين از روي تست هاي همين كتتاب يا كتاب هاي تست ديگه يا آزمون ها و... باشين .
بعضي ها ميگن كتابهاش فقط براي امتحان نهايي خوبه ! ظاهرا اينها نمدونن كه براي كنكور هم بايد فيزيك رو عميق و دقيق ياد گرفت .
من پست های قبل را خیلی خوب نخوندم ولی در مورد کتاب های محمود زاده بحث شده بوده
سال گذشته که کتاب های محمود زاده را میخوندم
یک ایراد بسیار بزرگ که از کتاب های محمود زاده میتونیم بگیریم اینه که این کتاب برای کنکور آماده نشده
به همین دلیل اگر یک کنکوری در این سال بخواهد امسال این کتاب را بخواند بزرگترین اشتباه را مرتکب شده است
سربلند باشید
فیزیک پیش 1 خیلی سبز (مصلایی) برای رشته ریاضی منتشر شده یا نه؟ اگه کسی خریده بگه از کجا تهیه کرده تا من هم بخرم هر جا رو گشتم پیدا نکردم
نشر الگو چه جوریاست خوبه میگفتن سطحش بالاست ؟ اموزش بگیرم یا تست (خیلی سبز دارم) یا همین کافیه میخوام فیزیکو بترکونما ؟:6::32::32:نقل قول:
اخر ابان یا اوایل اذر میاد.نقل قول:
من رشته تجربیش رو دیدم و احتمالا بگیرمش سبکش کاملا مثل فیزیک 3 خیلی سبز هست.
دوستان راستی خیلی سبز کتاب کم حجم و قوی فیزیک در دست تالیف داره.
کتاب های مبحثی ادبیات هم در دست تالیف داره.
موفق باشید.
سلام بچه ها یه خبر بدم از این انتشارات بسیار خوش قول ! رمزینه
دیروز زنگ زدم بهشون گفتم کتاب تست جلد 2 دیفرانسیل کی میا.گفتن که امادست تا 2 -3 روز دیگه تو بازاره
امروز زنگ زدم گفتن که امسال نمی اد منتظر نباشید:18:
حلا واسه تست دیف کسی کتاب خوب سراغ داره؟
اين كتاب ها براي آموزش هستند يعني شما بايد آن را خوانده و كتاب هاي تست را بعدش بخوانيد . كلا هركتابي كهميخواين بخونين بايد قبلش قسمت هاي اموزشي اين كتاب رو خونده باشين وگرنه ممكن نيست فيزيك رو واقعا درك كرده باشين .نقل قول:
شما چرا ميگين كه براي كنكور آماده نشده ؟ كدوم كتاب از اين بهتر هست دقيقا ؟
این نظر من بود و ممکن هم هست اشتباه باشدنقل قول:
من کتاب خوبی برای آموزش فیزیک ندیدم :19:ولی برای تست کتاب های گاج سفید بسیار مفید بود
ولی برای فیزیک 3 که اندیشه سازان را خواندم خیلی بهتر از کتاب های محمود زاده بود
تکرار میکنم این نظر و تجربه من بود و ممکن هم هست این کتاب برای من خوب نبوده باشد و شاید برای دیگری بهتر باشد
تکرار میکنم این کتاب برای کنکور تالیف نشده است ولی برای ازمون های مدارس خواندن این کتاب کافی ست.
سربلند باشید
علیرضا جان من سری کامل کتابای محمودزاده رو داشتم تمارین و تستاشو حل نمیکردم فقط مطالبشو میخوندم جالبه بهت بگم تا زمانی که از این کتابا استفاده میکردم یه بار نشد خودمو به آزمون قلم چی برسونم و درصد قابل قبولی توی آزمون آزمایشی به دست نیاوردم (البته باید بگم مشکلم وقت کم اوردن بود نه اینکه مفاهیم رو نمیدونستم) جالبه بدونی برای بقیه درسا هم نمیرسیدم بخونم . حالا اگه این کتابارو توی دوران تحصیلم مطالعه میکردم قطعا کافی بود یه مرور سریع بکنم بعد تست بزنمنقل قول:
تعصب رو بذاریم کنار این کتاب اصلا برای کنکور طرح نشده. بنظر شما مبتکران چرا با وجود کتابای محمودزاده کتابای اندیشه سازان رو تجدید چاپ میکرد؟اگه واقعا این کتاب به درد کنکور میخورد بازم کتابای اندیشه سازان رو تجدید چاپ میکرد؟
از این کتاب بهتر در بحث تشریحی وجود نداره ولی توی بحث کنکور: اندیشه سازان (اگه پیدا بشه) انتشارات فار. گاج سفید
بنظرم این بحث واقعا زیاد کش پیدا کرد. نظرسنجی درس فیزیک از همه این بحثها گویاتره که چنددرصد بچه ها برای کنکور فیزیک محمودزاده رو پیشنهاد میکنن(یعنی چند درصد قبول دارن که این کتاب به درد کنکور میخوره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]