چه افتخار هم میکنن سیاسات جدیده سرعتو محدود کنیم:n09:
Printable View
چه افتخار هم میکنن سیاسات جدیده سرعتو محدود کنیم:n09:
به نظر میاد که این خرابی نیست که بخواد درست بشه ، سیاسته که باید تغییر کنه :n09: ( اوووفف عجب جمله ای شد :n02: )نقل قول:
فکر نکنم این محدود بازی کار دیتا باشه احتمالا کار مارمالاده چون مارمالاد نمیدونه اداره دیتا شبانه رو 1ساعت بیشتر کرده و از ساعت 1شروع میشه شما الان زنگ بزنید پشتیبانی میگه شبانه از ساعت 2 بخاطر همین از ساعت 2محدودش میکنن سرعتو وگرنه اگه میدونستن از ساعت 1شروع میشه از ساعت 1 محدودش میکردن:n02:
به نظر من که نه کار اداره دیتاست و نه از اکانتینگ
احتمالا مارمالاد با بی رس پورتا رو دستکاری کرده که سر ساعت 2 ترافیک شبکه بره بالا خلاصه هر چی هست یه برنامه ای ریخته رو بی رس که راس ساعت 2 اجرا میشه ولی مطمئن باشید که از اکانتینگ محدودیتی اعمال نشده
باید صبر کنید ببینید بعد از ماه رمضون چی میشهنقل قول:
واسه من هنوز تغییری نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی عجیب راس ساعت 2 اینقدر افتضاح میشه که همین فروم هم باید 10بار رفرش کنم تا باز بشه چه برسه به دانلود یاد شبانه شاتل و پارس آنلاین میندازه منو:n21:
الان روی گیت وی تک رقمیم یعنی
فرشاد میگم پشتیبانی الکی نگفته محدودیت اعمال میکنیم ؟نقل قول:
میگم شاید پهنای باندشون مشکلی پیدا کرده .....
الان من روی همون گیت وی دیروزی هستم فرقی نکرده !
مگه قراره گیت وی عوض بشه؟نقل قول:
هر گروه روی یک گیت وی و بعضیا هم روی 3-4گیت وی قفلن مثل گروه من
آخه این انترنتی که باش کار می کنم بعضی وقتا روی 2.185.30 , 2.185.31 میفته بعضی وقتا روی 5.233 بعضی وقتا هم روی 2.185.86 و 2.185.87نقل قول:
آره دیگه هر گیت وی میتونه چندین رنج ip مختلف بهت بدهنقل قول:
یادش بخیر اون 2.185.30 و 2.185.31 مال گروه قبلیمون بودن لامصب توپ تکونشون نمیداد همیشه سرعتشون کامل بود هر چند وقنی هم نامحدود میشد ولی dslamهامون رو عوض کردن و گروهمون عوض شد
ببین رو این گیت وی هستی؟78.39.143.250 اینه؟
اینه 78.39.199.145نقل قول:
این گروه فکر کنم از گروه های قدیمی مخابرات باشهنقل قول:
این گروه هایی که ماناماد توی این دوماهه ساخته همشون مشکل دارن
بنظرم اگر گروه خوبیه خطشو از همسایه بخری ارزششو داره تا اینکه ریسک کنی معلوم نیست تو چه گروهی بیفتی:n09:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
2.185 رو از گروهمون حذف کردن الان فقط 5.233 مونده برام هر چی آی پی عوض میکنم فقط همین 5.233 میاد دیگه هیچ قید نتو باید بزنیم تا الان دانلود که نمیتونستیم بکنیم حداقل2.185 یه ویدئو آنلاینی خوب واسمون پخش میکرد الان دیگه همون ویدئو آنلاین هم از دست دادیم چون 5.233 از ساعت 2به بعد هیچ نوع پراکسی روش کار نمیکنه سرعتش هم افتضاح میشه:n09:
فک کنم از ساعت 1 تغییراتو اعمال کردن...2 تا فایل دانلود میزارم مجموع سرعت میرسه ب 510
احساس میکنم تغییر دادن:n13:
من اندیمشکم .منطقه ما dslam نداره . 6 ماهه میرم مخابرات شکایت کردم و استشهاد گرفتم ولی هنوز که هنوزه خبری نشده از نصب dslam میگن اهواز به ما نمیدن .واقعا وایمکس منو کشته، وایرلس هم فقط بدر رایان جنوب هست نمیدونم خوبه یا نه سرعت که تو سایت تا 2 .بیشتر نداره و شبانه نداره.دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا .بدترین مخابرات ایران و بدترین اینترنت ایران خوزستانه
سرعت دومگ شبانه 37.221 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپید تست هم برام باز نمیشه حتی همین فروم هم بزور باز میکنه چه برسه به دانلود اصلا با لینکا ارتباط برقرار نمیکنه که دانلود کنه حالا تا قبل از ساعت 2 سرعت تک کانکشنش 500کیلوبایت بوده اگه این محدودیت نیست پس چیه؟اگه اختلال باشه که راس ساعت 2 سرعت نمیاد پایین مثلا یه شب ساعت 1 یه شب دیگه ساعت 12 سرعت میاد پایین ولی الان دقیقا راس ساعت 2 سرعتو میارن پایین انگار واقعا میخواد راه شاتل و پارس آنلاین رو در پیش بگیره
با speedtest.ir تست میکنم سرعت نتم بین 256-512 هستش به اصطلاح 2 مگ گرفتم واقعا دیگه شورشو در اوردن
هفته پیش که کلا نت سه روز قطع بود روز چهارم همش قطع و وصل بود بعد از اون گروه ها رو تغییر دادن اکثرا 5.223 و 37 شدیم سرعت روزانه با ایپی 37 و 5.233 سرعت دانلود 500-600 کیلوبایت هستش ولی سرعت پیج باز کردن افتضاحه با رنج ایپی 2.185 راحت ویدیو نگاه میکردم سرعتش عالی بود با این رنج ایپی شبانه سرعتش داغون به 40-50 میرسه روزانه سرعت دانلود خوبه ولی سرعت پیج با این رنج ایپی افتضاحه همچنان قطع و وصلی ها وجود داره پشتیبانی جواب درستی نمیده لینک پرونی دیر ایپی گرفتن مودم کاهش سرعت بسیار رعایت نکردن حق مشترک همه اینا وجود داره ولی کسی عین خیالش هم نیست !!
بله پس از به اتمام رسیدن ساعات رایگان هم یک بار ipعوض کنید تا از محدودیت دربیاید
------------------------------------------------------------------------------------
پاس ماناماد هم کنار کشید ببینیم بعدی کیه:n09:
از دیروز عصر که اینترنت ما قطعه هنوزم وصل نشده، کسه دیگه هم این مشکلو داره؟
فعلا که مارمالاد هم کنار کشیده:n09:نقل قول:
فقط باید صبر کنی ببینیم از کجا سر درمیاریم یهو میبینی از شاتل سر در آوردیم:n09:
تو این شرایط هم جای اینکه محدودیت سرعتو بردارن و رضایت کاربرا رو جلب کنن زدن شبانه رو محدود کردن معلوم نیست چی تو سرشونه اصلا
گیت وی ما هم عوض شد غیر فری
نقل قول:
من که روز سرعتم اینجوریه ولی راس ساعت 2سرعت میاد پایین تا ساعت 6 انگار میره تو کما حتی صفحه هم باز نمیکنه بعد از ساعت 6 هم باید یه بار ipعوض کنم تا از محدودیت دربیاد اعصابمو خورد کرده
پس الان کی مسئول اینترنت مخابراته؟ یعنی کیش اواسیس هم کشیده کنار؟نقل قول:
دفتر مارمالاد که طالقانی بود جمع شده؟
پس حالا معلوم شد چرا چند روز پیش گروهم عوض شد احتمالا مارمالاد پورتا رو منتقل کرده:n09:
الان مارمالاد کار اصلیش وایرلس شده فعلا فقط اینترنت مخابراتو میفروشه ولی هیچ مسئولیت و پشتیبانی بر عهده نداره و پورتا رو منتقل کرده به یه شرکت دیگه ای که احتمالا تا چند وقت دیگه فروشش هم بیفته دست همون شرکت پورتامون فعلا رو هوان هیچ شرکتی مسئولیتشونو قبول نمیکنه بس که مخابرات مسخره بازی در میاره هر روز دیگه شرکتا هم عاصی شدن:n31:نقل قول:
احتمالا محدود کردن شبانه هم سیاست این شرکت جدیده باشه
قبلا هم مارمالاد پشتیبانی رو برعهده نداشت فقط میفروخت , پشتیبانیش با کیش اواسیس بودنقل قول:
الان یعنی اواسیس هم جمع شده؟
وایرلس تعرفه هاش چنده؟
اگر کیفیتش مثل قبل باشه باید دوباره بریم دست به دامن مارمالاد بشیم:n09:
نه بعد از جمع شدن ضحی یک شرکت دیگه اومده و دوتا شدن اوآسیس1 و اوآسیس2 یکیشون مارمالاد بوده دقیقا نمیدونم مارمالاد اوآسیس شماره 1بوده یا 2 ولی الان پورتا رو منتقل کردن قبلا پشتیبانی دست خود مارمالاد بود الان دیگه نیست اگه یادت باشه وقتی وارد دفترشون میشدی اتاق سمت راست پشتیبانی بودنقل قول:
اون اتاقو دیده بودم ولی حدس میزنم اونجا پشتیبانی اواسیس مستقر بود , چون من پیش خود ماناماد ثبت نام کردم ولی هر موقع زنگ میزدم پشتیبانی وصل میشدم به پشتیبانی اواسیسنقل قول:
تعرفه هاش بدک نیست ولی راجب شبانه چیزی ننوشته:n09:
بابا مارمالاد به نمایندگی از اوآسیس اومده بود اون اوآسیس 4سال پیش اصلا یه شرکت دیگه ای بود که پورتا رو داد به ضحی بعدش مارمالاد به نمایندگی از اوآسیس اومد پورتا رو پس گرفت وگرنه پشتیبانیش همون مارمالاد بود ربطی به اوآسیس اصلی نداشتنقل قول:
برا شبانه فکر کنم راصد مارال خوب باشه با رفاتک یکیشون هم از ساعت 7عصر رایگان میشد فکر کنم ولی تعرفه هاشون گرونه
=-=-=-=-==-==--=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
انگار درستش کردن شبانه رو سرعت از 500 پایینتر نمیاد
آدرس ibs رو بی زحمت بدید
80.191.224.224/ibsng/user
الان هی لینک میپرید بعد رانژه...یا هردو با هم میپرید فک کنم گروهمو عوض کردن آی پی جدید اومده واسم
دیشب سرعت عالی بود:n13: روو 500 بود...حدود 7.5 گیگ دانلود داشتم:n13:
بعد از دو روز اینترنت وصل شد، بنظرتون به واحد فروش برای این 2 روز زنگ بزنم اضافه مبکنن به تاریخ اکانتم یا بیخیالش بشم؟
تمدید ماهیانه رو از داخل پرتاک انجام بدیم پولو بریزیم به حسابشون بطور آنلاین شارژ میکنن؟
پولو نمیخورن؟
بعد از واریز پول چقدر طول میکشه نت دوباره فعال بشه؟
بعد از انجام پرداخت و برگشت به سایت پارتاک مودم رو روشن خاموش کنید تا اعمال بشه همان لحظهنقل قول:
دیگه کلافه شدم از بس که قطع و وصل میشه !
می خوام ISP رو عوض کنم ، لطفاً راهنماییم کنید که چه مراحلی رو باید طی کنم تا از شرٍّه اینا خلاص بشم !
فعلا بی صحابه یا باید تحمل کنید یا تخلیه کنیدنقل قول:
دوستان من میخوام ترافیک بخرم روی پرداخت که میزنم ارور میده که بانک نامعتبر است !!! واسه شما هم اینطوره ؟