به برج 12 که احتمال 99 درصد میرسی 4 ماه دیگه مونده آخه... برج 10 هم تازه پر شده برج 12 فعلا جاداره بنظرم ولی خب باید بجنبی که از 94 هم 24 ماه میشه هم احتمالا کسری گرفتنم سخت میشه
Printable View
به برج 12 که احتمال 99 درصد میرسی 4 ماه دیگه مونده آخه... برج 10 هم تازه پر شده برج 12 فعلا جاداره بنظرم ولی خب باید بجنبی که از 94 هم 24 ماه میشه هم احتمالا کسری گرفتنم سخت میشه
سلام دوستان خواهشن جواب مارو هم بدین برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان
باید بری به پلیس+10 سر بزنی وضعیتت رو چک کنینقل قول:
من خودم در حال حاضر سرباز هستم.واقعا بعضی از بچه ها متوجه نیستن که فرق 21 با 24 چی است؟اگه من جای شما بودم قید سرما و گرما و دوره طلایی و هرچی بود میزدم و اون دفترچه لعنتی رو سریع تر میفرستادم تا 24 ماه خدمت نکنم حالا بعضیا میگن چیکار کنیم دی نریم اسفند بریم.:n02:من همین الانش با کسری و 21 ماه خدمت بازم خداخدا می کنم زودتر تموم شه.آموزش فقط 2 ماه است و هرچه قدر سخت باشه خیلی بهتره چون بقیه خدمتتون راحت تر میشه زیاد به سختی آموزش فکر نکنید که بعدا یه بلاهایی سرتون میارن که میگین کاش فقط تو آموزش بودیم:n03:اینارو به منم می گفتن ولی باور نمی کردم حالا به اون حرف رسیدم شمام باور نکنید به حرفم بالاخره میرسید:n01:
اگه مازندران نیروی دریایی سپاه داره همونجا میفتی اگه نداره احتمالا زیباکنار رشت تقسیمت کنننقل قول:
Sent from my GLX G3
اگه مازندران نیروی دریایی سپاه داره همونجا میفتی اگه نداره احتمالا زیباکنار رشت تقسیمت کنن.ضمنا اموزشیش یمقدار سخته ولی کلا جای بی دردسری افتادینقل قول:
نقل قول:
Sent from my GLX G3
حتماً همون 13 ام باید میرفتی :(نقل قول:
نهست روز تعطیل شما رو میزنن مطمئن باشید.
خود لشکر 88 ؟نقل قول:
فقط اسمش زاهدانِ یه پادگان بزرگ وسط شهر زاهدانِ هیچ جای سختی هم نیست شاید از لحاظ بعد مسافتی فقط یه نفر بخواد اذیت کنِ
ممنون از پاسختنقل قول:
مرخصي ها چطوري ميشه ؟ چون مسافت دوره ؟
و جزء مناطق خاص حساب ميشه ؟ يعني از خدمتش كم نميشه ؟
نهست شاید تو آموزشی زیاد مهم نباشه و ماست مالی بشه ولی تو یگان حتما باید اضافش رو کشید و به هیچ وقت بخشیده نمی شه هر اضافه خدمتی اعم از سنواتی و انظباطی قابل بخشش هست ولی اضافه خدمت مربوطه به نهست(عدم حضور) هرگز و هیچ وقت بخشیده نخواهد شد،فرقی هم نداره روز تعطیل باشه یا غیر تعطیل! ما که خدمت می کردیم در روزهای تعطیل به علت زیادی مرخصی ها با نهست شدیدتر برخورد میشد چون یه نفر نهست می کرد یه نفر که مرخصی داشت باید جاش نگهبانی می داد! اگه کسی نهست می کرد علاوه بر 2 روز اضافه خدمتی که میخورد بابتش،فرمانده 5 روز هم انظباطی براش می زد،نگبان تنبیهی هم از یک تا سه نوبت براش در نظر می گرفتن،هر چی بیگاری اون روز بود می نداختن گردنش،مثلا تخلیه چاه سرویس بهداشتی فرمانده یگان یعنی به ازای یک روز نهست،هفت روز اضافه خدمت می خورد با مخلفاتی که عرض کردم:n19:
چرا ۲ ماه کسری دارهنقل قول:
مرخصی هم بستگی به فرمانده داره اما کلا هم تو راهی خوب میدادن هم مدتش خوب بود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا خداییش دمت گرم با اینهمه اطلاعات دقیق!!! من شنبه رفتم پرندک و تمام این صحبت های شما عیناً اونجا اتفاق افتاد! همونجا به یاد شما افتادم و تحسینتون کردم:)نقل قول:
عرضم به خدمتت همونطوری که فرموده بودید تیپ 123 تازه از کرمانشاه برگشته بود! البته با اطلاعاتی که کسب کردم به نظر میرسه خوشبختانه دیگه حالا حالاها جایی نمیره!
بعد از پذیرش، ما رو بردند پیش فرمانده تیپ(سرتیپ جمشیدی) و ایشون هم بعد از پرسیدن رشته و مقطع تحصیلی، (محل سکونت رو برخلاف همیشه نپرسید) مقر خدمتی بچه ها رو با خودکار روی دستشون نوشت:دی
خوشبختانه بنده با درجه ی ستواندوم افتادم شعبه قضایی قرارگاه! اونجا سربازها همه میگفتند جای عالی افتادی و عشق و حاله!!! دوست عزیزم لطف کنید به تک تک سوالاتم بر طبق شماره ای که براشون گذاشتم پاسخ بدید تا جای شبهه ای برام باقی نمونه:
1- شما نظرت در مورد شعبه قضایی چیه؟ اصلا یه ستواندوم که فوق لیسانس حقوق هست در شعبه ی قضایی معمولا چیکار میکنه؟ آیا واقعا نسبت به قسمت های دیگه ی پادگان عشق و حال میکنه؟!
2- من به خاطر کارم در یه شرکت حقوقی، مجبورم صبح ها موبایلم همراهم باشه! از طرفی شنیدم ستواندوم ها اگر با خودشون موبایل بیارند و تابلو بازی در نیارند مشکلی پیش نمیاد! اما من میخوام آوردن موبایلم قانونی و بدون استرس باشه! شنیدم که میتونم از فرمانده قرارگاه یا فرمانده شعبه ی قضایی یه پاراف بگیرم تا بتونم بدون دغدغه توی پادگان گوشی داشته باشم! لطفا در این زمینه هم راهنماییم کنید.
3- با شرایط بدی که آسایشگاه و دستشویی و حموم داره، ومهمتر اینکه ساعت 9 خاموشی هست، من به دلیل مشغله کاری و درسی(مطالعه برای دکتری) نمیتونم و نمیخوام بعد از ساعت اداری توی پادگان بمونم! شنیدم رباط کریم اجاره خونه ها ارزونه! آیا شما در این زمینه اطلاعی دارید که کمکم کنید؟
4- در مورد کارت تردد که قراره به من بدند، میخواستم بدونم که طبیعتا روی کارت ساعت ورود و خروج نمیخوره.. پس دژبانها بابت تاخیر هیچ وقت نمی تونند حرفی بزنند، درسته؟ اگر اینطوره، وقتی من یه روز صبح تاخیر کنم، چه کسی بازخواستم میکنه؟ فرمانده شعبه قضایی؟
5- سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟
5- از دیروز تا شنبه صبح به من مرخصی دادند! در واقع فقط دیروز و چهارشنبه مرخصی حساب میشه، چون دوشنبه و سه شنبه و پنجشنبه و جمعه که خودش تعطیل هست! اما روی برگ مرخصیم نوشته شش روز مرخصی تشویقی!!! این حکاتیش چیه؟! آیا واقعا از کپن مرخصی های تشویقیم، 6 روز کم شده؟!!! اصلا آیا مجموع مرخصی های تشویقی سقف داره؟!
6- چند روز در هفته صبحگاه داریم؟
خدمتت عرض کنم یه مورد جالب هم وجود داره که من قبل از رفتن به پرندک ازش بی اطلاع بودم و اون اینه که بر حسب اتفاق، سرتیپ جمشیدی(فرمانده تیپ) بچه محل من هست! البته این رو هنوز به خودش نگفتم! نمیدونم اگر بگم بچه محلش هستم به سودم میشه یا به ضررم:دی!!!
رفیق پیشاپیش بابت وقتی که میخوای برای پاسخدهی به سوالاتم بذاری،ازت صمیمانه تشکر میکنم. خدا خیرت بده:)
بازیابی کد سخا رو ورداشتن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دیگه ای نداره ؟ یه سامانه اس ام اس هست که اونم کار نمیکنه : |
آخه هنوز پذیرش نشدم باز اضافه رو میزنن ؟نقل قول:
ستوان سوم دادن افتادم سقز. شما نمیدونی چجور جاییه ؟ فقط تایم اداری باید تو پادگان باشیم؟
یادش بخیر من سال پیش اینموقع تیپ 2 پرندک خودمو معرفی کردم و کلا سه ماه بیشتر اونجا نبودم ولی هنوز با بچه های اونجا در ارتباطم ..نقل قول:
1- شما کلا پشت میز میشینی و کل کارت شاید بایگانی کردن 2 3 تا پرونده باشه در مجموع کل روز بیکارین در اصل ...
2- بردن موبایل به هیچ وجه در پادگان مجاز نیست و به فکر اینکه از کسی پاراف بگیرین نباشید چون نمیدن بهتون ... کلا اونموقع که من میومدم همیشه یه جا مخفی میکردم ... کلا بردن گوشی ریسک داره چون دژبانای خوبی هم نداره اونجا ... مگر اینکه با سرویس بری و بیای که اونموقع راحت میتونی ببری بیاری
3 - من اگه انتقالیم ردیف نمیشد خونه میگرفتم چون رفت و آمودش خیلی سخته بخصوص اینکه من شرق تهرانم هست ... فکر کنم اگ بگردی بتونی جای ارزون گیر بیاری ولی حواست باشه حفا و بازرسی نباید بفهمن خونه گرفتی !!!
4- کارت تردد مفهموش اینه شما تا قبل از یک ربع به هفت داخل پادگان باشی و یک ربع به دو به بعد میتونی خارج بشی ... دیرتر بیای برات تاخیر میزنن میفرستن بازرسی تاخیرتو زودترم که اجازه خروج بهت نمیدن ...
5- نه مرخصی ها کلا تو اون پادگان کشکیه ... واسه هرکی حال کنن براش تشویقی میزنن با کسی هم حال نکنن استحقاق !!
6 - فقط شنبه صبح ها اونم نه همیشه تقریبا ماهی دوتا یا سه تا ...
7- شما بیشتر با فرمانده قرارگاه و رییس بخشتون کار داری فک نکنم فرقی بکنه بگی بچه محلی باهاش یا نه ...
خواهش میکنم... موفق باشی
دوستان دعا کنید دیگه برام من دیروز نامه دانشگاه رو تونستم بگیرم چون معرفی به استاد داشتم 2 واحد طول کشید حالا هم 4 شنبه اول وقت میرم واکسن رو بزنم و بعد پزشک تایید کنه . جایی دیگه که نمیخواد برم؟ اول برم واکسن بعد پزشک ایراد داره؟
شیوه کار ب این صورتِ که شما ی تاریخ حضور دارید یه تاریخ هم دارید اعلام حضور میکنن براتون فرق این دوتا رو براتون نهستشو میزنن، هر روز نهست هم دو روز اضافه خدمت داره که یکی خلا یکی هم اضافه اش باز اضافش تا اخر خدمت بخشیده میشه اما اون یه روز خلا رو باید بکشید حتماًنقل قول:
در ارتباط با سقز هم نه راستیش نمیدونم
از تایم اداری منظورتون برای اعلام حضورتون توی سقزه؟
در این صورت نه فرق نداره شما که بری دژبان پشت امریه رو مهرمیزنه و تاریخ اونم میشه زمان حضور
جناب سرهنگ آریانفر؟نقل قول:
البته صبحگاه شنبه ها بود صبحگاه تیپ بعضی وقتا هم صبحگاه لشکر میشد که اونموقع پیمبری میومد
واکسن و پزشک باهمه معمولا رفیقنقل قول:
بعدم که حساب سپه هم باز میکنید و پست میکیند
Sent from my iPhone using Tapatalk
فدات رفیق:) فقط جواب یکی از سوالاتم جا موند : سرویسی که کادری ها رو میبره و میاره، صبح ها و بعد از ظهرها از چه ساعتی میره و میاد؟ آیا مسیرش تا میدان آزادی هم هست؟نقل قول:
راستی، فرمودی بعد از 3ماه انتقالی گرفتی! به کجا؟ پارتی داشتی؟ آخه شنیدم تا قبل از 6ماه نمیشه تقاضای انتقالی داد!
سلام دوستان
دوره کد به چه چیزهایی بستگی داره یعنی کی دوره کد میخوره ؟
مثلا من با کارشناسی برق (الکترونیک) احتمالش هست دوره کد بخورم ؟!
ممنون
دوره کد تقریبا شانسیه و نمیشه قطعی گفت اگه فلان رشته باشی دوره کد می خوری یا نه!نقل قول:
ولی طبق تجربه و آمار کسایی که رشته کامپیوتر و حسابداری بودن خیلی کمتر دوره کد خوردن.
رشته های برق و مکانیک و عمران خیلی بیشتر دوره کد می خورن.
شما هم به احتمال زیاد دوره کد بخوری، ممکن هم هست نخوری ولی احتمالش کمه!
ساعت دقیقشو نمیدونم واسه صبح ها ولی واسه برگشت از همون داخل پادگان از ساعت یک ربع به دو شروع میکنن به سوار کردن و دو از پادگان خارج میشن .... واسه اکثر نقاط تهران از جمله همین آزادی هم سرویس داره که واسه کادری هاست ولی اگه بتونی ی آشنا تو بازرسی لشکر پیدا کنی و ی پاراف بهت بدن ک میتونی با سرویس بری و بیای هیچ مشکلی نداره و شما فقط مبلغی پول فقط به راننده اتوبوس میدی ...نقل قول:
بند پ ما یکم گیج بازی در اورد دیر اقدام کرده بود واسه همین اول تقسیم شدم اونجا و بعد از سه ماه و به زور تونست منو بیاره ستاد فرماندهی نزاجا ( ستاد نیرو ) ...
دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
ببینید من که الان آموزشی هستم، فکر می کنم 1 ماه دیگه شماره پرسنلی ها تازه میاد. حالا من آشنا داشته باشم حتما باید بعد از اومدن شماره پرسنلی اقدام کنم که کجا بیفتم؟
مدرکم فوق لیسانس هست، الانم آموزشی نیرو زمینی ارتش هستم، حالا بهترین یگان تو تهران برا خدمت کجا هست؟
بله تا شماره پرسنلی ها ک اومد سریعا باید اقدام کنید ، یگان های داخل تهران همشون خوبن به غیر از 01 ک مرکز آموزش هست و جنگال هم شنید ک میگن یکم نگهبانیاش زیاده ...نقل قول:
بهترینش فک کنم مرا مخ باشه ، بعد مرا پش ، مرا بهی ، چهارراه قصر و بعد ستاد نیرو ...
البته بتاجا هم هست ولی زیاد بدرد بخور نیست ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما خیلی دیگه دارید بد قضاوت میکنید
همه دوستان میدونن حداقل کسانی که پرندک رفته باشن که 01 توی کل ایران از لحاظ امکانات و تمیزی و سطح دسترسی به قلب تهران تک هستش
الان بنده خونم پیروزی هستش پیاده تا 01 حدود 10 دقیقه راه هستش
خوب 16 ماه از خدمتمم مونده اولین حسنش این هستش که بهم نزدیک هستش و کرایه ماشین ندارم
دومین حسنش این هستش که اگر اتفاقعی بیوفته برای کشور و جنگ بشه بازم از جام تکون نمیخورم چون یگان آموزشی هستش باید مستقر باشه تو پادگان و اموزش بده به سرباز ها
سومین حسنش اینه که شما تو قلب تهران هستش همه چیز در دسترست هستش
پادگان تمیز خوب امکانات فول
بد بودن 01 فقط و فقط افسر اموزش شدن هستش همینو بس
تازه شما اگر افسر اموزش بشی ماهی 1 هفته مرخصی تشویقی دارید که اینو هیچ کسی نمیدونه
یک هفته اول دوره که ماه اول میشه یک هفته میان دوره که ماه دوم میشه
این مرخصی ها به غیر از مرخصی هایی هستش که بهت میدن
حالا شما حساب کن من مراپش یا ستاد نیرو بودم
هر روز باید تو ترافیک امام علی پدرم در میومد به غیر از هزینه ای که برای بنزین یا کرایه ماشین میدادم
به غیر از وقتی که تو راهب باید میزاشتم
به غیر از سرمایی که لویزان داره تو زمستون ها
به نظر من 01 بهترین جای ممکنه هستش اینو دیگه همه اون هایی که جایه دیگه رفتن میدونن چی میگم
برای یک سرباز اولین چیز هزینه هستش بقیش مشکلی نیستش
تازه شما اگر 01 بیوفتی بند پ داشته باشی کار اداری بهت میدن تا ساعت 1.45
عقیدتیش بیوفت 5 شنبه ها هم تعطیل هستش
سطح دسترسی 01 با هیچ پادگانی تو تهران قابل مقایسه نیستش
سلام دوستان یه سوالی داشتم:
من لیسانس مکانیک سیالات هستم. تو زمینه تاسیسات گرمایش و سرمایشی و برقی موتورخانه مقداری تجربه دارم و اسفند اعزام هستم.
از اونجا که میخواستم تو آینده هم تو همین زمینه فعالیت کنم با خودم میگفتم شاید بد نباشه من اونجا مهارت هام رو اعلام کنم تا منو تو بخش فنی قرار بدن تا هم تجربه خودم بالا بره و هم وقتم به بطالت نگذره
ولی با بعضی افراد که صحبت کردم شدیدا بهم گفتن هیچ مسئولیتی نپذیر و بگو هیچی بلد نیستم چون اگه چیزی بگم ازم حمالی میکشن و اذیت میشم
حالا به نظر شما ارزش داره من مسئولیت بپذیرم یا بهتره وقتم به بطالت بگذره تا اینکه ازم بیگاری بکشن؟
دوستان این سوال من هم هست لطفا کمک کنیدنقل قول:
البته بنظرم شهید خضرایی(نهاجا)بهترین جاباشهنقل قول:
البته بنظرم شهید خضرایی(نهاجا)بهترین جاباشهنقل قول:
نقل قول:ببینید وقتی میرید آموزشی فرم میدن پر می کنید و مهارت و تخصص و علاقتون رو می نویسین اونجا. ولی مسئولیت تخصصی به کسی نمیدن و شما هم اصلا به فکر کاری که دوس داشته باشین نباش.نقل قول:
البته یهو می بینی موتور خونه خراب شد کسی هم نیست میان میگن کی برق موتور خونه وارده، میرین انجام میدین ولی به امید اینکه شما چون تو این زمینه تخصص داری بزارنت اونجا زهی خیال باطل!!!!
نزدیکترین پستی که بهت بخوره نگهبانی موتور خونه هست!!!
اونجا که بری تو گروهانتون حداقل 80-90 نفر لیسانس مثل خودت ریخته و همه هم یه تخصصی دارن!
حتما هم یه مسئولیت بهت میدن، فکر نکن که همینجوری میتونی ول بچرخی وقت بگذرونی، روزهای اول ول چرخیدن و وقت گذروندن یکی از آرزوهات میشه!!!
الان تو گروهان ما نفر هست فوق لیسانس مکانیک سیالات از امیرکبیر داره، مسئولیتش نظافت حیاط جلو گردانه!! خودت رو برای بیگاری کشیدن آماده کن و با این ذهنیت برو چون به غیر این باشه خیلی برات سخت می گذره!
مطمئن باش به همه هم مسئولیت میدن، بهتره وقتی مسئولیت میدن خودت داوطلب بشی چون کارهای سخت معمولا می مونه و کسی که داوطلب نشه رندوم انتخاب می کنن.
مسئولیت هایی هم که مربوط به آشپزخونه میشه رو هم قبول نکنید : مثل مقسم غذا بودن، نظافت آشپزخونه و هر چیزی که به آشپزخونه مربوط میشه!
مسئولیت هایی که وجود داره تقریبا این ها هست : نظافت محیط بیرونی گردان ( اگه خیابون داره اونا، محوطه و حیاط روبرو، پله های اضطراری، آبیاری گل ها و درخت ها...) ،نظافت داخل آسایشگاه، آنکارد تخت ها، منشی گروهان، نظافت غذاخوری، مقسم غذا ( یکی از بدترین مسئولیت ها )، مسئول تلویزیون ( یکی از راحت ترین مسئولیت ها ) و..... برای هر کدوم از این کارها 1 تا 14-15 نفر رو انتخاب می کنن.
این ها حالا به ذهنم رسید و ممکن هر جایی مستولیت های دیگری هم باشه.
تازه شانس بیارید جای خوب بیوفتید وگرنه اگه گردان شما گروهان دیپلم و زیر دیپلم نداشته باشه توالت شوری رو هم باید به مسئولیت هاتون اضافه کنید!
کلا آموزشی عشق و حاله و کسی که بعد خدمت هم میوفته در پادگان های آموزشی هم حال میکنه!:n09:
حاضرم جای یه نفر از دوستان که افسر آموزش هست دوباره خدمت کنم:n19:
ایست و خبر دار میدم در حد یه فرمانده میدان!
رژه میرم بهتر از دانشگاه افسری!@
نوک بام می خوره به لبه کلاهم!
البته من سال 89 خدمت کردما ولی هنوز که هنوزه عشق نظامم!
کلا آموزشی عشق و حاله و کسی که بعد خدمت هم میوفته در پادگان های آموزشی هم حال میکنه!:n09:
حاضرم جای یه نفر از دوستان که افسر آموزش هست دوباره خدمت کنم:n19:
ایست و خبر دار میدم در حد یه فرمانده میدان!
رژه میرم بهتر از دانشگاه افسری!@
نوک بام می خوره به لبه کلاهم!
البته من سال 89 خدمت کردما ولی هنوز که هنوزه عشق نظامم!
سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی داشتم از خدمتتون:
راسته که واسه پذیرش گرفتن باید حداقل دو ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی؟؟؟؟ الان من تاریخ اعزامم یک دیماه هستش میخوام بدونم الان اقدام کنم میتونم از ارتش پذیرش بگیرم؟؟؟؟
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
کسی که ۱۸ سالش تموم شده و دبیرستان هم نمیره، قضیه خدمتش چطوریه؟ چند وقت فرصت داره برای پست دفترچه؟ اگر تاخیر داشته باشه چی میشه؟
باید بلافاصله خودش رو معرفی کنه بدون هیچ تاخیری!نقل قول:
تاخیر داشته باشه از یک روز تا 3 ماه،به 3 ماه اضافه خدمت و از 3 ماه تا 6 ماه به 6 ماه اضافه خدمت و بیشتر از اون هم که به مراجع قضایی نیروهای مسلح ارجاع داده میشه:n24:
دوست عزیز 100 درصد بهترین ارگان برای خدمت به نظر من نیروی هوایی هستشنقل قول:
من تو نیرو زمینی گفتم و اطلاعی ندارم از پادگان های نیروی هوایی
01 نیازی به تعریف نداره
ادم وقتی اول میاد تو 01 فکر میکنه جای بدی هستش ولی وقتی لامصب پاشو از 01 میزاره بیرون میفهمه چه بهشتی رو از دست داده
نمیدونم این نظر من هستش
دوست عزیز حداکثر دو ماه از تاریخ اعزامت وقت داریدنقل قول:
شما باید بین 6 تا 2 ماه مونده به تاریخ اعزامت کار هاتو اوکی کنی
دو ماه مونده به تاریخ اعزام سخت میشه کاری کرد مگر اینکه بند پ گردن کلفتی داشته باشی
بله دو ماه حداقل باید به تاریخ اعزامتون مونده باشه و معمولا 15-20 روز قبل از این فرصت دو ماهه شروع به جمع آوری مدارک و... میکنن و دیگه 1-2 روز مونده اسامی را می فرستن مرکز که البته الان تا جایی که من می دونم سیستم شده.نقل قول:
الان هم که اعزام شما دی هست اگه پارتی خیلی کلفت در نظام وظیفه مرکز نداشته باشین نمی تونید جا تعیین کنید.
در ضمن پذیرش فقط برای سپاه هست.
یه چیری که توجه منو به خودش جلب کرده اینه که اینجا اطلاعات فقط در مورد ارتش داده میشه و اینکه جاهای مختلفش چطوره کجا بهتره حرف زده میشه.جالبه حتی طرف در مورد اینکه ارتش عضو بشه میپرسه.ولی کسی از این نیرو انتظامی چیزی نمیپرسه نشون میده که ناجا واقعا بدترین جاست واسه خدمت.به نظر من ارتش واسه دانشگاهیا عالی هستش واسه دیپلم و زیر دیپلم قطعا نیرو انتظامی.چون نیرو انتظامی بدی که داره اینه که همه چیز براساس پایه است و اصلا کسی به درجه نگاه نمیکنه حتی موقعی که می خواستیم از آموزشی ترخیص شیم درجه هامونو فقط خوندن و کاغذ اینا ندادن حتی تو پرونده مونم چیزی ثبت نشده بوده یعنی اگه من میرفتم 1 درجه بالا میزدم کسی چیزی نمیگفت و چیزیم نمیفهمید:n09:این نشون میده که درجه تو ناجا یعنی کشک واسه همین واسه زیر دیپلما بهشته چون هرکی هرکی است و قانونی خاصی نداره طرفی که یک کلاس سواد نداره برمیگرده به یه لیسانس میگه آش خور یا طرف فوق لیسانسه داره سر4راه جریمه می نویسه ولی ارتش حساب کتاب داره نظم داره و درجه اینا خیلی خیلی تاثیر داره رو سرنوشت خدمتی.اگه رفتید آموزش تو ناجا بهتون گفتن یه درجه اضاقه می تونه کل سرنوشت خدمتتونو عوض کنه بدونین شکر اضافی خورده:n09:اون فقط به فکر خودشه که بین همه گروهانا بالاتر باشه
بله،توی نیروی زمینی بهترین مرکز اموزشی هست01
سلام ، خواستم بپرسم تا حالا کسی تجربه خدمت توی آماد و پشتیبانی ارتش واقع در عراج ، خیابان لنگری رو داشته و نسبت یه ستاد مشترک چه جوریه؟ من هشت ماه هست که تو ستاد خدمت میکنم ولی یه مقدار حجم کاریمون زیاده. میتونم ماموریت بگیرم به اماد و پشتیبانی.می خواستم بدونم کدوم بهتره؟لطفا راهنمایی کنید.
سلام بچه ها بالاخره بعد 12 روز بهم مرخصی دادن از اموزشی:)
محل اموزش هم مالک اشتر اراک هستش
یه توصیه برای بچه های که قراره اونجا برن هیچی اضافه نبرین چون دردسر میشه براتون تو صفحه اول یه لیست داده که هرچی جلوش نوشته زیاد رو نبرین چون بعدا میدن رو نبرید چون همون روز اول همه چی بهتون میدن تنها چیز لازم یکم خوراکی هستش والسلام خوش باشید و موفق