دوستان به یه علتی برام دو گیگ شارژ موقت ریختن .. اگه از این دو گیگ استفاده کنم خودشون از شارژ ماه بعد کم میکنن یا باید بهشون اطلاع بدم ؟
Printable View
دوستان به یه علتی برام دو گیگ شارژ موقت ریختن .. اگه از این دو گیگ استفاده کنم خودشون از شارژ ماه بعد کم میکنن یا باید بهشون اطلاع بدم ؟
به طرز عجیبی سرعت کشیده پایین
برای دانلود حتما باید چند فایل همزمان دانلود بشه تا تمام پهنا باند استفاده بشه
درسته من 2 مگ پارس آنلاین دارم یک فایل تا 200 تا 400 میخرخه با 10 فایل تا هم 350 تا 420 میخرخه تا هم 60 فایل همزمان خیلی عجیبه 800 میده ختی 1 مگ فراتر رفته 5 ساعت دانلود 8 گیکه یا بیشترهنقل قول:
سلام
چرا این سرویس نامحدود حجم گذاشته یعنی تا این سقف حجم سرعت بیشتر میدن ؟
اره ، تا اون حجمی که نوشته سرعت بالاست بعد از اون سرعت دانلود سرعت واقعی سرویس میشه، مثلا برا 128 سرعت میشه حداکثر 16 !نقل قول:
دوستان امروز پارس انلاین 1 گیگ به مناسبت عید قربان به کاربران اضافه کرد ....:n10::n12:
برین لاگین کنین و عیدتون رو بگیرین :n12:
عید قربان؟!!!نقل قول:
به من برای سالروز حضرت حافظ یک گیگ دادن!
خب من برای اولین شب سرویس 256 تونستم 700 مگ دانلود کنم - باید بیشتر باشه ؟
دوستان از کجا میفهمید از تمام پهنای باند موقع دانلود داره استفاده میکنه؟ مرسی
تا قبل حجم چقدر سرعت ؟ دقیقا چند کیلو میده؟نقل قول:
کاربران گرامی؛نقل قول:
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما ، به اطلاع می رساند گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهی کاربران خدمات اینترنت پرسرعت خود، در نظر دارد تا به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان ، به کاربران سرویس های محدود، 1 گیگ ترافیک رایگان و به کاربران سرویس های نامحدود، 3 روز رایگان به عنوان هدیه تقدیم نماید.
:n10::n10:
این یک گیگ هنوز برام اضافه نشده !
دیروز اشتراک دو مگ محدود فعال کردم شب اول 6.5 گیگ دانلود کردم !
نکته جالبش اینجاست که سرعت شب و روز برام فرقی نمیکنه !
هر دو حالت 450/500 نوسان داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این سرویس ها استفاده نکردم ولی اونطور که خودش نوشته برای سرویس 128 کیلو، سرعت 1 مگابیت که میشه 1024/8 = 128 کیلوبایت ، سرویس های دیگه هم همینطور ( دوستانی که استفاده میکنن بهتر میتونن سرعت رو بگن)نقل قول:
سلام دوستان
آیا این شرکت مثل شاتل , شبانه رو محدود میکنه یا نه ؟ چه سرویس حجمی برای دانلود شبانه بگیریم بهتره ؟
خوش به حالت !!!!!!! :n04:نقل قول:
نکته جالبش اینجاست که سرعت شب و روز برام فرقی نمیکنه !
------------------------------------
آقا احساس میکنم سرعت یه خورده کم شده امروز
میشه یه تست از speedtest.net بزاریدنقل قول:
درستهنقل قول:
من 1 سال پیش از این سرویس زیاد استفاده میکردم وقتی 20 گیگم تموم میشد سرعت میرفت رو 16 ولی با خاموش روشن کردن مودم وبلافاصله زدن ادامه دانلود سرعت باز میرفت رو 128 میموند!
نمیدونم الان اینجوری هست یا نه
256نقل قول:
----------------------
من دیشب با این سرویس 256 700 مگ فقط دانلود کردم طبیعیه یا کمه ؟ سرعت فکر کنم روی 35-40 بود
خیلی کمه 40 تانقل قول:
خط رو روی چند مگ بستن؟
نویز نداره خطتون؟
من خودم 256 دارم شبا 3 / 4 گیگ دانلود میکنم
سلامنقل قول:
طی تجربه ی که من داشتم، خیر محدود نمیکنه ( اگه سرعت کم باشه از اولش کمه !به این صورت نیست که بعد از یه حجمی سرعت رو کم کنن ! )
مشخصا بالاترین سرعت برای سرویس 2 مگ هست ولی اول از هم منطقه ای هاتون شرایط منطقه ی مخابراتیتون رو بپرسید بعد اقدام کنید ! امکانش هست که شرایط منطقه مطلوب نباشه و شبی 1 گیگ هم نتونید دان کنید !!!
والا خطم روی 4 مگ هستنقل قول:
نویز هم الان چند ساله snr روی 10 هست
البته شما خطط خیلی کارش درسته ! چون من اینجا پرسیدم بچه های دیگه گفته 256 حدود شبی 1-2 گیگ میشه گرفت ! ولی خب من از 1 گیگ هم کمتره !
به نظر من اینجوری تمدید نکنیم بهترهنقل قول:
شاید پولمون رو هاپولی کنه و سرویسی بهمون نده:n09:
دوستمون راست میگه:n09:نقل قول:
از روش اینترنتی استفاده کنید بهتره
سرعت رو با تماس با پارس میتونین حل کنین (بستگی به شانستون داره)
سرعت شبانه من از 2/10 تا 6/30 روی 30 تا 40 کیلوبایت هستش از 6/30 تا 7 روی 60 تا75 هست از 7 تا 12/30 ظهر روی 390 کیلوبایت هست (جلل الخالق) از 12/30 تا 15 ظهر روی 80 (نامردا) از 15 تا 1/50 صبح هم بین 60 تا 80 هست.
:| این کدهای ussd امنیتش خیلی زیادهنقل قول:
در آینده شرکتهای بیشتری میان سراغ این روش
تست رو زانتون هم سرعت پایینی میده!نقل قول:
یه مشکلی هست به هر حال:n02:
آقا این هدیه عید قربان دادن به شماها یا نه؟
خیر ندادند :n24:نقل قول:
سلام دوستان
بعد از تکمیل فرم ثبت نام , یوزرنیم و پسورد می دن ؟ چطوری قضیه ؟ میشه توضیح بدید .
لطفا پاسخ بدیدنقل قول:
سلام
بله شارژ موقت از دوره بعد کم میشه مقدارش ,
و دوستان یه سوال تابستون شارژ میگرفتم یه مقدار بیشتر میدادن ولی الان همون اندازه اصلی میدن برای شما هم همینطوره؟ و باگ جدیدی کشف نشده؟
نه والا:n02:نقل قول:
اصلا تو سایتشون اطلاع ندادن هنوز
تا یک مقداری کم نمیکنن ! یه زمان که من دیر شارژ کرده بودم از یه روشی استفاده کردم و تو اون روش کمی کمتر از 1 گیگ مصرف کردم و از شارژ ماه بعدم چیزی کم نشد ! نمیدونم بازم این شرایط وجود داره یا نه ( قضیه برا یه سال پیشه شاید )نقل قول:
من چند روز پیش (10-12) اکانتم رو چند گیگ شارژ کردم و فضای اضافی هم اضافه کرد. اخرین بار هم مرداد ماه اکانت رو تمدید کردم که حجم اضافی رو هم دادن ... چند روز دیگه زمان تمدید اکانت هست تست میکنم میگم که اضافه کرد یا نهنقل قول:
با سلام به همه بچه های این تاپیک
راستش من یه سوالی در مورد کیفیت سرویس اینترنت پارس آنلاین به خصوص تو منطقه مازندران داشتم
میخوام بدونم وضعیت پینگ تایم و تایم اوت پارس آنلاین به خصوص تو مازندران چطوریه؟
من الان دارم از مخابرات سرویس میگیرم و دنبال یه شرکت خصوصی که سرویسش به درد بازی آنلاین بخوره میگردم،قیمت و سرعت دانلود و... برام مهم نیس فقط پینگ خوب وبدون تایم اوت میخوام.
از دوستای مازندرانی و به ویژه آملی که از پارس آنلاین سرویس میگیرن خواهش میکنم راهنماییم کنن.
یه دنیا ممنون:n16:
سرعت رو! ترانسفر با idm رسیده رو 1 مگ!
کدوم شهری ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
نقل قول:احتمالا کرج هستن با توجه به فاصله از سرور تهراننقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من شنیده بودم مخابرات مازندران بهترین سرویس اینترنت رو تو ایران میده!!نقل قول:
حداقلش تو تهران پارس آنلاین به نسبت بقیه شرکت ها پینگ خیلی بهتری داره، البته چندروزه حدودای 360شده ولی قبلا دوروبر 210بود
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
اینم اینترنت شبانه ی من. سه ماه که اینجور داغون شده و کم کم باید وداع کنم با این شرکت
استان مازندران
خط 9 مگ
خط بدون نویز
سرویس 512