درسته کاملا حق با شماست ولی این بحث شما مگه به جایی راه داره؟فقط غصه میخوری دیگه!نقل قول:
Printable View
درسته کاملا حق با شماست ولی این بحث شما مگه به جایی راه داره؟فقط غصه میخوری دیگه!نقل قول:
خب معلومه که به جایی راه نداره:41:نقل قول:
اما منم قصه نمی خورم.چون تا حالا به اندازه ای که لازم داشتم تونستم شبا دانلود کنم:31:
اما در کل این وضعیت درستی نیست
به به باز آمدیم پیش بچه های همیشه شاکیه شاتل:31:
بچه ها هر وقت چراغ ADSL ثابت بمونه یعنی خط رانژه شده دیگه نه؟
بچه ها اکو128 تا هفته پیش رو 544 بسته میشد الان که تغییر خط دادم رو 320 بسته شده !
برا همه کم شده ؟؟
بجث غصه خوردن نیست. داریم رو دلیل اینکه چرا شب ها این شکلی میشه بحث می کنیم.نقل قول:
پیشگامان هم شب ها مجانی هست ولی اونا سرعت واقعی هرکس رو میدن و شب که میشد اصلا امگار نه انگار! نه پینگ زیاد میشه نه سرعت کم.
قاعدتاً بله.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Art-1
بزنم به تخته امروز پینگم نسبت به قبل خیلی بهتر شده :31:
منو بگو که اکو 2مگ دارم سرعت شبانم 0-5 هست
این رو امتحان نکردم ...نقل قول:
امشب ببینم چطوریاست!
این الان در مدح کار شاتل بود یا شکایت ما؟!نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خيلي ممنون...
تست كردم....نتيجه اين بود:
خوبه؟ لطفا" بگيد يعني چي اينا....
من و چند تا دوستام از 540 شده 572نقل قول:
مخابرات اصفهان
ولي خوب شبانش به شدت افت كرده
نمي دونم چرا هر به نيم ساعت ديشب مودم چراغ لينكش خاموش مي شد و دوباره رو شن مي شد
نویز خط تون خیلی بالاستنقل قول:
به ادرسی که توی امضاء من هست مراجعه کنید متوجه میشید
نقل قول:
خيلي ممنون از راهنمايي شما...
ولي تو عكسي كه گذاشتيد Line Attenuation خود شما هم كه 46 هست...40 تا 50 خوبه ديگه:5:
خوبيش اينه كه SNR Margin در حد قابل قبوله...
rate من چطوره؟
خب من که نگفتم SNR Margin من خوبه:31:نقل قول:
مال من هم مقداری بالاست
البته با توجه دان استریمتون که 576 هست این مقدار نویز براتون مشکلی پیش نمیاره
اما اگر روزی خواستید به 1 مگ یا 2 مگ ارتقا بدید اون موقع تاثیرشو میبینید
اما در کل مشکلی ندارید
بازم ممنون بابت راهنمايي هاي شما...:11:نقل قول:
پس اين جديدا" بچه ها ميگن شاتل گند زده و سرعت ها رو كم كرده و مشكل داريم و ..... قضيه چيه؟
منم به خاطر همين حرفها كنجكاو شدم:19:
گند زده عجیبنقل قول:
بستگی دارهنقل قول:
مثلا من 1 مگ دارم باید سرعتم تا 130 برسه حد اقل.اما شب ها سرعت منو تا 100 محدود می کنن که بالاتر از 100 نره.
سلام.
از دوستان کارشناسم میخواستم که نظرشونو راجبه این درصد مصرف دوره بگن .
اگه برسه به 100 چی میشه؟!؟!؟!
نقل قول:
وقتی 100 بشه سرعت دانلودت میاد پایین ولی پیج باز کردن رو همون سرعت قبلی میمونه
......................
از من یه چیزیو بشنو اگه به پشتیبانی زنگ میزنی فقط به 02123089 زنگ بزن اگرم دیدی طرف چیزی حالیش نیست بگو وصل کنن به یه پشتیبان قدیمی یا مقام بالاترشون.نقل قول:
شرکت حتما واسه خودش یه قانونی داره دیگه که این کارو میکنه.نقل قول:
در ضمن این قیمت ها با توجه به مصوبه ی دولت هستش.پس صاحب شرکت میتونه واسه سرعت کمش شرایطی رو فراهم کنه که افراد به سرعت بالاتر جذب بشن این به ما هم ربطی نداره.ولی اگر سرعتتون کمه یه بحث دیگست.
سرعت دانلود چند می شه؟نقل قول:
سرویسشون ارت 5 هست
خوب بازم خوبه! قطع نشه فقط!!!نقل قول:
باقیشو ردیف میکنم ....... :27:
دوستان عزیز
من شنیدم که با چیز پی ان میشه سرعت رو بالا برد . شرمنده که اینجا میپرسم ولی یادمه که یکی از دوستان اینجا در اینکار تبحر زیادی داشتن ( فروش چیز پی ان ) . ممنون میشم آدرس پروفایل این دوستمون رو به بنده بدید .
سلامنقل قول:
مال من که نه!
قبلا که پارس آنلاین بودم میشد البته!!
اینجا گویا زرنگ ترند!
نميشهنقل قول:
يه سقف مشخصي داره:21:
سقف مشخص که نه!نقل قول:
اما به IP شما حساس نیست ...
از هر کجای دنیا که باشید شاتل حریفتون میشه! :27:
دوستان میشود یکی منو راهنمایی کند؟
من صبانت دارم و مشگل اینترنت شبانه هنوز وجود دارد
در کدام سرویس شاتل میشود شبی حداقل 2 گیگ دانلود داشت؟
سرعت و سرویس راضی کننده است؟
ب تشکر
دوستم که سرویس 1 مگ داره بیش از دو گیگ دانلود داره شب های خوش شانسی!!نقل قول:
شما نظرت 1 مگ به بالا باشه ...
دوستان این سرویس های آرت 5 به بالای شاتل چطوریه ؟ دانلود ریت و پینگش قابل قبوله ؟ از همه مهمتر واقعا نامحدوده یا اون FAIR POLICY مسخره شاملش میشه ؟ من صبانت دارم با این وضعیت افتضاحش میخوام بیام از شاتل آرت 5 بگیرم فقط نامحدود بودنش خیلی مهمه برام .
اصلا پیشنهاد نمیشهنقل قول:
اگه برای دانلود میخوای 2 مگ بگیر شبی 23 گیگ دانلود میکنی حداقل خوش شانس باشی و لینکهات خوب باشن به 3 هم میرسی
ولی اگه مثلا برای بازی میخوای شاتل اصلا بدرد نمبخوره مخصوصا آرت که از وقتی نا محدود شده سرعتش پایین اومده و پینگش بالا رفته
این یه دلیلیه اصلیه که همه شب ها مشکل داریم . حالا شما بگو این مدح هست یا شکایت ؟نقل قول:
این الان در مدح کار شاتل بود یا شکایت ما؟!
این یعنی چی ؟ نمی فهمم !نقل قول:
از دوستان کارشناسم میخواستم که نظرشونو راجبه این درصد مصرف دوره بگن .
اگه برسه به 100 چی میشه؟!؟!؟!
ترافیک نامحدود هست ولی کاملا مشخصه که 50 گیگ محدودیت ترافیک هست ! وقتی درصد میدن که اصلا Fairpolicy هم معنی نداره ! یعنی شما 24 ساعت هم دانلو نکنی فقط کافیه روزی 2 گیگ دانلود کنی که به آخر زمان قرار داد نرسی و سرویس Art5 شما از کار میفته !
شما چه سرویس 2 مگی دارین که دانلود مجانی داره ؟! Eco که آخرش 512 هست art هم که طبق لیست ما 1 مگ هست ! آفیس هم که میگن شب ها مجانی نیست.نقل قول:
اصلا پیشنهاد نمیشه
اگه برای دانلود میخوای 2 مگ بگیر شبی 23 گیگ دانلود میکنی حداقل خوش شانس باشی و لینکهات خوب باشن به 3 هم میرسی
ولی اگه مثلا برای بازی میخوای شاتل اصلا بدرد نمبخوره مخصوصا آرت که از وقتی نا محدود شده سرعتش پایین اومده و پینگش بالا رفته __________________
دانلود مجانی هم نباشه که شبی +100 هزار تومن باید پول داد !
شما اکو 512 بگیر شبی 1 گیگ میگیری در ضمن باید لینکت قوی باشه.اینجور هم که بوش میاد سرویس های دیگه همه ناراضی هستننقل قول:
---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
شاتل تو بعضی جاها اکو 1 مگ با اکو 2 مگ هم داره.نقل قول:
اکثر مناطق رو همون ۵۱۲ هستنقل قول:
اتفاقا ازین حرفا بود وگرنه عاشقمون نیستن که بیان ۵۱۲ بدن بهمون هیچ کاری بدون دلیل نیست
اگه بگیم جلب رضایت مشتریه که دیگه این تاپیک نشون داده چقدر مشتری ها رضایت دارن
چشم من امروز همراه با نماز ظهر و عصر ۲رکعت نماز شکر برای شاتل هم میخونم:10:
هر کس با توجه به مصرفش از اینترنت استفاده میکنه.به قول شما اگه از این حرفاست کسی که سرعتش زیاده بره به شرکت بگه واسش کم کنن!!!!دیگه بهونه نداشته باشین واسه اینکه سرعت زیاده ترافیک زیاد مصرف میشه!!!نقل قول:
اکثر مشکلات کاربرها واسه اکو 1 مگ و اکو 2 مگ هست که ظاهرا فقط بعضی مناطق دارن و خود شرکت همچین سرویسیو پشتیبانی نمیکنه(اگه پشتیبانی میکرد دیگه نمیومد اکو آفیس 1 مگ و 2 مگ راه بندازه)
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist
شاتل سرویس اکو 2 مگ هم داره با دانلود رایگاننقل قول:
اما شب ها سرعت دانلود بین 100 تا 160 نوسان داره، گاهی اوقات کمتر هم میشه. پورت های چیز پی ان و رپیدشر رو هم می بندن (حداقل تو اهواز که من هستم از رپیدشر نمی تونم دانلود کنم)
مثلا من دیشب 3.1 گیگ دانلود داشتم در حالیکه باید در حالت عادی حداقل 6 گیگ دانلود داشته باشم
نه دیگه کسی نمیگه سرعتمو ببر رو ۱۶
این مثل این میمونه که یارو اشانتیون بده که ادم مشتریش بشه بیشتر خرید کنه
منم گفتم اکثر مناطق نگفتم همه جای ایران به این صورت سرویس میدن
دوستان شاتل با تورنت مشکلی نداره . اذیت نمیکنه ؟
از این حرفم هیچ قصدی ندارم فقط میخوام بگم اشتباهت برطرف بشه.نقل قول:
شما اینترنت با سرعت 2048 کیلوبیت داری که باید تو هر ثانیه بتونی 256 کیلوبایت دانلود کنی که در هر دقیقه میشه 15.360 کیلوبایت و تو هر ساعت 921.600 کیلوبایت و تو 6 ساعت رایگان شب میشه 5.259.600 کیلوبایت که اگر تقسیم بر 1024 کنی میشه 5.400 مگابایت که حدود 5.3 گیگ میشه نه 6 گیگ(این استاتداردشه بدون کم و زیاد شدن سرعت)
کسی فهمید چی گفتم؟:31:
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
من که با تورنت مشکل دارم 1 ماه پیش یک فایل 14 گیگابایتی واسه دانلود گذاشتم هنوز تمام نشدهنقل قول:
البته هم seed ش خوبه هم leecher هاش کمن