مخابرات سرعت دانلودش خوبه و مشکل سرعت نداره ولی واقعا قطع و وصلیش رو اعصابهو تماس که میگیرم میگن فعلا مشکل هست حل میشه
Printable View
مخابرات سرعت دانلودش خوبه و مشکل سرعت نداره ولی واقعا قطع و وصلیش رو اعصابهو تماس که میگیرم میگن فعلا مشکل هست حل میشه
سلام
دوستان متاسفانه شرکت isp فعلی ما خیلی داره اذیت میکنه برای همین تصمیم گرفتم هم برای منزل وهم برای دفتر از شرکت شاتل سرویس تهیه کنم ولی قبل از اون درخواست داشتم دوستانی که با شرکت مذکور کار میکنند و سرویس گرفتند آیا از کیفیت اون راضی هستند ؟
پشتیبانی و کیفیت سرویس ها خوب هست ؟
ضمنا شاتل لند را هم اگر امکان داره توضیح بدید
دانلود از شاتل لند رایگان هست ؟ هزینه استفاده از اون چقدر هست و باید اکانت اون را هم تهیه کرد ؟
آیا امکان انتقال فایل به شاتل لند وجود داره ؟
خواهش میکنم دوستان کمی توضیح بدن تا بتونم تصمیم درستی بگیرم چون سه تا سرویس باید تهیه کنم و نمیخوام پشیمان بشم و بدون آگاهی شرکت جدید را انتخاب کنم
ضمنا شرکت فعلی همارا هست که بالای ده سال از اونها سرویس داریم
سرویس فعلیم همارا هست که البته تمومش د و گفتم قطع رانژه بشهنقل قول:
چون چنئان از کیفیتش راضی نبودم
البته اضافه کنم بیشتر از 4 ماهه فقط شبانه استفاده کردم برا دانلود چون ترافیکم همون 5-6 ماه اول تموم شده بود
قطعی داشته باشه که به درد نمیخورهنقل قول:
این فقط برای کاربران جدید هست و درحقیقت تور هستشنقل قول:
کاربران قدیمی برای این شرکت هیچ ارزشی ندارند و جالبه بدانید که تو تمام دنیا حفظ مشنری مهم ترین اصل هست
ضمنا فکرکنم این طرح شاتل خیلی بهتر هستش
نقل قول:
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۸ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۳۵۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair8192 را به قیمت ۱۰۵٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۶۵٬۰۰۰ تومان است.)
136 میده پینگنقل قول:
دوستان مخابرات با 8.8.8.8 پینگش چنده؟
واسه من ۵۳ میده.یه ۴ روزی میشه پینگ یکم بهتر شدهنقل قول:
من فعلا همارا تمدید کردم
یه سرویس ویژه داشت برام اونو خریدم
2 مگ 40 گیگ ماهانه 17500 که نمموم شده اش 19000 میشه
الان تست سرعت گرفتم 3.5 مگ دانلود داد خوبه
فعلا گچیناخ تا ببینیم چی میشه :ی
امروز رفتم همارا و درخواست جمع آوری دادم واقعا مسخره کردن خودشان را ، دو روزه تو سایت درخواست جمع آوری دادم امروز زنگ زدم میگه سایت مشکل داره ما نتونستیم متوجه بشیم و باید بیاید حضوری فرم پر کنید !
یکی نیست به اینها بگه شما که در حد طراحی سایت خودتان مشکل دارید بیجا میکنید ISP راه میاندازید و باعث ناراحتی مردم میشید
یعنی لدازه طراحی سایت برای خودشان سواد ندارن بعد خون مردم را تو شیشه کردن
شاتل و آسیا تک و ... کلی امکانات برای کاربرهای خودشان قرار دادن و من نمیدانم چرا باید بریم سمت همارایی که هیچ ارزشی برای کاربرهاش قائل نیست ؟
شاتل ، شاتلند را داره که میتونید کلی فیلم و نرم افزار و ... را رایگان دانلود کنید بدون کسر حجم و حتی فایل های دیگه را اونجا لیچ کنید و بدون مصرف حجم دانلود کنید
آسیاتک هم همینطور ، آسیا دی ال و فیلمیو و ... بدون مصرف حجم هستند و حتی جدیدا ip های pptp ارائه میکنه که بدون مصرف حجم میتونید دانلود داشته باشید
بقیه شرکت های بزرگ هم همینطور ولی همارا یک عده را گذاشته اونجا در حد تنظیم مودم سواد دارند و یک خانم که اجباری میگه باید سرویس تمدید کنید !
امروز بعد از اون به شاتل مراجعه کردم که دو پیشنهاد عالی داشتند که من دومی را انتخاب کردم
مقایسه کنید با سرویس های همارا که فقط برای کاربران جدید طرح های جالب داره و بقیه کاربرها را انگار افتادن تو تورش و دیگه به حساب مشتری نمیزاره
نقل قول:
پیشنهاد اول
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۴ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۱۶۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair4096 تنها به قیمت ۸۴٬۰۰۰ تومان، دریافت کنند. (قیمت واقعی این بسته ۱۳۵،۰۰۰ تومان است.)
پیشنهاد دوم
این پیشنهاد با سرعت ثابت ۸ مگابیت بر ثانیه و با آستانه مصرف ماهانه ۳۵۰ گیگابایتی به مشتریان ارایه میشود. در این بخش مشتریان میتوانند اشتراک ۳ ماهه سرویس Fair8192 را به قیمت ۱۰۵٬۰۰۰ تومان، در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت. (قیمت واقعی این بسته ۱۶۵٬۰۰۰ تومان است.)
سلام
این مخابرات چیکار کرده ؟ با وب گردی و تلگرام و اینستاگرام روزی چند گیگ از حجمم کم میشه :n04::n04::n04::n35::n35::n35:
دقیقا دو روز پیش منم حضوری رفتم واسه جمع آوری. اولش تو سایت اقدام کردم که پیام داد باید حضوری اقدام شود. خلاصه رفتم هزار دلیل میاوردن که منو منصرف کنن از جمع آوری حتی بهم پیشنهاد دادن سرویسم رو جمع آوری کنن و از نو سرویس جدیدی که برای مشترکین جدید هست بدن بهم؛ گفتم اینو باید واسه مشترکین چندین سالتون هم در نظر میگرفتین نه اینکه با کلی امتیاز سرویسش رو جمع بکنید و از نو دوباره یکی دیگه بدید! بالاخره فرم پر کردم و راحت شدم از شرشون!نقل قول:
همارا تنها داره از قانون مسخره (بقول وزارت ارتباطات) مصرف منصفانه که تو همه شرکت ها دارن ازش پیروی میکنن؛ سرویس میده اما بدون طرح های متنوع و جدید و حجم اضافی!
با همه حرفاتون در مورد این شرکت موافقم. من اما رفتم سراغ HiWeb چراکه حجم های اضافی مثل طرح "فشفشه" و "نیترو" واقعا مقرون به صرفه بودن از طرفی حجم بین الملی بیشتری نسبت به سایر شرکت ها برای مصرف بین المللی میده. (ماهم که کل مصرفمون بین الملل!)
مثلا همارا یک ماهه 1مگ رو میده 16 گیگابایت بین المللی اما "های وب" میده 25 گیگابایت
یا 2مگ ماهانه همارا 28 گیگ اما های وب 40!
4 مگ یک ماهه 50 گیگ اما های وب 80!
هر دو هم قیمت پایشون یکی هست اما حجم ها نه!
طرح های فشفشه و نیترو هم که جریانشون رو گفتم.
تنها چیزی که های وب کم داره دانلود شبانه هست که اونم با طرح "فشفشه" میشه جبران کرد از طرفی هم اینترنت ساعتی نامحدود ایرانسل 4.5G یا همون +4G هست که خلع محدودیت تمامی دانلود شبانه های شرکت ها رو پر کرده و میکنه واسم با نهایت سرعت!
نقل قول:خودتو نگران نکن اکثرا شرکتها اینجوری هستند و در نهایت برای قطع رانژه باید حضوری بری فرم پر کنینقل قول:
مخابرات هم اینجوریه برا من 6 ماه فکر کنم قطع رانژه نکردن
همشهري ها برا اذربايجان شرقي الان بهترين شركت با حجم زياد و قيمت كمتر و كيفيت بهتر كدوم شركت رو صلاح ميدونيد ؟ من الان مخابراتم ولي مثل چي داره حجم ميره و اينستا و تلگرام هم لودش خوب نيست ! چي پيشنهاد ميكنيد ؟ ترجيحا اپشن هايي مثل مركز دانلود و كيفيت عالي سرويس و ... داشته باشه
به عنوان شخصی که 8 ساله مداومه از همارا رویس میگرفتم تنها چیزی ک در مورد همارا میشه گفت اینه که ....رم تو نکوارشوننقل قول:
بیشعور واقعی ان بعد از کلی درگیری و چند روز بعد از اینکه از سایت درخواست جمع اوری داده بودم زنگ زدم یه خانوم برداشت گفت چرا میخواین جمع اوری کنین گفتم احمق من چند روزه درخواست دادم تو الان میپرسی واسه چی؟ معلومه اصلا اقدام نکردین ... هر چی از دهنم در اومد بارشون کردم ... احمق به تمام معنا هستن ... دقیقا همونطور که دوستان گفتن به مشتریایی که دارن اصلا اهمیت نمیدن فقط میخوان مشتری جدید تور کنن .. شدیدا هم دروغگو هستن مخصوصا مسئولین رده بالاشون
ول کنید نیم ساعت پشت سر هم فحش بارشون میکنم از بس دلم پره ازشون ... خاک تو سر من احمق که 8 ساله تو اون شر کت موندم
دوستان توجه کنند که همارا اصلا ISP نیست و مجوز هم نداره و تنها نماینده فروش دو شرکت لایزر و پیشگامان هست و در حقیقت ما داریم نان را از پشت سرور میخوریم
این شرکت حتی اسمش تو سایت 195 نیست در حالی که کافی نت سر خیابان هم اونجا اسم و آدرسش ذکر شده
تو پست قبلی هم گفتم کسایی که بلد نیستن سایت برای خودشان طراحی کنند دیگه شرکت ارائه خدمات اینترنت که تخصصی هست واقعا براشون زیادی هست
سایر شرکت ها همگی دارند سایت های رایگان بدون مصرف حجم اینترنت راه اندازی میکنند ،پیشنهادات عجیب و جالب میدن همارا هم یک دختر استخدام کرده زورکی اینترنت میفروشه
از سال 87از اونجا سرویس گرفتم که مثلا شرکت مال شهر خودم باشه بعد ده سال فهمیدم این مثلا شرکت باعث شده شهر ما یک ISP درست و حسابی نداشته باشه
به اینجا سر بزننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر دانلود شبانه باشه که همارا داره براش پول میگیره اینها دارند رایگان ارائه میدن
ضمنا برای خریدهای بلند مدت مثل همارا ضرب در یک ماه نمیکنند و تخفیف دارند
نکته جالب اینکه شبانه رایگان دارند بعد مثلا تو سرویس چهار مگ 80 گیگ هم حجم اینترانت رایگان میدن !
کلا اینها را که آدم میبینه با خودش فکر میکنه تابلو همارا سیستم را باید تغییر بدن به راهزنان سیستم !
دوست عزیز میشه بگی کدوم شرکت در خال حاضر واسه مشتریای قدیمیش ارزش قائل هست؟نقل قول:
والا ما که مخابرات استفاده میکنیم پشتیبانی زنگ میزنی آدم پشیمون میشه قبلا هم صبانت داشتم که اونم هیچی پارس آنلاین هم 2 سال پیش داشتم که اونم هیچ طرح خاصی نداشت
تعرفه های جدید همشون زیر نظر تنظیم مقررات ارائه میشن شرکت ها نمیتونن از خودشون تخفیف بدن
در ضمن این تعرفه شاتل ماهیانه به ما 80 گیگ رو میده 28000 درحالیکه همین طرح روی همارا 27000 تومان با 100 گیگ هست ماهانه که فکر میکنم ارزش داره بریم
یعنی تو 6 ماه 120 گیگ اضافی
منم اهل شاتل لند او اینا نیستم ذاتا بیشتر حجم برام مهمتره چون از سایت های خارجی برمیدارم
ولی انصافا فن آوا طرحاش خیلی جالبه مخصوصا اون طرح پلکانی سرعتش حیف که پشتیبانی مناسبی نداره و خریدش ریسکهنقل قول:
همارا هم برای سرویس های 3 ماهه بالا جدیدا تخفیف داره احتمالا شما ندیدین
شبانه هم تنها همارا پول نمیگیره شاتل هم 10000 تومان پول میگیره ولی اگه زیاد استفاده کنی محدود میشی درحالیکه تو همارا 9000 تومان هست و محدودیتی از لحاظ مصرف نداره
دوستان این پارس آنلاین هم یه طرح داره ماهانه 60 گیگ سرعت 3 مگ ماهانه تقریبا 17 تومن اونم ظاهرا خوب بنظر میرسه
ممنونم . داداش شاتل دانلود شبانه داره ؟ بعد اين طرح فقط براي مشتركين تازه وارد يا هميشه هست ؟نقل قول:
همانطوری که دوستان هم تو پست های قبلی گفتن مخابرات عملا هیچ سرویس غیر حجمی نداره
فکر کردم منظور مخابرات از یک به چهار بودن تعرفه این بود که داخلی یک چهارم حساب می شه اما نه ..... !!!! ترافیک بین المللی رو 4 برابر! حساب می کنه / حتی منی که 2 مگ 80 گیگ قدیم رو خریدم هم 4 برابر کسر میکنه
یعنی سرویس قدیم 2 مگابیت 17 گیگ +25% آپلود که می شد 21 گیگ ... رو با حذف شبانه دارن به عنوان غیر حجمی جدید می فروشن .... خدا همه ما را آدم کند:42:
شاتل 180گیگ را میده 28 تومان که سه ماهه میشه 84 تومان با 480 گیگ حجم اونطرف همارا سه ماهه میده 108 تومان با 350 گیگ حجمنقل قول:
در حقیقت همارا داره 130 گیگ کم میده بعلاوه 24 تومان هم اضافه میگیره که کم فروشی کرده !
الان من سوال کردم طرح های شاتل برای همه مشتریان یکسان هست و آسیاتک هم تفاوتی قائل نمیشه نمونه اش همین جشنواره ها که سال قبل آسیاتک هر چند بار میخواستی قابل خرید بود همارا فقط مشتری جدید
تعرفه ها اگر هم یکسان تعیین شدن شما همان مثال اول بنده را در طرح دو شرکت توضیح بدید چرا 24 تومان اضافه بدم و در کنار اون حجم هم کمتر بگیرم و امکانات هم نداشته باشم ؟
حالا شما شاید نه نرم افزار ،نه فیلم و سریال و یا کلا چیزی دانلود نمیکنید ولی بقیه چی ؟ یعنی ماندم کل ترافیک را برای بازدید سایت مصرف میکنید ؟!
من استفاده نکردمولی اتفاقا روز گذشته تو یکی از انجمنهای تخصصی یک نفر خیلی تعریف میکرد و اون پیشنهاد داد که از اونجا تهیه کنم چون کیفیت و پشتیبانی خوبی دارندنقل قول:
من نمیدانم اصلا شاتل شبانه داره یا نه ؟ ولی میدانم با 1050 گیگ حجم برای سه ماه و وجود شاتل لندی که میتونم با انتقال فایل به اون ماهانه تا 5 ترابایت دانلود داشته باشم فکر نکنم دیگه نیازی به روشن ماندن شبانه سیستم باشه
یعنی تو سه ماه میخوامبیشتر از 16 ترابایت مصرف داشته باشم ؟
این دوستمان میگه داره ولی عرض کردم با این همه ترافیک نیازی نیستنقل قول:
1050 گیگ حجم سه ماهه داده و از شاتل لند هم میشه تا 5 ترابایت دانلود داشت پس فایلها را لیچ میکنم و از اونجا دانلود میکنم
من مقایسه سرویس های فعلی جشنواره همارا و شاتل رو کردم دوست عزیز شما داری سرویس سرویس جشنواره شاتل رو با سرویسی که همارا برای مشترکین قدیمی ارائه میکنه مقایسه میکنی که قیاس مع الفارق هست!نقل قول:
سرویس جشنواره همارا از جشنواره شاتل بهتر هست اینو میتونی با یه حساب سر انگشتی بهش برسی 1200 گیگ حجم 6 ماهه 165000 تومان برای همارا و 480 گیگ 3 ماهه 84000 تومان برای شاتل
در ضمن مگه برای شاتل لند شما نباید اکانت خریداری کنید؟پس همچین هم رایگان نیست
شاتل سرویس جشنواره رو برای مشترکین قدیمی هم ارائه میکنه مگه؟اگر ارائه بده خیلی عالیه
تا اونجا که من یادمه من قبل از مخابرات پارس آنلاین داشتم اونا هم برای مشترکین قدیمی جشنواره ارائه نمیکردن منم مجبور شدم برم مخابرات که الان پشیمونم
مشکل شما اینه که اصلا نفهمیدی من چی گفتمنقل قول:
همارا فقط برای مشتری های جدید و به اصطلاح تور کردن مشتری جشنواره میزاره ولی شاتل برای همه کاربرها چه جدید و چه قدیم این سرویس ها را قرار میده و فرقی نمیزاره
بله شاتل فرقی قائل نیست و آسیاتک هم میدانم فرقی نمیزاره ( دو روزه داریم میگیم فرق نمیزاره شما بعد دو روز تازه می پرسی لیلی زن بود یا مرد ؟)نقل قول:
\پارس آنلاین را ما الان حرفی در موردش زدیم ؟
ضمنا امکانات اضافه هم دارند که همارا هیچ امکانتی نداره
در مورد شاتل لند هم اکانتش ده هزار تومان هست و با این ده هزار تومان تا 5 ترابایت میتونید دانلود داشته باشید و خود شاتل لند هم رایگان امکانات میده و همین امکانات رایگان کافی هست
مثلا نرم افزارها و فیلم و سریال ها را رایگان میتونید دانلود کنید و یا فایل سایر سایت ها را به آپلودسنتر اون لیچ کنید و بعد دانلود کنید که 150 گیگ حجم رایگان دارید
آسیاتک هم همینطور هست و شما هر نرم افزار و یا اکثر فیلم ها را رایگان از آسیا دی ال بدون هیچ گونه هزینه و یا خرید اکانت اضافه ای میتونید انجام بدید و با خرید pptp میتونید از تمام سایت ها رایگان دانلود داشته باشید
میشه شما بفرمایید امکانات رایگان همارا چیه ؟ احتمالا صحبت با همان خانم فروشنده اجباری :دی
شما رفتی از مخابراتی سرویس گرفتی که داداش کوچیکه همین همارا هست و خوب معلومه پشیمان میشید
باز میگم همارا فقط نماینده فروش دو شرکت لایزر و پیشگامان هست و خودش ISP نیست ، پس بهتر از خود شرکت های اصلی خریداری کنید
این هم آفرهای حجم های اضافی شاتل که خودتان با همارا مقایشه کنید
همان ده گیگ هر گیگ میافته 1500 تومان حدودا که از آفر صد گیگ همارا هم ارزان تر هست ، 50 گیگ هم که مشخصه در هر دو شرکت ( نکته اینکه در همارا علاوه بر قیمت مازاد حجم اضافه فقط به یک دوره بعدی قابل انتقال هست ولی در شاتل تا یک سال قابل مصرف )
اسم همارا میاد حالم بهم میخوره:n02:
اعصابت از شرکت اینترنتیت خورده به ما ربطی نداره ها :n02:نقل قول:
توضیح دادم که اگه ارائه بده خیلی هم عالیه پس فکر کنم شما نفهمیدی!
در ضمن شاتل لند از نظر من چیز بیخودی هست و بیشتر حالت عوام فریبانه داره و بدرد تین ایجر ها میخوره جرات داره بیاره ترافیک مگا یا دراپ باکس رو رایگان بکنه
خوشبختانه فن آوا مرکز مارو ساپورت میکنه فقط نمیدونم مخابرات چقدر طول میکشه جمع کنه و احتمال داره اذیت کنن موقع جمع آوری
نه دوست عزیز به خاطر ناراحتی از اونهااین حرف نزدم برای این گفتم که تو چند پست قبلی مرتب به این مورد تاکید کردم ولی شما بعد از همه اونها تازه اومدید میگید چشنواره تو شاتل برای همه کاربرها هست ؟ خوب وقتی یک نفر اینجوری بدون مطالعه پست ها حرف میزنه چی باید بهش بگیم ؟نقل قول:
بعد اون همه بحث تازه شما اومدی میگی اگه بده ؟!
در مورد شاتل لند هم از نظر شما بی فایده هست ولی برای بنده نعمتی به حساب میاد ، چون تمام فایلهایی که لازمه دانلود کنم را آپلود میکنم اونجا و از اینترنت داخلی استفاده میکنم و یا اگر دانلودم خیلی زیاد باشه اکانت ده تومانی اون را میخرم کلا حجمی برام مصرف نشه
برای یکی مثل من که مستقیم کردن هیچ فایلی براش سخت نیست این آپلودسنتر بسیار مفید هست الان مثلا یک سریال 50 گیگی را بخوام دانلود کنم و شاتل لند نباشه باید 100گیگحجم مصرف کنم ولی آپلود میکنم اونجا و فقط 50 گیگ حجم برام حساب میشه ، برای افرادی هم که دانلود خیلی زیاد دارند 5 ترابایت فکر کنم کافی باشه
حالا هم سرویس را ارزان میخرم و هم دارم امکاناتی که هزینه ای براش ندادم را استفاده میکنم
الان کاربری هست که هر روز از من میخواد فایلهاش را روی سرورهای ایران upera مستقیم کنم چون انتقال میده اونجا و نیم بها براش حساب میکنند
در مورد سایر سرویس دهنده ها هم همینطور
شما تصویر زیر را ببینید
آسیاتک داره برای سرویس 6 ماهه با ترافیک ماهانه 200 گیگ داره میده 144 هزار تومان و مقایسه کنید با آفرهای همارا که تازه فقط مختص کاربران جدید هست
آسیا دیال و چند سایت دیگه هم رایگان هست برای کاربراش و شاید از نظر شما بی مصرف باشه ولی خود من ماهانه بالای 100 گیگ فقط دانلود نرم افزار دارم و چقدر عالی میشه که با حداکثر سرعت و بدون مصرف ترافیک این نرم افزارها رادانلودکنم
در مورد مخابرات هم فکر کنم با خود فن آوا مشورت کنید چون جمع آوری اون کمی فرق داره
سلامنقل قول:
آسیاتک 200 گیگ رو در شش ماه میده 144 هزار تومان یعنی میشه ماهی 33 گیگ نه ماهیانه 200 گیگ.
من زنگ زدم هزینه رانژه زیاد شده
یکی گفت 26 تومن
مگه قرار نبود انتقال از شرکتی به دیگری باید راحت تر باشه ؟
الان فقط مخابراته که رانژه نداره
اینطوری نمیصرفه که شرکتو عوض کنی
الان برادرم همارا داره و برجی 5 یا 10 گیگ بسشه
از کجا بگیریم بهتره؟
یعنی شاتل بهترینه؟
البته شاتل پارسال اینجا پورت خالی نداشت امسالشو نمیدونم
از من که 12 تومان گرفتن ولی اون خانم که به زور میخواست تو همارا سرویس بفروشه گفت شده 24 تومان !نقل قول:
به هر حال از شرکت ها تماس بگیرید سوال کنید
برای تست پورت خالی هم تو سایت تمام isp ها تست میتونید انجام بدید
فکر کنم یکی از این سرویس های آسیاتک و یا همان سرویس 84 تومانی شاتل مناسب شما باشه
شما در مورد برادرتون گفتین ولی در مورد مصرف ماهانه خودتون نگفتین که تقریبا چقدر کافی میتونه باشه.نقل قول:
اول از همه اینو بگم که چون الان رقابت پس از تصویب قانون مسخره مصرف منصفانه زده بالا بنابراین اکثر شرکت های نامدار دارن خوب سرویس دهی میکنن و هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن (برخلاف همارا!)
ولی به هر صورت اگه مصرف بین الملل شما نسبتا بالاست توصیه میکنم سراغ isp های دیگه نرید و HiWeb رو انتخاب کنید چراکه همونطور که بنده مقایسه کردم حجم مصرفی بیشتر واسه بین الملل تنها HiWeb ارائه میده که خیلی به صرفه نسبت به بقیه شرکت ها هست (پینگ پایینی هم داره که اگه بیشتر اهل بازی های آنلاین باشین صفا میکنید!) ... ولی اما اگه دنبال دانلود شبانه و انتقال فایل به سرور داخلی و دانلود بصورت رایگان (البته رایگان که نه ولی با محاسبه ترافیک وطنی) مد نظرتون هست شرکت های شاتل و آسیاتک هم سرویس های عالی ارائه میدن.
بهترین انتخاب رو خودتون میتونید بکنید تنها کافیه به خودتون نیم ساعت زحمت بدین و پای کامپیوتر به تک تک ISPها برید و از تفاوت کیفیت قیمت ها و حجم ها و جشنواره مطلع بشید.
سلام دوستان
من الان سرویس های 720 گیگ مخابرات دارم ولی برا اینکه از پشتیبانیشون حالم بهم میخوره میخام برم یه شرکت دیگه
من حجم بسیار بالایی مصرف دارم و سرعت دانلود و آپلود برام مهمه چون از طریق تلگرام داریم فایل های 10 گیگی مثلا میفرستم و یه شرکت که در کنار قیمت مناسب کیفیتشم پاسخگو باشه
قبلا هایوب داشتم سرعت تک کانکشنش افتضاح بود ولی مولتی کانکشن سرعت خوبی میداد ولی تلگرام که دانلود و آپلود تک کانکشنه واقعا مصیبتی بود برا خودش
مرکز مخابراتیم گلستانه ، منطقه شهریار (مرکز شهر تقریبا ) شما کدوم سرویسو پیشنهاد میکنید که کیفیتشم خوب باشه به صرفه باشه ماهی 80 هزار تون تقریبا برام اوکیه
خطمم کافو هست (مخابرات گفت شاید شرکت های دیگه نتونن این سرعتی که الان داری رو بهت بدن )
نقل قول:جوابتون خیلی مفید بودنقل قول:
اتفاقا زنگ زدم های وب برام نام کاربری هم درست کردند ولی د راخرین لحظه همارا گرفتم البته 3 ماهه
برای خودم موقع تمدید آنلاین متوجه شدم 12 تومن زده بستانکار
نمیدونم برا چی بود ولی خلاصه خوب شد 3 ماهه موقتا گرفتم
خودم چون گوشی هم اینترنت 1 ساله ایرانسل دارم برای adsl مصرف خاصی ندارم
برجی 8 گیگ کافیه
البته مقداری هم شبانه داشته باشه بد نمیشه
بازی آنلاین هم میکنم و پینگ خیلی مهمه برام
در اینصورت کدومو توصیه میکنید؟ های وب؟
برادرم اهل بازی نیست و و کارهای عادی میکنه
مثلا بازی کلش و وبگردی و تلگرام
برجی 3 گیگ هم کافیه براش
برا اون چی بخرم؟
یه جریانی پیش اومد برای آشناها که باعث شد زنگ زدم پشتیبانی مخابرات که بپرسم بعد از تمام شدن حجم و سوییچ شدن به 128 نامحدود میتونم سایتای خارجی برم یا نه که در کمال تعجب گفتن سرویس شما وصل میشه به اینترانت :n04::n04:
دزدی و دروغگویی در این حد؟ موقع ثبت نام اصلا به این مورد اشاره نکردن اگه میدونستم بعد تموم شدن حجم فقط اینترنت داخلی میتونم برم عمرا این سرویسو انتخاب میکردم
دقت کنید شما هم موقع خرید حتما بپرسید که اینجوری سرتون کلاه نره
کسی میدونه مر کز فروش مخابرات تبریز آدرسش کجاست؟ شنیدم طرفای چهاراه لاله هست ولی دقیق نمیدونم کجاست
گدیم پخ قویوم آغزیلارینا
روی دو خطم از آسیاتک سرویس دارم، روی یکی چراغ ای دی اس ال روشن نمی شود، نمی دانم مشکل موقتی است یا خطم فیبر نوری شده، از زمان اینترنتم هم خیلی مانده، اگر فیبر نوری شده باشد امکان تغییر به مسی هست یا نه؟(چون خط دیگرم مشکلی ندارد). جایی هست که بشود از این کار مخابرات شکایت کرد؟ مخابرات رجایی
چند جا هست. یکیش ابرسان بسمت منصور که یه نمایندگی بزرگه.نقل قول:
یکی دیگه اول سه راه زعفرانیه، نرسیده به بیمارستان ولیعصر هست.
این دوتا رو من میشناختم. خود مراکز مخابراتی هم داخلشون نماینده فروش دارند.
دوستای تبریزی!
شرکت پیشگامان هم در تبریز با واسطه ی "هماراسیستم" سرویس میده. گفتم در جریان باشید. فقط موقع ثبت نام حتما بگید که برای پیشگامان میخواید ثبت نام کنید.
یعنی با همان تعرفه ها؟نقل قول:
مرکز اصلی مخابرات چهارراه ابوریحان است، قبلا فقط از آنجا می شد جمع آوری کرد.نقل قول:
اره. پیشگامان گفت که بهشون یاداوری کنید سرویس های پیشگامان رو میخواید خودشون باقی کار رو انجام میدند.نقل قول:
من خودم از نمایندگی ابرسان هم رانزه و هم جمع اوری رو انجام دادم. البته یه 3 -4 سالی میگذره از اون زمان که مخابرات داشتم (یادش بخیر با یه خط 2 مگ شبی30 گیگ ادم دانلود میکرد... جوان بودیم دیگه)نقل قول: