ما که ترابرد کردیم به ایرنسل. سیمکارتشو دیروز برام اوردن :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ما که ترابرد کردیم به ایرنسل. سیمکارتشو دیروز برام اوردن :n01:
بسیار کار خوبی کردی منم تصمیم دارم ترابرد کنم به ایرانسل! ( فقط از پیامی که گذاشتن موقع زنگ خوردن میترسم و اینکه میگن از بعضی شماره ها پیامک نمیاد)نقل قول:
ان شاء الله ترابرد که انجام شد تجربیات خودتو بذار از مشکلات احتمالی
خوردن بوق متفاوت یا پیام دادن هرچند که خوشایند نیست ولی منطقیه.نقل قول:
برای منم سری اول پیامک تایید نیومد. ولی دوباره که درخواست دادم اومد. (از "دزد اول" هم بیشتر ازین انتظار نمیره که بخواد بزور مشترکاشو نگه داره)
ترابرد که بطور کامل انجام شد تجربیاتمو در اختیارتون میذارم
بعد از اینکه میگفتیم تاپیک مودم جداست حالا باید بگیم تاپیک ترابرد هم جداست
فقط برای اینکه مثلا بگه ما از ایرانسل چیزی کم نداریم و ما هم 4G داریم. وگرنه خیلی خیلی محدوده و آنتن دهیش افتضاحه طوریکه حتی من راضیم بعد تموم شدن این ۲گیگ هدیه همون سیمکارت معمولی بندازم ولی آنتن دهی واسه تماس ها و پیامک انقدر داغون نباشه.نقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
سلام دوستان خواهشاً یک عکس از سیم کارت فورجی همراه اول بذارید دو بار یک سیم کارت رو تعویض کردم روش نوشته فورجی ولی فورجی نیست یکیشم نوشته بود lte که اونم فورجی نیست جالبه سیم کارت خودم روش نوشته بود lte و فورجی هم هست
هر کی سیم کارت همراه اولش در شبکه فورجی رجیستر میشه یک عکس اذش بذاره که برم از همون نوع مدل بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من تو طرح رایگانش رفتم سیم کارتم رو تعویض کردم الان تو بندرعباس دارم از فورجی استفاده میکنم
همراه اول هنوز در بعضی شهر ها باید بسته آلفا+ بخری تا رجیستر بشه روی 4Gنقل قول:
از این مدل بگیرم حله دیگه؟کسی دیگه ایی از این مدل دارهنقل قول:
زنگ زدم همراه اول گقت سیم کارتت معمولیه،یعنی بدون خرید بسته فورجی رجیستر نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:علاوه بر این که دوستمون عکسشو گذاشتن این مدل هم هستش از نوع سه پانچ . فرقشون همون اندازه سیم کارت هستش . سری اول فقط اندازه میکرو بودن .نقل قول: