بله خواهش میکنم سایتش رو براتون لینک میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله خواهش میکنم سایتش رو براتون لینک میکنم.نقل قول:
سلام دوستان هدفون klipsch s4 گیرم نيومد. تا سقف 200 تومن Earphone حرفه ای چی پیشنهاد میدید بغیر از هدفون Bose Ie2 چون تستش کردم صداش زیاد فرقی با هدفونهای A4tech نداره مزیتش جاگیری عالی تو گوشه و هدفون IBeats هم فقط رو بیسش کار کردن لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
مرسی عزیز.روی گوش.دقیقا چیزی شبیه لینکی که داده بودم...نقل قول:
متاسفانه بخاطر افزایش قیمت محصولات تنوع انتخاب خیلی کم شده.متاسفانه فکر نکنم بتونین ایرفون حرفه ای تا 200 بتوننین پیدا کنین که تفاوت محسوسی با ie2 داشته باشه ولی اگه خواستین میتونین به محصولات سنهایزر هم نگاهی بندازین لیست قیمت رو براتون لینک میکنمنقل قول:
گویا همون شرکتی که لینکش رو زده بودین هدفون رویه گوشی خوبی هم داره که یکی از دوستان لینکش رو برامون زده بودن تو صفحه قبل به قیمت 50 تومان که با توجه به رویو های موجود ازش تعریفهای خوبی شده بود.یه تحقیقی در بارش بکنین لطفا امیدوارم مورد پسند قرار بگیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب الان قیمت هاش چطوری هست؟؟ عمر مدل های بلوتوث بالا هست یا نه؟؟(آخه یک نوکیا داشتیم آخراش قاط زده بود کامل)
تو رنج همون 20 30 سیمی چیزی شبیهش نیست؟؟
ممنون سالار جان به خاطر راهنماییتنقل قول:
hd518 قیمت یه خورده بالاست ( 365 ) نظرت درمورده hd 449 چیه ؟ سیمش جدا شونده است ؟
آقا یه سوال این هایی که سیم جداشونده دارن یعنی خودشون یه باتری داخلشون دارن ؟ یعنی بدون سیم هم میشه استفاده کرد؟
قیمت زده 19 :18:نقل قول:
داداش این مدل بلوتوثش صدای خیلی خوبی داره من به شخصه تست کردم قیمتش هم 86 هزار تومان بودنقل قول:
چند صفحه قبل پرسیدم دوستان ندیدن فکر کنم ...
دوستان خسته نباشید اینقدر تنوع زیاده که من گیج شدم! الان بین سونی MDR-X500 و پایونیر SE-M390 موندم! نمیدونم به پایونیر اعتماد کنم یا به تجربه سونی! یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.