حضوری مراجعه کردین یا تلفنی؟نقل قول:
باید حتما به صورت حضوری برین.
Printable View
حضوری مراجعه کردین یا تلفنی؟نقل قول:
باید حتما به صورت حضوری برین.
این به خاطر اینه که در حال حاضر فقط میشه از طریق پورت https وصل شد. شما از هر کجا هم سرویس بگیری فرقی نمیکنه!نقل قول:
البته برای ف* بوک سرعت پایین تر هست.
یه سوال فوری:
سرعت دانلود 2 مگ نا محدود در منطقه 7 تهران چقدره؟ ( کلا تو تهران چقدره؟ ) در طول 24 ساعت، بین چه ساعاتی افت سرعت داره و سرعت روی چند میاد؟ وضعیت قطعی اینترنت مخابرات چجوریه؟
من 3 روزی هست که آسیاتک نا محدود 2 مگ نقره ای گرفتم و ازش خیلی راضی هستم، اما فعلا از 22 گیگ هدیه سرعت بالای اولیه ش دارم استفاده میکنم و هنوز تموم نشده ( در 22 گیگ هدیه اولیه سرعت دانلود روی 465 هست ) یکی از دوستان اصرار داره که سرعت 2 مگ نا محدود مخابرات روی 256 ثابت هست و میخوام بدونم کاربرانی که در تهران هستن، این رو با اینترنت مخابرات تایید میکنن یا خیر؟
توی مرورگر بزن 192.168.1.1نقل قول:
User : admin
Pass : admin
رفتی توش دنبال گزینه DNS بگرد
و اونو به حالت دستی تغییر بده و اولی رو بزار 8.8.8.8 و دومی رو بزار 217.218.127.127
و در نهایت Save و سپس reboot
برای اینکه مطمئن ام بشی، بعد ریبوت برو بین DNS ها توی مودم نشسته باشه.
اینکار ها رو کردی بازم مشکل داشتی، میتونی نتیجه بگیری مشکل از طرف تو نیست، باید به مدیر سایتش مشکل DNS Propagation داره که بره دنبال چاره اش.
ولی به احتمال زیاد مشکلت با این تنظیمات باید برطرف شه.
دوستان تهرانی سلام این تست منه مخابرات گیلان
چطوره ؟؟؟ 128 کیلوبیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 نامحدود ؟نقل قول:
1 مگ من که روی 120 بود پس 2 مگ باید روی 240 باشه.البته توی بعداز ظهر برای حداکثر سرعت باید کلی کانکشکن داشته باشی.مثلا 4 تا لینک هر کدوم هم 16 کانکشن IDM.نقل قول:
نه محدود هستشنقل قول:
نقل قول:
درسته ...
با همین سرعت برای 2 مگ میشه در ماه بالای 300 گیگ دانلود داشت !!
واقعاً نمیشه برای بحث دانلود ارزون قیمت مخابرات رو مقایسه کرد با شرکتای خصوصی ...
سلام من اینترنت محدود مخابرات شهرستان دارم . 256 4gig . الان چند روزه که 300 گیگ واسم ترافیک شارژ شده:n04: قسمت توضیحات هم نوشته: برگردان . به نظرتون قضیه چیه؟ اشتباه کردن؟ نکنه یه وقت هر چی ازش مصرف کنم پولش رو قبض یباد؟
نوع سرویس هم نوشته : يکپارچه کشوري-PrePaid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]