سلام
من 1 لپ تاپ asus n 43 sl خریدم اما تاچ پدش درست کار نمی کنه نشانگر موس می پره وقتی دستتو می کشی رو پد انگار نشانگر موس رو صفحه گیر می کنه بعد یهو می پره میره جلو!!!
مشکل چیه ؟سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
Printable View
سلام
من 1 لپ تاپ asus n 43 sl خریدم اما تاچ پدش درست کار نمی کنه نشانگر موس می پره وقتی دستتو می کشی رو پد انگار نشانگر موس رو صفحه گیر می کنه بعد یهو می پره میره جلو!!!
مشکل چیه ؟سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟
هم میتونه سخت افزاری باشه هم نرم افزاری بهتره شما دور موستو بالا ببری بعد اگه درست شد سخت افزاریه
سلام من با پارتیشن بندی ویندوز 7 رو لب تاپ وایو مشکل دارم
از دیسک منیجمنت درایو سی رو شرینک کردم و 125 گیگ جدا کردم ولی دیگه میخام شرینک کنم ارور میده که حداکثر پارتیشن رو این درایو است چکار باید کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببخشید اگه میشه سوال من رو تخصصی جواب بدید ... من شنیدم که لپ تاپ 8 هسته ندارم و االبتته خودم این رو هم قبول کردم که همچین چیزی نداریم .... ولی آخه من لپ تاپم آی7 2630 هستش که هم توی set affinity ت 8 تا جای تیک داره هم با یکی از widget های ویندوز سون 8 تا هسته نشون میده ... البته میدونم میخوای بگید که 4 تا مجازیه ولی حرف من اینه که آخه چرا ویندوز اون چهارتا مجازی رو که زیاد قدرتی ندارن رو یه هسته کامل حساب میکنن ... اصلا من از کجا بدونم که از این 8 تا جای تیک کدوم هسته مجازی کدوم واقعیه ؟ موقع رندر گرفتن هم 8 تا مربع میاد که هر 8تا یه سرعت برای رندر گرفتن دارن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه xps l502 دارم به یه مشکل برخوردم
وقتی صدا یا نور صفحه رو کم و زیاد میکنم انیمیشنش روی صفحه نمیاد
دوتا از دکمه های لمسی بالای کیبورد هم کار نمیکنن یعنی select میشن اما چیزی اجرا نمی شه
در ضمن backlight هم داره که از اول کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یک لپ تاپ acer 5335 خریدم . الان مشکلی که دارم این هست بعضی مواقع که سیستم رو روشن میکنم ، چراغ پاورش روشن میشه ولی هرچی صبرمیکنم اصلا چیزی روی صفحه نمایش داده نمیشه .
مجبورم دستم رو روی دکمه پاور نگه دارم تا خاموش بشه بعد که دوباره روشن میکنم ، خوب لود میشه .
میخواستم ببینم مشکل چی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان لب تاب من اج بی هستش حدودا سه ساله خریدمش اوایل وقتی بازی جنرال رو یا کال اف رو بازی میکردم جیزیش نمیشد اما حالا با اینکه فن خریدم و باتری و درایور رو در اوردم بعضی وقتها صفحه سیاه میشه و بعد از مدتی خاموش ویندورشم مال خودشه ...لطفا راهنماییم کنین لینکی جیزی هم که راهنمایی داشته باشه بذارید
مرسی
اینم یادم رفت بگم که وقتی میخوام روشنش کنم بعد از welcomeصفحه سیاه میشه و فقط علامت موس میاد بعد جند دقیقه ایکون ها میاد
سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید گرامی (-;
بنده یه asus N43sn گرفتم که گرافیکش GT550M هستش، در همین حال یه گرافیک آنبرد هم به اسم اینتل داره، حالا گیرم اینجاست که سیستم زمان ران کردن بازی و برنامه ها گرافیک اصلی رو فعال نمی کنه، من باید تنظیم جاصی انجام بدم؟؟؟
پیشاپیش ممنون واسه راهنماییتون
با سلام
من سه تا سوال داشتم:
عكسو نگاه كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلوي over clock نوشته HT و 0.25- يعني چي؟
آوركلاك سي پي يو لپ تاپ كاراي داره؟ صدمه نميزنه؟
من يك گيگ رم دارم(دوتا 512) اما چرا نوشته حافظه در دسترس 894 تا؟