نقل قول:
ای بابا این سیگیت هم که یک سایت درست و درمون نداره :42:
در این لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین مدلهای اکسترنال پرتابل فقط سه مورد Expansion و Backup Plus Slim و Backup Plus Fast ذکر شده
در صورتی که مدلهای Backup Plus و FreeAgent Goflex هم پرتابل هستند
دوستان مطلع (مگر به غیر از جناب عطا کس دیگه ای هم هست؟ :n02:) لطف کنند و در مورد مدل FreeAgent Goflex پرتابل یک توضیح مختصری بدن و اینکه حداکثر ظرفیتش چقدره؟ (شخصا یک مورد فروشی در اینترنت با ظرفیت 1.5 ترابایت (پرتابل) به صورت اتفاقی دیدم)
و پرسش آخر من هم اینه که (احتمالا آخرین پرسش در این تاپیک مشاوره) آیا مدلهای مختلف پرتابل سیگیت و وسترن دارای تفاوت سرعت محسوسی هستند؟ یا همگی از 5400 Rpm استفاده می کنند (در لینکی که عطا خان درباره مقایسه سرعت مدلهای دسکتاپی در ج کرده بود ظاهرا تفاوت سرعت در مدلهای آداپتوری محسوس بود) و آیا صحت داره که سرعت مدل element نسبت به my passport بالاتره؟
پی نوشت:
یک لینک درباره نرم افزارهای جانبی کاربردی که ویژه نصب و استفاده به روی هارد اکسترنال پرتابل هست (از جمله آنتی ویروس و غیره) معرفی کنید هم ممنون میشم (فعلا فقط truecrypt دارم)
با تشکر :n16:ب
پی نوشت:
در برنامه hard drive inspector قسمتی وجود داره که میزان کارکرد هارد و زمان احتمالی مرگ هارد رو تخمین میزنه، آیا hd tune چنین قسمتی در خودش نداره؟ (لطفا دقیق ترین برنامه در این زمینه را معرفی کنید چون قبلا از یکی از نسخه های hard drive inspector استفاده کردم که ظاهرا دست کاری شده بود و هم تخمینش اشتباه بود و هم سیستم رو کلا به هواخوری فرستاد:n02:
)
نقل قول:
در صورتی که مدلهای Backup Plus و FreeAgent Goflex هم پرتابل هستند
مدلهایی که نام بردید یعنی Backup Plus و FreeAgent Goflex دیگر تولید نمیشوند و مدلهای جدید یعنی Backup Plus Slim و Backup Plus Fast جای آنرا گرفته است .
نقل قول:
دوستان مطلع (مگر به غیر از جناب عطا کس دیگه ای هم هست؟ :n02:) لطف کنند و در مورد مدل FreeAgent Goflex پرتابل یک توضیح مختصری بدن و اینکه حداکثر ظرفیتش چقدره؟ (شخصا یک مورد فروشی در اینترنت با ظرفیت 1.5 ترابایت (پرتابل) به صورت اتفاقی دیدم)
همانطوریکه که گفتید حداکثر ظرفیت این مدل 1.5TB هست ولی این مدل دیگر تولید نمیشود .
نقل قول:
و پرسش آخر من هم اینه که (احتمالا آخرین پرسش در این تاپیک مشاوره) آیا مدلهای مختلف پرتابل سیگیت و وسترن دارای تفاوت سرعت محسوسی هستند؟ یا همگی از 5400 Rpm استفاده می کنند (در لینکی که عطا خان درباره مقایسه سرعت مدلهای دسکتاپی در ج کرده بود ظاهرا تفاوت سرعت در مدلهای آداپتوری محسوس بود)
میتویند تستهایی از هارد WD my passport و Backup plus که در این تاپیک (
) موجود هست را بررسی کنید . با وجودیکه اختلافها کم هست ولی Average Sequential Read در هارد وسترن کمی بهتر و در Write هارد سیگیت بهتر هست .
نقل قول:
آیا صحت داره که سرعت مدل element نسبت به my passport بالاتره؟
اگر بنچمارکی از هر دو هارد که در شرایط کاملاً یکسان تست گرفته شده سراغ دارید ، اینجا بذارید تا بررسی بشه . در هارد دیسکهای نو از آنجایی که اطلاعات ابتدا بر روی ترکهای خارجی نوشته میشوند معمولاً سرعت بیشتری خواهند داشت و به مرور زمان با پرشدن درایو و ذخیره اطلاعات بر روی ترکهای داخلی سرعت پایین خواهد آمد . به همین خاطر تاکید میکنم که شرایط انجام تست کاملاً یکسان باشه ...
نقل قول:
در برنامه hard drive inspector قسمتی وجود داره که میزان کارکرد هارد و زمان احتمالی مرگ هارد رو تخمین میزنه، آیا hd tune چنین قسمتی در خودش نداره؟ (لطفا دقیق ترین برنامه در این زمینه را معرفی کنید چون قبلا از یکی از نسخه های hard drive inspector استفاده کردم که ظاهرا دست کاری شده بود و هم تخمینش اشتباه بود و هم سیستم رو کلا به هواخوری فرستاد)
میتونید از برنامه HDtune هم استفاده کنید . برید به قسمت Health و با توجه به مقدار power on hours count میتونید بفهمید که هارد چقدر کارکرد داشته .