رفیق مرسی از جوابت یعنی من برم نمایندگی نامه رو بدم و پول اشتراک رو هم بدم و تمام؟نقل قول:
Printable View
رفیق مرسی از جوابت یعنی من برم نمایندگی نامه رو بدم و پول اشتراک رو هم بدم و تمام؟نقل قول:
- 512 یک به چهار تا 95 تا در روز پهنای باند دانلود میده اما در شب ها تضمینی نیست.نقل قول:
- پیشنهاد میکنم تا زمانی که میتوانید ADSL تهیه کنید به سمت وایمکس نیایید.
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
پول اشتراک رو نمیدونم ولی نامه رو باید بگیرن. مراحل پیچیدهای نداره.نقل قول:
احتمالا چون اونجا تازه اومده و اینکه طرحشونم از 1 به 8 ،1 به 4 شده و برای جلب مشترک بیشتر اینجوری شدهنقل قول:
من که طرح 1 به 8 رو دارم و ساکن منطقه 10 نهرانم سرعتم شب یا روز بالاتر از 65 نمیره(512 دارم)
من دیشب تو دانلود شبانه 1550 مگ تونستم دان کنم
در ضمن من 512 دارم ولی وقتی توجه به کیفیت سرعت کردم روی 110 تا سه دقیقه ثبات داشت البته این هر 3 تا 5 دقیقه تکرار میشد
که باعث شد حجم خیلی بالاتری بگیرم بنظرم خیلی عالی بود
امیدوارم همینجور ادامه بده
ساعت دانلودم 2:12 و توقف 7:50
سلام، من از کرجم و تعرفه 512 گرفتم 2 ساله و با 25 گیگ دانلود، با دانلود منیجر حداکثر تونستم با سرعت 70 تا 75 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشم ، به نظرتون سرعت دانلودم کم نیست ؟؟
خیر دوست عزیز تازه زیادتر هم هست. سرعت دانلود 512 باید حداکثر 64 کیلوبایت بر ثانیه باشه که ماله شما 70 تا 75هنقل قول:
طرح جدید یا قدیم رفیق؟نقل قول:
کدوم شهر؟
دوستان امروز منم موفق شدم از 128 به 512 کوچ کنم. میانگین سرعت روی 90 کیلوبایت هستش و تا 50 یه وقتایی پایین میاد ولی 90 نرمالش هست. اگر سوالی بود در خدمتم
سلام، من تعرفه 512 گرفتم با دانلود منیجر حداکثر تونستم با سرعت 70 تا 75 کیلوبایت برثانیه دانلود کنم. بنظرتون سرعت دانلودم کمه؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت شما کم نیست. یه سرورهای مختلف و ساعات مختلف و لینک مستقیم و غیر مستقیم هم ربط داره. من با لینک مستقیم 90 دانلود کردم. البته هنوز در شرایط مختلف تست نکردم. توضیح کامل میدم به زودی چون الان یک ساعته که وصل شده