واقعا کشور بی در و پیکری داریم ، کشور با این طول و عرض اونوقت مشتری امکان دسترسی به یه دستگاه کامل و سالم رو نداره ! ایکس ویژن با پخش فول اچ دی مشکل داره ، لومکسی زیرنویس فارسیش مشکل داره ، الکومکس و سما کیفیت پایین تیونر دارن و ... :13:
Printable View
واقعا کشور بی در و پیکری داریم ، کشور با این طول و عرض اونوقت مشتری امکان دسترسی به یه دستگاه کامل و سالم رو نداره ! ایکس ویژن با پخش فول اچ دی مشکل داره ، لومکسی زیرنویس فارسیش مشکل داره ، الکومکس و سما کیفیت پایین تیونر دارن و ... :13:
مدل 414 پایونیر هستش.البته انتظاراتی که شما داری نمیشه گفت که توی هر سینمایی هست ولی این مدلی که عرض کردم مدل خوبیه.نقل قول:
سلام.با توجه به انتظارات شما و از همه مهمتر وایرلش بودن بلندگوها باید برید سراغ شرکت هایی مثل ال جی یا سامسونگ.نقل قول:
دی وی دی پلیر شما کاربرد نداره.خئذ سینما دی وی دی پلیر داره.
دوستانی که دنون 1312 دارن میتونن بگن همزمان میشه از دو تا خروجی تصویرش استفاده کرد(HDMI و video out monitor). و اینکه از سابش میشه برای محصولات دیگه دنون استفاده بشه؟
الان دیگه بیشتر شرکت ها از رو محصولات همدیگه کپی میکنن که داره یه چیز معمول و عادی میشه، دیروز هم در مورد لومکسی و هم در مورد ایکس ویژن دوباره یه سرچی کردم و نتیجه این بود که گیرنده ایکس ویژن در ابتدای شروع به کارش یه سری مشکلات نرم افزاری داشته که درطول زمان تونسته اون رو برطرف کنه که دقیقا صحت صحبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی در مورد خدمات و پشتیبانی مادیران را میرسونه. الان هم کلی گیرنده دیجیتال با اسم های مختلف تو بازار هست که امکانات و مشخصات فنی خیلی نزدیک به هم دارن که با اختلاف 10 الی 20 هزار تومانی تو بازار به فروش میرسه. با این وضعیت به نظر من بهتر دستگاهی رو خرید کنیم که خدمات و گارانتی خوبی داشته باشه و اگر هم فردا روزی مشکلی پیش اومد خیالت راحته . ولی درمورد لومکسی شرکتی نیست که پشتیابنی نرم و افزاری دستگاه رو داشته باشه.
مدل 232 ایکس ویژن قابلیت پخش تصاویر Full HD از روی فلش رو داره .نقل قول:
مشخصات 232 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سابش بر روی هر سیستم دیگه ای میشه استفاده کرد.نقل قول:
در مورد خروجی همزمان احتمالاً این امکان باشه دوستایی که دارند لطفاً جواب بدهند
دوستان تا ۹۰۰ چی خوبه بگیرم BCS-414 چطوره ؟
سونی یا پایونیر ؟
منظورم فول اچ دی واقعی با صدای 5.1 کاناله هست که تا اونجایی که میدونم هیچ کدوم از ایکس ویژن ها نمی تونن با صدا پخش کنن.نقل قول:
داداش من منظور شما رو از پائین بودن کیفیت تیونر متوجه نمی شم! می شه بیشتر توضیح بدین؟؟نقل قول: