عزیز من کارم لوازم خانگی با اجازه شما هیچ کدام از شرکت ها هم ماله من نیست مشتری هر چی بخواد همونه رتبه اول در دنیا ماله شرکت سونی و پاناسونیک از لحاظ کیفیت و دوام ولی سامسونگ و الجی رتبه اول در خرابی و کم دوامی رو دارن بعد از مدتی کیفیت تصویر افت می کنه اینکه شما می گی فرمتهای تصویری زیادی رو ساپورت می کنه من رو یاده جنسای چینی می اندازی عزیز این اصلا مهم نیست چون شرکت سونی یا پاناسونیک با آپدیت های جدید می تونه اینهرو بهش اضافه کنه این نظره منه و سابقه چند سالم در این کار از لحاظ قیمت ال جی و سامسونگ حرف اول رو در ایران میزنه چون به بودجه مردم می رسه اگر طرف پول زیاد داشته باشه اصلا طرف نه سامسونگ میره نه ال جی این رو من در طول روز به وضوح دیدم
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
هیچکس نمی گه ماست من ترشه- جناب عالی بروی نمایندگی سونی مسلما از جنس خودش تعریف میکنه- تو هر برندی که بخواهی خوب داره بد هم داره بستگی به پولی که مشتری می خواهد خرج کنه جنس خودش نشون میده
شما از کجا فهمید که سامسونگ وال جی رتبه اول در خرابی و کم دوامی رو دارن:22: مگر اینکه علم غیب داشته باشین