نقل قول:
این "ه" که شما میگی رو من ندیدم.تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
Printable View
نقل قول:
این "ه" که شما میگی رو من ندیدم.تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
به سایت پیام نور بریدنقل قول:
تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
قسمت ثبت نام==>گزارش های ثبت نام==>ثبت نام==>گزارش نتیجه ثبت نام در طول.....
روز و ساعت کلاس ها نوشته شده
بلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ه3 ، ه5 و...
فکر کنم همون هفته باشه
خیلی ممنوننقل قول:
کسی از دوستان میدونه این عددی که بعد از روز امتحان قرار گرفته چیه؟
محتوای مخفی:
انتخاب رشته چیه ؟ :31:نقل قول:
همه الان دارن میرن سیستم گلستان دیگه :31:
پیام نور تهران قبول شده ... میخواد انتخاب واحد کنه ... توی لیست انتخاب واحدش ، اون ستون آخری که اسم مرکزی که درس ارائه میشه ، یکسری گیلان هست و یکسری تهران - جنوب ، یعنی همه ی درسهایی که در تهران ارائه شده در گیلان هم ارئه میشه و واسش اومده توی لیست .... ولی وقتی دروسی که در تهران برگزار میشه رو انتخاب میکنه سیستم خطا میگیره در صورتی که تهران قبول شده و نباید خطا بگیره ولی واسه رشت رو نمیگیره ؟
به مرکز تهران هم زنگ میزنه بر نمیدارن ...
نقل قول:
اون عدد که اول از سمت راست تاریخ اومده میگه که امتحان چندمین روز از شروع کل امتحاناس. مثلا اگه امتحان از 10.16 شروع میشه ، اونروز میشه روز اول و به همین ترتیب.
اون مشخص میکنه که چندمین امتحانه از بین کل امتحاناتی که اون ترم برگزار میشه ... اولین امتحان ، 16 امین امتحان ، و ...نقل قول:
مهم نيست واسه منم تاحالا نشده اونجا بزنن از سايت مركزم ميبينمنقل قول:
تو گزارش 101 من روز و ساعت کلاساروو نزده.قضیه چیه؟چجوریاست؟
خب این همون گزارش 101 هست دیگه.برای من و بعضی از دوستان تو این گزارش فقط تاریخ و ساعت امتحان قید شده و دیگه زمان کلاس توش نیست.احتمالا ما برای زمان کلاس ها باید به سایت دانشگاهمون مراجعه کنیمنقل قول:
میگم تا کی وقت داریم برای انتخاب واحد؟