@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشین سمند 84 هست.نقل قول:
در مورد صدای فیزززز یا ویزززز :همون موقع بهترین وقت هست که صداش رو بشنوید چون موتور خاموشه
اگر ماشینتون انژکتوری هست , وقتی سوئیچ رو باز کنین (قبل از استارت زدن) , پمپ بنزین 3 یا 4 ثانیه روشن میشه و خاموش میشه
اگر صدای غیر طبیعی و زبر داره پس مشکل داره اما نمیشه گفت کِی خراب میشه
پاره بودن فیلتر پمپ که تویِ لیوانی درونِ باک هست خیلی تاثیر داره در رسیدن ذرات شن و خاک و رسوب و غیره به درون پمپ و صدمه زدن به پمپ
چون بنزین از داخل آرمیچر پمپ عبور میکنه و باعث خنک شدنش هم میشه
پس اگر فیلتر پارچه ایِ پمپ بنزین پاره باشه همه ی آت و آشغالها میره توی پمپ و باعث سایش و فرسایش میشه
در صفحه های آخِر تاپیکِ صرفه جوئی عکسهاش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به محض استارت زدن , پمپ روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه تا وقتی که موتور خاموش بشه
بازم برای اینکه ببینم باید اینکار رو روی این ماشین انجام بدم یاداوری میکنم که ماشین سمند 84 هست و من نمی دونم دلکو داره یا نهنقل قول:
در مورد پت پتِ اگزوز :
اگر ماشینتون دلکو داره , تنظیم نبودنش باعث پت پت میشه
خودتون آزمایش کنین:
جای دلکو رو علامت بزنین بعدش پیچهاش رو شل کنین و با موتور روشن در حالتهای مختلف قرارش بدین , ملاحظه میکنین که صدای پت پت کم و زیاد میشه
اگر ماشینتون فیلرگیری هم داره , اون هم تاثیر زیادی داره در پت پت اگزوز
تنظیم نبودن گپِ شمعها , نامناسب بودنِ شمع , کیفیت پائینِ وایرشمعها هم تاثیر داره
شمع و وایرها رو تازه عوض کردم. قبلش پت پت میکرد بعدشم میکنه
به یکی دادم برام ریگلاژ کردنقل قول:
بد جا رفتن دنده به خیلی چیزها ربط داره :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رگلاژ نبودن کلاچ . قبلا دو تستِ ساده رو درج کردم برای اطمینان از رگلاژ بودنش
مطلب 3729 در این صفحه
ممکنه دست دنده مشکل داره
ممکنه دنده برنجی مشکل داشته باشه
اونم میگفت برنجیت ضعیفه
من یه مشکلات دیگه با این ماشین پیدا کردم یه تاپیک دیگه مطرح کردم خواستم نظر شما رو هم بدونم چون واقعا گیج شدم و نمی دونم ماشین من سالمه یا خراب؟!
اینا نقل قول های خودمه در مورد مشکلات ماشین:
یکی از دوستان اینو جواب دادنقل قول:
یه سمند 84 دارم
بعد از مسافرت دیدم که زیر رادیاتش ضد یخ ریخته
بردم رادیات سازی و گفت باید عوض بشه
عوض کردم ولی هی از شیلنگش آب میداد و سریع هوا می گرفت
بعد از چند بار چک کردن معلوم شد که واشر سوزونده و کمپرس کرده
من این ماشین رو دو ماهه خریدم و طرف می گفت برج 6 پارسال واشر عوض کرده
واتر پمپ رو هم تازه عوض کرده بودم
همیشه هم آمپرش رو چک میکردم که بالا نره و هیچ موقع هم بالا نرفت.یه بار فقط داشتم پارکش میکردم یهو زنه داد زد که موتور داغه و ازین حرفا که یعنی جوش آورده که من دیدم آمپر روی درجه معمولیه و حتی به وسطم نرسیده. آب کم میکرد روی رادیات قبلی ولی من تند پر می کردم . این قضیه شاید 2-3 روز اتفاق افتاده باشه( قضیه آب کم کردن) و من سریع رفتم رادیات عوض کردم و دیگه آب کم نکرد. تا که فرداش دیدم از شلنگ آب میده و میریزه روی مهره رادیات و یه شب کلا فنش اتصالی کرده بود و تا صبح روشن بود که صبح اومدم قطعش کردم. بردم رادیات سازی که دید دیگه شلنگ باد کرده به شکل شدیدی و مطمئن شد که واشر سوزونده
حالا دادمش برام عوض کنه ولی موندم که این چرا واشر سوزونده. هنوز بازش نکرده
موندم که اصلا یه موقع گفت سر سیلندر عوض بشه عوض کنم یا کلا بگم تعمیرش کنم و بعد بفروشمش؟ واقعا مصیبتن این ماشین های مدل پایین
همیشه صفر سوار میشدم این بار این اشتباه رو کردم و مدل پایین سوار شدم و الان تقریبا پشیمونم
و من در جواب گفتم :نقل قول:
سلام
علت اينکه رادياتورتون را خراب کرده همون فشار زياد کمپرس سيلندر بوده که ميزده تو آب و شيلنگ باد مي کرده
در مورد اينکه مي گيد صاحبش مي گفت برج 6 پارسال واشرش را عوض کرده به نظرم چند احتمال داره اوا اينکه سرسيلندر تاب داشته و تراش داده نشده يا اينکه خوب تراش ندادن دوم کيفيت واشر مورد استفاده مناسب نبوده و بعد مدتي دوباره باد کرده ( ترسونده ) و کمپرس رذ کرده .
سوم اينکه مکانيک سرسيلندر درست نبسته يعني سرسيلندر را با ترکمتر نبسته و باعث شده دوباره ماشر بترسونه .
چهار نگهداري خود فرد از ماشين درست نبوده .
معمولا يه سري نکات هست که هنگام بازوبست کردن سر سيلندر بسياري از مکانيک ها توجه نمي کنند و دوباره واشر مشکل پيدا مي کنه .
به نظر شما يه سرسيلندر لخت و واشر شرکتي بگيري به يه دست سوپاپ و لاستيک ساق سوپاپ ب و بنداز رو سرسيلندر جديد و بدي يه مکانيک خوب برات ببنده از اولشم بهتر ميشه .
اینکه گفتم آب کم نمی کنه شک دارم برای همین میخوام دوباره چک کنم این هفته و کامل تمرکزم رو بزارم روی کم نکردن آب ماشین. من هی روی هوا داشتنش تمرکز داشتم و از آب تقریبا غافل بودمنقل قول:
کل سرسیلندر عوض شد و الان اوکی هست
فقط یه نکته ای اینکه هر موقع در رادیات باز میکنم یه پیس میکنه
این یعنی رادیات هوا داره یا معمولیه و همه ماشین ها همینه؟ ماشین آب کم نمی کنه ها ولی این پیس رو داره
هوا گیری هم میکنم باز همین جوره
یه موقع اینجوری میشه یه موقع نمی شه
این نرماله؟
یه سری ها میگن نرماله یه سری ها میگن باید بررسی بشه و نمی شه براحتی ازش گذشت
لطفا منو ازین بلا تکلیفی در بیارید
خود تعمیرکار که میگه معمولیه
اینم نقل قول آخر بنده :
من دیشب تستش کردم بازم و بعد از برگشت از مسافرت بازم بعد از 4 ساعت و باز کردن در رادیات با شدت آب بیرون زد اونم با کلی گل و لای و کف که توی در رادیات ماشین به وضوح مشخص بود و جمع شده بودنقل قول:
سلام مجدد
اقا ما با این ماشینه رفتیم تو جاده
به مقصد که رسیدیم بعد از 4 ساعت اومدم در رادیات باز کردم که دیدم آب با هوا زد بیرون
اب هم خاکی رنگ بود انگار رسوب توش بود
شب بود نمیدونم در روغن موتورو باز کردم دیدم یه خرده زرده ولی شب بود شک دارم
هیچی کلی ازش اب رفت ولی دیدم بازم ابش پره
تا صبح هم ابش پایین نرفت و حتی هوا گیری هم کردم جفت پیچا رو باز کردم بازم ابش پر بود تا اینکه باهاش بیرون رفتم وشب خاموش بود صبح دیدم آبش پایین رفته باز هوا گیری کردم واب ریختم
حالا از سفر برگشتم باز شب یه نگاش میکنم اینجا خبر میدم
ولی از روزی که سرسیلندر عوض کردم و1300 واسش خرج کردم هی هوا میگرفت
شب های اول صبح که میرفتم هوا نداشت ودر رادیات رو که باز میکردم صدا نمیداد ولی الان همیشه صبحا که در رادیات باز میکنم پسه میکنه
واقعا رو مخم رفته
این هوا گرفتن از چیه؟
یعنی ماشین داره واشر میسوزونه دوباره؟
همون جوری آب ریختم بردم به تعمیرکار نشون دادم
گفت چون ضد یخ تازه ریختی سرسیلندر رو شسته و این خاک اونه نگران نباش
گفت شاید الان بخاطر جمع شدن خاک توی ترموستات گرفتی ایجاد شده باشه
و ترموستات رو عوض کرد و 75 درجه ای خریدم و تعویض کردم.
حالا این هفته میخوام آبش رو تست کنم و اصلا بیخیال هوای داخل رادیات بشم چون به نظر میاد آب کم کردن خیلی مهم تره
تعمیرکار که دیروز گرفت آب رادیات که مخلوط آب معدنی و ضد یخ بود رو خالی کرد و به جاش با شیلنگ پر از آب لوله کشی اونم از نوع قمی و پر از آت و آشغال کرد! و بهش هم تذکر دادم ولی گفت مهم نیست. صبح خودم ورداشتم پیچ های هواگیری رو باز کردم و ازون ور یه 3-4 لیتر آب تصفیه توش ریختم . الان فکر کنم مخلوطی از آب تسویه و لوله کشی توی رادیات و موتور هست و کلا ضد یخ شسته شده رفته
موندم برم آب مقطر و ضد یخ توش بریزم یا اینکه ولش کنم بزارم ببینم آب کم میکنه یا نه؟ و بعد ازین تست و مشخص شدن سلامتی ماشین برم اینکاری که شما گفتی رو انجام بدم
لطفا راهنمایی کنید. خیلی خیلی ممنون
سوال من فقط آب رادیات نیست بیشتر سوالم مربوط به اینه که این علائمی که گفتم نشان از چیه؟ من واقعا الان گیجم که ماشین سالمه یا خرابه؟ مشکل اصلی اینه