منم همین مشکلو داشتم که فقط با این کرک حل شد یه سری به این سایت بزنید شاید اونجا کرکشو پیدا کردین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم همین مشکلو داشتم که فقط با این کرک حل شد یه سری به این سایت بزنید شاید اونجا کرکشو پیدا کردین :نقل قول:
ا چرااااااااا.درست شــــــــــــــــــــــــ د!
مـــــــــرسی دمتون گرم
thesimsnew.comنقل قول:
معجـــــــــــــــزه ! سیمز 3 رو نصب کردم بعدش پتس رو نصب کردم اونوقت سیمزمو اپدیت کردم اما ورژنش تغییر نکرد ! شانسی تک تک پک هارو روش نصب بدون هیچ مشکلی همشون اجرا میشــــــــــــــــن ... بعد از 4 سال بازی کردن بالاخره تونستم همه پک هارو یه جا بازی کنم !!!!! :39::8:
چرا آپدیت نمیشه
میخوام سیمزم رو از reloaded به razor تبدیل کنم ولی وقتی که میخوام عدد sku رو از 7 به 2 تبدیل کنم ولی از قبل 2 بوده و همه مراحل رو انجام میدم ولی هنوز سیمزم رو ورژن Realoded ممونه باید چی کار کنم؟
سلامی مجدد:20:
من تو بازی هم زنه و هم مرده خون آشامن:21: می خوام بدونم می تونن بچه دار بشن ؟:45:
من بعضی قابلیت های خون آشام هارو می دونم مثلا سرعت و عمر زیاد ولی کسی بقیه قدرت هاشون رو می دونه:23:
مغز بقیه رو بخونن،سریعتر skill ها رو یاد میگیرن،وقتی که ورزش میکنن مثل ادم های معمولی خسته نمیشن و میدونی دیگه ادم ها رو شکار می کنن.و واسه چی بچه دار نشن.نقل قول:
من پک town life stuff رو از این لینک ها دانلود کردم:
موقع نصب این پیغام رو میده که من yes می زنم:
و بعدش پیغام میده که:
توی فایل های نصبیش یه فایل با نام TS3_1.23.65.0120xx_update پیدا کردم که وقتی اجراش می کنم این پیغام رو میده:
من از فایل skuversion دیدم که ورژن سیمز3 پایه ام اینه:
1.21.123.011017
از sims3launcher که نگاه کردم دیدم ورژن بازیم حدودا 8 هستش،آخرین پکی که نشون میده هم generation هستش.من تمام پک های قبل از generation رو نصب کردم.فقط نمیدونم پک های بعدیش چطوری نصب میشه.
سلام
من خو ن آشامم ولی اگه بخوام خون آدم بخورم باید باهاش دوست بشم
فقط همین راه برای خون خوردن وجود داره؟