کسی نیست کمکم کنه؟!نقل قول:
Printable View
کسی نیست کمکم کنه؟!نقل قول:
سلامنقل قول:
مجبور شدم یه هارد اکسترنال بخرم تا ریکاوری کنم
کار ریکاوری تموم بشه باید اون هار 500 گیگی رو low level فرمت کنم منتهی با چه نرم افزاری انجام بدم این کارو؟؟
نقل قول:
خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان :n16:
یک هارد 250 گیگ Maxtor STM32503110AS ساتا دارم که وقتی وصلش می کنم مادربورد راحت بالا میاد
و ویندوز با کلی برنامه روش نصب می کنم ( بدون هیچ مشکلی )
ولی وقتی سیستم رو Shutdown می کنم بعد روشن کردن سیستم دیگه مادر بورد هارد رو نمی شناسه تا موقعی که جای ساتا
را روی مادر بورد عوض کنم و هربار با این کار من میتونم هارد رو بیارم بالا !
کابل ساتا را هم عوض کردم :| چه باید کرد؟ !
low level format با نرم افزار hdd low level format toolsنقل قول:
بایوس مین رو آپدیت کنید و بوت سیستم همیشه روی هارد باشهنقل قول:
اگه بازم مشکل بود علاوه بر کابل دیتا کابل برق در صورت داشتن تبدیل تبدیل برق ساتا چک بشه و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
درست نشد جای پورت ساتا رو. هم عوض کنید اگه با اینکارها درست نشد باید هارد روی یک سیستم دیگه در همین شرایط چک بشه تا معلوم بشه مشکل از طرف هارد است یا مین سیستم
هارد اصلا دیتکت نشده اگر در دیوایس مینیجر هم چیز مشکوکی نبود باید اول از همه هارد رو روی یک سیستم دیگه تست کنید اگه همینطوری بود مشکل یا از کابل با فریم ویر یا برد هارد میتونه باشهنقل قول:
با دیسک لایو linux ببیند میتونید به اطلاعات هارد دسترسی پیدا کنید یا نه
مرسی بابت پاسخ :n01:نقل قول:
هارد رو به سیستم دیگه ( خودم ) وصل کردم که بایوسش هم اپدیته
نتیجه همونه ! بعده وصله هارد ، سیستم رو 40 بار هم Res کنم مشکلی پیش نمیاد ولی اگه Shutdown کنم
دیگه هارد بالا نمیاد . باید جای ساتا رو mainboard رو عوض کنم تا بتونم دوباره هارد رو بیارم بالا !
از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
پس مشکل از هارد است هم بیشتر این مشکل میتونه از برد و سوکت دیتا هارد باشه اگه تشخیصم درست باشهنقل قول: