قرار بود 20:30 انجام بشه اما چند روز پیش بازی رو ساعت 20 اعلام کردند که الان رو سایت شبکه خبر هم نوشته شدنقل قول:
سلامت باشی یاسین عزیز
قرار بود 20:30 انجام بشه اما چند روز پیش بازی رو ساعت 20 اعلام کردند که الان رو سایت شبکه خبر هم نوشته شدنقل قول:
سلامت باشی یاسین عزیز
بچه ها کریمی بالاخره از کی بازی می کنه واسه پرسپولیس؟
همین امشب هم میتونه بازی بکنه
فکر میکنم قطبی کریمی رو روی نیمکت بشونه و نیمه دوم برای تحت تاثیر قرار دادن جو ورزشگاه بیاردش تو.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در تمرينات روزهاي اخير از مهدي واعظي، نبيا... باقريها، مسعود زارعي، فرانك آتسو، ايوان پترويچ، مازيار زارع، پژمان نوري، ابراهيم توره، كريم باقري، علي كريمي و دي كارمو در تركيب اصلي استفاده كرده است.نقل قول:
نظر من اینه که از اول بازی میکنه که واسه داربی اماده باشه
کوروفچي خواستار جذب ستاره پرسپوليس "علي کريمي" حاضر به مذاکره با ازبک ها نشد
مسوولان تيم فوتبال کوروفچي ازبکستان هفته گذشته در سفر خود به تهران تمايل خود را براي جذب "علي کريمي" اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار ايرنا، مسوولان اين باشگاه ازبکستاني که امروز عصر با شکست دادن سايپا به جمع چهار تيم برتر ليگ قهرمانان آسيا رسيدند، هفته گذشته در تهران از طريق واسطه ها به دنبال کريمي بودند اما نتوانستند با او ارتباط برقرار کنند.
"اميد طيري" در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: کريمي در سطح فوتبال آسيا بازيکني ارزشمند است. به همين دليل مسئولان باشگاه کوروفچي را ترغيب به جدب اين بازيکن کرده بود.
مسئولان کوروفچي اعلام کردند که حاضرند با قرارداد هنگفتي ستاره تيم پرسپوليس تهران را به خدمت بگيرند اما آنان با بي ميلي کريمي مواجه شدند.
دستيار قلعه نويي که ارتباط نزديکي با ازبک ها دارد، گفت: کريمي با رد پيشنهادات ازبک ها اعلام کرد که انگيزه هاي غير مالي دليل بازگشتش به ليگ برتر فوتبال ايران است و در شرايط کنوني حاضر نيست پيراهن پرسپوليس را با پيراهن تيم ديگري عوض کند.
جادوگر وارد مى شود
چهره ويژه
على كريمى (پرسپوليس)
پس از سال ها حضور ستاره تابناك فوتبال ايران در ورزشگاه آزادى موجى از شادى را ميان هواداران پرسپوليس به وجود خواهد آورد. كريمى هنوز به پايان دوران بازيگرى اش نرسيده است و شايد بيش از ۳ سال ديگر توانايى درخشيدن در ميادين فوتبال را داشته باشد. به همين دليل او در اولين گام مورد توجه همه قرار مى گيرد. آيا باز هم شاهد دريبل هاى او خواهيم بود
رضا چاووشى (پگاه)
آنقدر غيرقابل پيش بينى است كه هم بتواند به بهترين بازيكن ميدان تبديل شود و هم به بى تاثيرترين بازيكن! چاووشى اگر روى فرم باشد و هافبك هاى پگاه گيلان بتوانند او را به خوبى تغذيه كنند بارها هافبك ها و مدافعان پرسپوليس را آزار خواهد داد. چاووشى شم گلزنى خوبى دارد كه اگر از سوى مدافعان پرسپوليس به خوبى كنترل شود كارى از پيش نخواهد برد.
پنج شنبه ۴/۷/،۸۷ هفته هشتم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى تهران، ساعت ۲۰ ، داور: سعيد مظفرى زاده، كمك ها: رضا سخندان و داود رفعتى
نگاه فنى
يك مصاحبه جنجالى از سوى افشين قطبى كافى است تا حساسيت خبرنگاران برانگيخته شود. شايد تصور كردنش هم سخت باشد اما از اين پس افشين قطبى در صورت باخت احتمالى مقابل حريفان نمى تواند منتظر واكنش منصفانه خبرنگاران باشد. بى ترديد او از امروز روى لبه تيغ گام خواهد برداشت و هر نتيجه نامطلوبى از سوى پرسپوليس همه انتقادها را به سوى افشين قطبى روانه خواهد كرد. البته اميدواريم افشين قطبى بتواند اين فضاى غيرقابل تحمل را خيلى زود از پيش رو بردارد و اين ممكن نيست مگر با پيروزى قاطعانه مقابل پگاه گيلان كه به عادى شدن روابط او و خبرنگاران خواهد انجاميد. شايد تكرار آن نتيجه اى كه استقلال مقابل استقلال اهواز به دست آورد بتواند به اين مهم تسريع ببخشد. پرسپوليس سابقه زدن ۸ گل به پگاه گيلان را دارد اما همه مى دانند كه اين پگاه با آن پگاه تفاوت هايى دارد. اما اگر بخواهيم واقع نگر باشيم بايد پرسپوليس را به لحاظ فنى غيرقابل قياس با پگاه ارزيابى كنيم. پرسپوليس از چارچوب دروازه تا نوك حمله بازيكنان قابلى دارد كه حضور ستاره اى همچون على كريمى و تصور اين كه كريم باقرى هم كنار او قرار مى گيرد پرسپوليس را به تيمى رعب آور بدل خواهد كرد. امشب ورزشگاه آزادى لبالب از تماشاگرانى خواهد شد كه با حساسيتى ويژه چشم به ساق هاى بازيكنان پرسپوليس مى دوزند. شايد بازى پرسپوليس - پگاه از درجه فنى به يكى از بهترين بازى هاى ليگ بدل شود چرا كه پگاه نيز به واسطه برخوردارى از بازيكنان جوان و بانشاط خود توانايى مقاومت و حتى خطرساز شدن مقابل دروازه حريف را دارد.
تركيب احتمالى پرسپوليس
دروازه بان: مهدى واعظى - مدافعان ميانى: نبى ا... باقرى ها، فرانك آتسوى - مدافعان كنارى: عليرضا محمد، مجتبى شيرى - هافبك ها: كريم باقرى، مازيار زارع ، پژمان نورى، ايوان پتروويچ - مهاجمان: على كريمى و ابراهيم توره
تركيب احتمالى پگاه گيلان
دروازه بان: على نظرمحمدى - مدافعان: على عشورى زاد، رضا نيك نظر، محمد مختارى و ويليام - هافبك ها: مصطفى حاجتى، مهدى نورى، محمدرضا مهدوى و حسين ملكى - مهاجمان: اميرحسين يوسفى و رضا چاووشى
نقل قول:
همین امشب هم میتونه بازی بکنه
از توضیحات هر دو تون ممنوننقل قول:
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي در تمرينات روزهاي اخير از مهدي واعظي، نبيا... باقريها، مسعود زارعي، فرانك آتسو، ايوان پترويچ، مازيار زارع، پژمان نوري، ابراهيم توره، كريم باقري، علي كريمي و دي كارمو در تركيب اصلي استفاده كرده است.
قطبى: فقط به بازيكنان شجاع، بازى مى دهم
اين ۳ امتياز را فداى دربى نمى كنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى - پرسپوليس امشب در ورزشگاه آزادى آخرين بازى خود قبل از دربى را مقابل پگاه برگزار مى كند. انتظار مى رود اين مسابقه مطابق عادت هميشگى سرخابى ها همراه با احتياط باشد اما قطبى خلاف اين عقيده را دارد كه مى گويد: «من بازيكنان شجاع را به زمين مى فرستم چون نمى خواهم به خاطر دربى امتيازات مسابقات ديگر را از دست بدهيم.»
بازى با پگاه را چطور مى بينيد، طبيعتا از شما انتظارى به جز پيروزى نيست.
براى ما بازى در ورزشگاه آزادى هميشه سخت است چون تيم هاى شهرستانى مى خواهند براى تساوى و بسته نگاه داشتن دروازه خودشان تلاش كنند. آنها در زمين خودشان با نفرات زيادى دفاع مى كنند. براى گلزنى هم به ضد حملات و ضربات ايستگاهى اميدوار خواهند بود. پرسپوليس بايد آرام و خونسرد باشد. فضاى لازم را به حريف ندهد و از فرصت ها استفاده كند.بايد با حوصله بازى كنيم. فضاهاى خوبى بسازيم و با سرعت توپ را منتقل كنيم.
از اين تيم تا چه حد شناخت داريد
ما همه حريفان را به دقت آناليز مى كنيم اما در روز مسابقه همه چيز تغيير مى كند. اول به اين دليل كه بازيكنان حريف با انگيزه و نيروى بيشترى مقابل پرسپوليس قرار مى گيرند. دوم اينكه حريفان مقابل ما بسته تر بازى مى كنند و شكل بازى آنها با مسابقات قبلى كاملاً متفاوت است. به هر حال ما نبايد حريفانمان را دست كم بگيريم. در اين فصل هيچ بازى آسانى نداشته ايم و باز هم نخواهيم داشت. بايد آنقدر خوب باشيم كه هيچ چيزى باعث توقف ما نشود. قطعاً مى توانيم مثل بازى هاى قبلى بيشتر جريان مسابقه را در دست داشته باشيم اما مهم اين است كه در طول اين زمان برترى ضربه را به حريف وارد كنيم.
پيش از دربى معمولا پرسپويس واستقلال با احتياط خاصى بازى مى كنند.
اين عادت بدى است كه من در پرسپوليس و استقلال ديده ام. فصل گذشته هم همينطور بود. 3 امتياز قبل و بعد از دربى خيلى مهم است و در جدول شرايط را تغيير مى دهد. ما با گرفتن اين سه امتياز مى توانيم به صدر جدول برويم و با وضعيت روحى بهترى مقابل استقلال قرار بگيريم پس اين سه امتياز را قربانى دربى نمى كنيم.
من هميشه دوست دارم بازيكنانم شجاع باشند و همه توان خودشان را بگذارند. اين اصلا درست نيست كه به خاطر يك بازى ديگر امتيازات مسابقه قبل و بعد را از دست بدهيم. من دوست دارم هم بازى هاى قبل و بعد از دربى را ببريم و هم در دربى پيروز باشيم. بازيكنانى را به زمين مى فرستم كه شجاعت داشته باشند و با همه وجود براى گرفتن سه امتياز بجنگند. اين موضوع براى من اهميت زيادى دارد كه بازيكنانم همه تلاش خودشان را انجام بدهند.
اتفاقات تمرين روز سه شنبه نارضايتى خبرنگاران را در پى داشت و حاشيه هايى براى پرسپوليس به وجود آورد.
ما در آرامش كامل قرار داريم و هيچ مشكلى براى تيم به وجود نيامده. من هم گفتم منظور بدى نداشتم و نمى خواستم به كسى توهين كنم. هميشه به خبرنگاران احترام گذاشته ام و با آنها گفت و گو كرده ام. منظور من همان كسانى بوده كه آن دروغ را گفته بودند و دنبال مقاصد ديگرى هستند.من قصد توهين به خبرنگاران ورزشى را نداشتم
بچه ها این حرفایی که راجع به صحبتهای افشین قطبی به خبرنگارا می زنن درسته؟!