3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
من که کارشناس رو عمرا راه بدم منزل ... سه سال پیش یه وایمکس گرفتم ازشون دو تا کارشناس اوردن که هیچ کدوم بلد نبودن چند تا کانفیگ ساده رو انجام بدن !!!
الان که کارشناس اومد ، بازم میاد یا قراره سرعتتون همین طور پایین بمونه ؟
نه دیگه حرفی از اومدن دوباره نزدن، یک ساعت و نیم داشت با مرکز نویز و سیگنال چک میکردن هر کار کردن نتونستن 1 درصد بهتر کنن بلکه بدتر هم شد البته سیگنال که میرفت بالا میگفتم همین حالت بهتره اما کلا کار خودشون میکنن و اگر نتونن درست کنن بعدش خداحافظی میکنه میره انگار که اتفاقی نیوفتاده، یه لپ تاپ میارن با جی پی اس تو لپ تاپ نرم افزار دارن که sinr ,db چک میکنن با مرکز. البته من گفتم بهشون نرم افزاری توفیقی نداره تا وقتی که سایت و دکل فیزیکی تقویت کنید اما این کار و نمی کنن هزینه داره براشون . خودشم گفت که سیگنال و سرعت اینجا چقدر بده . در کل من نامید شدم کاملا شانسیه که هر کس خونه و یا محل کارش کجا باشه چه دکلی با چندتا لینک و پوشش..... یکی مثل ما نتش داغونه یکی پلاس داره بالای 100 مگابیت، شما هم پیگیر بیشتر نکن که کارشناس اگر خونتون هم نیاد میاد تو محل تست میکنه و نتت بدتر میشه.
راستی اینم اضافه کنم که طرف گفت سمت td نرو که وقتی وضع fd اینطوریه اونم تو منطقه شما همینه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
کسی راه حلی نداره؟
این پیغام خطای DNS Probe برای چیه و چطوری باید رفعش کرد؟
اگر با گوشی هستین تنظیمات ------ در قسمت apn پاک کنید یا apn دستی خودتون بدید اگر بازم نشد نتورک ریست کنید و تنظیمات دستی بدید فقط اسم و apn
بعضی نرم افزارهای چی ز شک ن هم اتومات وصل میشن اونا هم خاموش کنید با task killer
Sent from my iPhone using Tapatalk