ایپی 5.223 سرعت دو مگ نت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ایپی 5.223 سرعت دو مگ نت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چند روز کلا پینگ داغونه هم داخلی هم خارجی..در صد تایم اوت خیلی بالاس 60-70 درصد!نقل قول:
هیچ مشکلی نیست
البته شبا پینگ بهتر میشه حدودا 200-210
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدئو آنلاین هم راحت پخش میکنه از یوتیوب
چطور میگی مشکلی نیست؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پس این
پینگ بالا
تایم اوت(حتی با داخلم تایم اوت هست چه برسه به خارج)
قطع و وصلی های مداوم
پرش لینک و ایپی نگرفتن
مشکل dns
مشکل https
و....
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلی نیستنقل قول:
شاید گروه شما مشکل داره
گروه ما که عالیه
هیچکدوم از این مشکلاتی هم که میگید نداریم
یعنی میگی مرکز مخابراتیم مشکل داره ؟؟؟(مثلا پهنای باند کم اوردن یا هر چیز دیگه ای)نقل قول:
من فقط مشکل دارم یا بقیه هم مشکل دارن؟
کیا پینگشون بالاست یا تایم اوت دارند یا ...؟؟/
مرکز مخابراتی نهنقل قول:
گروهی که توش هستید
مثلا ممکنه همسایه شما تو یه گروه دیگه باشه و اوضاعش خیلی از شما بهتر باشه
یکهفته کل نت مخابرات مشکل داره کل گروها یکی دو روزه اوضاعش بهتر شده پرش لینک کاهش سرعت قطع و وصلی های ممتد ایپی نگرفتن مودم همه این مشکلات رو داشتن و دارن پینگ خوبه ولی سرعت افت کرده چون گروهمون رو عوض کردن 5.233 شدیم سرعت نداره شبانه هم داغونه
دقیقا من روی این 5.233 پینگ خوبه سرعت سرویس 1مگ بین 40تا70نقل قول:
سلام دوستان،
من مشکل پرش لینک دارم بعضی اوقات خیلی اینترنتم قطع میشه، بعضی وقتا تو 1 دقیقه 3، 4 بار چراغ Dsl خاموش میشه باز از اول شروع میکنه به وصل شدن،
اینم مشخصات خطم، خطمو از سر باکس چک کردم باز همینه، لطفا یه راهنمایی ای بکنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،
من مشکل پرش لینک دارم بعضی اوقات خیلی اینترنتم قطع میشه، بعضی وقتا تو 1 دقیقه 3، 4 بار چراغ Dsl خاموش میشه باز از اول شروع میکنه به وصل شدن،
اینم مشخصات خطم، خطمو از سر باکس چک کردم باز همینه، لطفا یه راهنمایی ای بکنید.
snr خیلی خیلی پایینه و پرش لینک طبیعیهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ببین دادا منم مث تو هر دقیقه 3-4 بار پرش لینک داشتم سی ان ار هم تا 0 میرفت لینک میپرید خطم مشکلی نداشت و نداره .... نویز میتونه از 2 چیز باشه از خط یا از سرویس دهنده...که من مطمئنم خود سرویس دهنده ها دستکاری میکنن یه چند روز دیگه میبینی خود به خود درست شدهنقل قول:
100 درصد مشکل سرویس دهندسنقل قول:
برا من دو ماه این مشکل بود خیلی دردناکه از گروهتونه گروهتونو دستکاری میکنن بخاطر همینهنقل قول:
پینگ tehran.ir
اصلا با داخل همش تایم اوت هستیم .
الان 3 شبه ساعت 2 ب بعد سرعت میاد زیر 50 !!!! حس میکنم گروهمو عوض کردن سرعتم زیر 450 نمیومد اصن!!!
اینجوری شدین تا حالا؟
سلام
اوزیل چک کن ببین خطط بوقش بدونه خشه
الکی بشون بگو خش داره تا سیم تعویض کنن
بخاطر راه اندازی اینترنت ملیه فکر کنمنقل قول:
اره گروه من که عوض شده دیگه 4.2.2.4 زیر 200 نمیاد سرعتم کم شده
:n41:
اما من شنیدم قرارداد هاشون تموم شده واسه همیهنه ایپی ها دیگه نمیاد یادتون باشه پارسال تیر ماه نت خراب شد!
آره ضحی کیشه قراردادش تموم شد جمع کرد از وقتی که ضحی کیش رفت نت مخابرات پوکید فکر کنم مارمالاد کشش اداره این همه پورتو ندارهنقل قول:
دوستان خطمو با یه مودم دیگه امتحان کردن SNR خیلی فرق کرد فکر کنم اشکال از مودمه، 3 سال پیش از مخابرات گرفتم اسمش ALFEX:n13:
با این اطلاعات خطم خوبه؟؟؟
مودم رو هم میخوام عوض کنم بنظرتون چه مارکی بگیرم؟
5.233 خیلی کیفیتش خوبه ولی نمیدونم چرا از ساعت 3شب به بعد داغون میشه و هیچ نوع پراکسی روش کار نمیکنه از ساعت 3شب تا صبح ولی ایندفعه 2.185 سایتای ملی رو چند دقیقه طولش میده تا بازشون کنه از آپلود بوی و آپلود باز و 4upld افتضاحه سرعتش فقط از لینکای خارجی سرعتش بالاست
امروز دو رنج 5.233 جدید به گروهمون وارد کردن نسبت به 5.233 های قبلی کیفیتشون بهتره انگار
2 مگ دارم سرعت 50 هست ! پینگ تایم اوت خالص ! :n29:
دیگه رفت رو اعصاب!!!
تا قبل 2 سرعت 500 بود ...ب محض اینکه 2 شد سرعت رسید 50!!!!!
بقیه همینطورن؟؟؟؟؟:n13:
برا من اومد 320-450 قبلش 500کمتر نمیشدنقل قول:
نقل قول:
الان ک دقت میکنم 7 تا لینک دانلود گذاشتم سرعت هر کدوم 50-60-70
چه ی لینک چ هفتا سرعتشون فعلا روی همینه!!!با کماال تعجب موندم توش چیکارش کنم
سرویس 2 مگ سرعت دانلودش باید چند باشه؟؟؟ تا الان که یک مگ داشتم سرعت دانلودم 260 بود، حالا که 2 مگش کردم بازم سرعت مثل قبله! البته منظورم قبل ساعات دانلود شبانست!
برا سرعت پایین دانلود شبانه ؛اپراتور 2020 گفت که سیاست جدیده شرکته!!! تا 70 80 درصد سرعت میاد پایین!!!
راهنمایی لطفا:n03:
آره قشنگ مشخصه خودشون از یه ساعتی نتو محدود میکنن شبیه پارس آنلاین داره عمل میکنه فکر کنم میخواد که مردم صداشون دربیاد و شکایت کنن که اینم بگه آره ترافیک میره بالا بخاطر همین شبانه باید برداشته بشه شاید هم بخاطر تابستون باشه پارسال هم اول تابستون زد شبانه رو جمع کرد و وقتی مدارس شروع شدن دوباره شبانه رو برگردوند
الان من مجبور شدم مودمو ریستارت کنم چون این 5.233 حتی صفحه هم برام باز نمیکرد دیگه
جالبه که سایتای ملی داغون داغون میشن از ساعت 2-3 به بعد حتی سایتای ملی هم باید 10بار رفرش کنی تا به زور باز بشن ولی با این حال سرعت سایتای خارجی خوبه
الان چند شبه ایپی های 37 رو محدود میکنن رو 40 کیلو چون حتی با 8 کانکشن هم بیشتر از 40 کیلو نمیده:n09:نقل قول:
شاید بخاطر ماه رمضون باشه چون مخابرات چند سال پیش هم توی ماه رمضون سرعت شبانه رو کم کرد
شایدم بخاطر تک قطبی شدن مخابرات باشه و اینکه الان همه چیز افتاده دست مارمالاد و رقابتی در کار نیست
الان با 2.185 سرویس 256 سرعت 120 میده
خدا کنه اینطوری نشه آخه من هم میخوام بیام مخابرات :n37:
5.223 سرعت دومگ شبانه اینجوریاست روزانه هم 256 شده
خیلی از گروه ها 2.185 دارننقل قول:
مهم رقم سومه
قبلا هم بهت گفتم رنج 5.223 فوق العاده مضخرفه و اصلا ارزش نداره راجبش صحبت کنیمنقل قول:
شما اگر رنج 37 برات میاد بیا روی این رنج روزانه سرعتش فوله ولی بازم شبانش همین اوضاعه و سرعت 40 میشه
اگرم فقط رنج 5.223 برات میاد که به نظر من اصلا ارزش نداره تخلیه کنی بهتره
نقل قول:
رنج 37 هم امروز سرعتش با ایپی های 5.223 برابر بودش هیچ تفاوتی وجود نداشت کلا اوضاع نت زیاد خوب نیستش شبانه هم که داغون شده
شما هم مثل اینکه هم گروه من هستینقل قول:
کی ثبت نام کردی؟
من عصر ساعت 8 به بعد نت بودم سرعت خوب بود ولی از 11 به بعد سرعت تک کانکشن کم میشه و شبانه هم که دیگه همه چی منهدم میشه
2.185.86 هستنقل قول:
من این گروه نبودم ولی فرشاد فکر کنم یکی از همسایه هاشون این گروههنقل قول:
فکر کنم احسان هم قبلا این گروه بود:n13:
دیشب سرعت افتضاح بود...ولی با این حال میشد 3 گیگ دانلود داشت..به محض اینکه ساعت 2 میشه زرتی میاد رو 50 بعضی سایتا رو 8!!!نقل قول:
قبلا هم اینطوری شده ؟کی درست میکنن