شنیدم درجه ها رو کم کردن؟
الان فوق دیپلم و لیسانس چی میگیرن؟
شنیدم درجه ها رو کم کردن؟
الان فوق دیپلم و لیسانس چی میگیرن؟
لیسانس بدون دوره کد ، فوق دیپلم = گروهبانیکنقل قول:
لیسانس با دوره کد = ستوانسوم
فوق دیپلم با دوره کد چه درجه ای میگره؟نقل قول:
فوق دیپلم با دوره کد اگر نهست اینا نداشته باشید همون گروهبانیکنقل قول:
نهست داشته باشید گروهبان دو ، سه ، جوخه هم شدن !! فوق دیپلم ها غیر اینکه استرس تقسیمو دارن استرس درجه کم شدنشونم میکشن.
نقل قول:
1 ) اگه قبل از مشخص شدن وضعیت کسر خدمت اعزام بشیم، مشکلی پیش میاد مگه؟!
2 ) اگه پرونده بسیج توی حوزه استحفاظی :n02: یه گردان باشه (بسیج محلات و مساجد) و دوره تکمیلی (کارت سبز) رو توی یه گردان دیگه بگذرونیم، موقع اقدام برای کسری بسیج و کفایت آموزش مشکلی پیش میاد؟
هر 2 جزء گردان های امام حسین هستن
سلام دوستان دیروز برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان
نه متاسفانه پر شده بود 1/10نقل قول:
میخواستم پذیرش بگیرم ولی با این وضع دیگه نمیتونم :(
مرسی ، امیدوارم از این به بعد دیگه همه چی خوب پیش بره...نقل قول:
ما اهوازی ها جای سرد بیوفتیم خوشحال میشیم مخصوصاً اگه بارونی و برفی باشه :n02:نقل قول:
اون روزی که منو انداختن 1/12 از طرف پرسیدم گفت تا همین چهارشنبه گذشته 1/10 بودن ... شانس منه :/نقل قول:
اون خدمت بعدش که 19 ماهه مهم تر از 2 ماه آموزشیه، میخواستم پذیرش بگیرم ولی اگر 1/12 باقی بمونم دیگه نمیتونم :(نقل قول:
دوستان فکر میکنید 1/12 کجا بیوفتیم؟ بعضیا میگن اسفند ماه ارتش زیاد نیرو میگیره بعضیا میگن نیروانتظامی ، سپاه هم که ظاهرا اسفند نیرو نمیگیره !
سلام دوستان کسی در مورد موسسه عمران ساحل اطلاعاتی داره. سربازی اونجا پذیرش شدم. خواهش میکنم اگه خودتون یا آشناهاتون اونجا بودن به من اطلاع بدید. خیلی مهمه. لطف کنید به این ایمیل بهم اطلاع بدید. ممنون
baghiha-at-gmail.com
نقل قول:سلام. دوست عزیز کسی رو سراغ نداری سربازی موسسه عمران ساحل بوده باشه. منم پذیرش شدم ولی خیلی دو دل هستم. لطفا اگه امکانتش هست جوابمو به این ایمیل بدید. ممنون. baghiha-At-gmail.com
سلام دوست عزیز. من موسسه عمران ساحل خاتم پذیرش شدم. چندتا سوال داشتم اگه امکانش هست بهم ایمیل بدید.baghiha-at-gmail.comنقل قول:
حذف شود........نقل قول:
1 ) شما برای کسر خدمت باید از یگان خدتون نامه برای سپاه ببرید بعدش که کسر خدمت رو به یگان می برید و ثبت می کنید هر کجا که خدمت می کنید مثلا ( نیروی انتظامی تهران بزرگ ) تا آخر خدمت باید در اون استان خدمت کنید و استان دیگری نمی توانید انتقالی بگیرید . منظور من از کسر خدمت قبل از رفتن به سربازی اینه که پارتی یا دوستی تو بسیج داشته باشی برات پرونده درست کنن و چند سال بسیج فعال بخوری. که تا 6 ماه می تونی کسر خدمت بگیری که هر 1 روزش هم یک عمره .نقل قول:
2 ) کلا شما یه پرونده در بسیج داری و فعالیت ها و سالهایی که فعال بودی توش هستش خالا می خواد از هر کجا باشه . بازم از پایگاه بسیج سوال کن .
3) یه پیشنهاد به کسانی که نیروی انتظامی افتادن و درجشون زیر س3 یعنی اس به پاییین شد حتما شهری به غیر از شهر خودشون خدمت کنن چون همرو می دن کلانتری و در شهر خودتون تو کلانتری خدمت کردن سخته یهو متهم می دن می بینی آشناست و کلی دردسر داره . . . .
سوز و سرمای مشکین شهر اونم تو دی و بهمن بکشی چی می گی ؟ سگ لرز می زدیم مانقل قول:
یادمه تو آموزشی هر کی یه آشنا داشت می گفت من فلان جا میوفتم خیالم راحنه برای یگان و این حرفا!
یه بنده خدا که می گفت میوفتم فروشگاه اتکای قم دیگه هتل 7 ستاره میشه خدمتم،همون نفر افتاد یکی از نقاط مرزی یکی از بدترین واحدها(فک کنم یه تیپ تکاوری بود):n09:
یکی دیگه باباش ارتشی بود میگفت من میوفتم شهر خودم ولی افتاد پرندک با ما!
خلاصه موقع امریه گرفتن قیافه بعضی ها تماشایی بود@!@!@!@!@!
فکر کنم چند روز دیگه ظرفیت 1/12 هم پر بشه برای افراد دارای مدرک دانشگاهی
دوست من اواخر مهر پلیس +10 مدارکش رو ثبت کرد و تاریخ اعزام شد 1/12 !!!!! یعنی اینهمه آدم رفتن برای اعزام که 8 و 10 پر شده...
کسی الان مشموله بزنه تو گوشش و 21 ماهه بگیره تا دیر نشده
سلام دوستان دیروز برگه معرفی به محل آموزش برام اومد و زده سپاه احمد بن موسی (ع) نیروی دریایی سپاه اعزام 19/8 لطفا هر کسی اطلاعات یا توصیه هایی در مورد اینجا داره راهنمایی کنه بعد از پایان آموزش با توجه به اینکه من تک فرزند ذکور هستم و استان مازندران زندگی میکنم کجا میرم یگان با تشکر فراوان
سلام
بالاخره امریه ما هم بعد از 4 ماه آموزشی و دوره کد اومد
تیپ 228 شهید سرلشکر ابراهیم ثابت سقز !!!! چه وضع تقسیم کردن بود آخه.
آقا کسی خبر داره چجور جاییه ؟؟
مدارک تک فرزندی ببر تا یگان بیوفتی شهر خودت .نقل قول:
1 ) متوجه نمیشم؛ یعنی کسانی که از کسر خدمت استفاده میکنن، نمیتونن انتقالی بگیرن؟نقل قول:
2 ) یعنی الان بریم پلیس + 10 حداقل برج 12 اعزام میخوریم؟ مطمئنید؟ :n30:
سلام و درود بر مردان و سربازان این سرزمین :n16:
دوستان سوال داشتم خدمتون
من یه اشنایی توی نیرو هوایی سپاه دارم که پادگان اموزشی تو اردکانه
یه اشنایی هم تو نیرو هوایی ارتش دارم که پادگان اموزشی تو شهید ستاریه ولی بدیش اینه که دوره کد میخوره و......
خودم ساکن تهرانم . مدرک لیسانس هم دارم . بسیجی هم نیستم:n05:
حالا دو تا سوال دارم خدمتون
1 : اگه جای من بودید کذوم رو انتخاب میکردید ؟:n13:
2 : از شرایط پادگان شهید ستاری ( دانشگاه هوایی شهید ستاری ) اطلاعی دارید ؟
آقا یه سوال دیگه
خواهشا جواب بدین :n03:
رو برگه امریه زدن 13هم باید خودمو به یگان معرفی کنم. 13هم هم روز عاشوراس. پادگانمم سقز هست.
به نظرتون 14م برم یا شنبه هفته بعد مشکلی پیش میاد ؟
بر فرض دومی را انتخاب کردی، از کجا کعلوم ارتش و نیروی هوایی بیفتی تا بعد آشنات بخواد منتقل کنه اونجا.نقل قول:
ببین اگه برش داره پارتی از سپاه بگیره، البته نه اینکه بری اردکان خدمت کنی برای تهران پذیرش بگیره، اگه هم نه مثل بقیه بفرست و بسپار به خدا.
قانونا هر روزی که زدن باید اون روز برین، مشکلش این میشه که غیبت می خورین.نقل قول:
ولی اگه خود من بودم 14 میرفتم، میگفتم نتونستم برم.
تو سر ما!!!!!!!!!!!
یه مقدار امکاناتش کمه،کلا تو هوای سرد آموزشی زیاد جالب نیست،ولی ارتش نسبت به سایر ارگان ها آموزشی بهتری داره(فشار کمتر) تقسیم هم سراسر ایران(مگر شرایط دارها)!نقل قول:
این که چطور با شما برخورد کنند بستگی داره به فرمانده و مربیانی که بالا سر شما هستند، متاسفانه آدم عوضی هم کم نیست تو این کسانی که می ذارند بالا سر آموزشی ها!
کلا به مدت 21 ماه خود را برای هرگونه کار اعم از نگهبانی،نظافت،بیگاری،حرف زور شنیدن و این چیزاها آماده کنید!
اگه بتونید در ذهن خود با خدمت کنار بیایید خب میشه راحت تر از کنارش گذشت:n05:
آرزوی موفقیت دارم برای شما دوست عزیز!
ولی روز اعزام چه روز سختیه برای آدم و خانوداش:n14:
یادم نمیره تا ابد گریه های مادرم رو و مادران و همسران سربازانی که اومده بودن بدرقه:n30:
مسیر هم که طولانی بود:n28:
ولی الان کسی منو ببینه انگار نه انگار خدمت کردم حتی یه بار یه سرباز میخواست گیر بده بهم گفت خب مشمول خدمتم که هستی که یه دفه کارت پایان خدمت خورد تو صورتش و کرک و پرش ریخت و فهمید ما خودمون گرگ بارون دیده ایم:n20:
بعد هم بهش گفتم پسرم جایی که من خدمت کردم تو یه ساعت هم دووم نمیاری گلم:n25:
سلام
بیش از 2 ماه هست که برای خدمت ثبت نام کردم و تاریخ اعزامم 19 آبان یعنی یه هفته دیگه تعیین شد.
الان چند روز هست که دارم سایت رو نگاه میکنم هنوز مرکز آموزش مشخص نشده کجاس.
الان باید چی کار کنم؟
من جای شما باشم ارتش و انتخاب میکردم.نقل قول:
دوره کد هم بخورید والا ستوانسوم میشید بهتره که !
ستاری هم دانشگاه افسری نهاجا اِ مرکز اموزش نیست،خضرایی مرکز آموزشِ
در هر صورت همه از خداشونه بیوفتن نیروی هوایی ارتش اینقدر کادری های با فهم شعوری نسبت به بافی ارگان ها داره،باز انتخاب با خود شماست.
سلام دوستان من رفتم پلیس +۱۰ دفترچه رو بگیرم واسه فرستادن میگفت دیماه پر شده راسته؟ به نظرتون من ۴ شنبه اول صبح بیافتم دنبال واکسن پست کردن به همون برج ۱۲ میخورم !!؟؟ خواهشا راهنمایی کنید بدجور استرس گرفتم
سلام، اينجا كسي هست كه تاريخ اعزامش 12/1 باشه و تعجيل زده باشه؟
سلام؛ منم امروز دوباره رفتم پلیس+10 همین حرف شما رو زدن، گفتن برج 10 پر شده و کسانی که جدید بیان میفتن اسفندنقل قول:
ظاهراً فعلاً ظرفیت داره، ولی فقط شما نیستی که میخوای 21 ماهه خدمت کنید؛ همه همین تصمیم رو دارن، یعنی میخوان سریع تکلیفشون معلوم بشه
من میخوام همین کار رو بکنم، هنوز اقدام نکردم، ولی احتمال زیاد میفتم برج 12، بعد تعجیل میزنمنقل قول:
اگه میخواید، این کار رو بکنید. هزینه یا مدارک خاصی هم لازم نداره
این دیگه چه تاریخ اعزامیهنقل قول:
چهاردهم بری اشکال نداره شنبه هم اشکالی نداره ولی بهتره بری اذیتت نکنن
سلام دوستان
امروز که برگه اعزام(برگه سفید) اومد نام مرکز آموزش رو منطقه هوایی اصفهان نوشته نیروی هوایی ارتش کسی میدونه کجاست چجوریاست.
سلام دوستان
یکی از بستگان ما یگانشو افتاده زاهدان . ارتش هم هست
کسی اطلاعاتی داره از اونجا ؟
سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی داشتم از خدمتتون:
راسته که واسه پذیرش گرفتن باید حداقل دو ماه قبل از تاریخ اعزامت اقدام کنی؟؟؟؟ الان من تاریخ اعزامم یک دیماه هستش میخوام بدونم الان اقدام کنم میتونم از ارتش پذیرش بگیرم؟؟؟؟
پیشاپیش ممنونم از جوابتون
همین 2 صفحه قبل گفتما :n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری پیش بره من میگم برج 12 هم تا آخر آبان پر میشه..... کسی دنبال 21 ماهه الان اقدام کنه
باز یک عده یکماه دیگه میان میگن بدبخت شدیم. اعزام 93 تموم شد :n28:
من شخصا احتمال زیادی میدم که خیلی زود برج 12 هم پر میشه.... خیلی ها دارن اقدام میکنن. برج 12 هم که دوره طلایی محسوب میشه :n02: دیگه چی میخواید؟
خدا ب داد ۱ /۱۰ ایا برسه..ما ک تو اسایشگاه کف خاب شدیم ..اونا تو حیاط نخابن شانس اوردن. خ دورشون شلوغ میشه
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2