از ساعت 1:47 تا 2 و از ساعت 7 تا 7:13 سرعت دانلودم حدود 1 MB/s بود و از ساعت 2 تا 7 سرعت دانلود بین 350 تا 530 متغیر بودنقل قول:
Printable View
از ساعت 1:47 تا 2 و از ساعت 7 تا 7:13 سرعت دانلودم حدود 1 MB/s بود و از ساعت 2 تا 7 سرعت دانلود بین 350 تا 530 متغیر بودنقل قول:
از سرور داخلی دانلود کردی یا خارجی؟نقل قول:
چند وقته از پارس سرویس داری؟
شبانش همیشه اینطوریه؟
سپاس:n16:
والا نمیدونم ایبن سرورایی که دانلود کردم داخلی بوده یا خارجینقل قول:
من الان 3 ساله از پارس سرویس دارم
شبانش نه همیشه اینطوری نیست جدیدا چون منطقه ما افزایش پهنای باند دادند و خط هارو روی دو مگ بستند اینطوریه
من 128 نا محدود دارم دیشب تست کردم تو ساعات رایگان سرعتش روی 16 کیلو بود فقط ! به خاطر اینکه سرویس نا محدود هست اینقدر سرعتش پایینه تو ساعات رایگان !؟ اگه 256 محدود بگیرم سرعتم تو ساعان رایگان رو چند میاد ؟
سلام
دوستان سرویس قبلی من 256 بود که روی 9 مگ بسته شده بود ولی شبا سرعت خیلی افت میکرد و به 50 میرسید
الان سرویسم رو به 2 مگ ارتقا دادم و خوب دان استریم هنوز روی همون 9 مگه
از اونجایی که دان استریم سرویس 256 و 2 مگ هر دو روی 9 مگ بسته شده نیازی هست که من بهشون زنگ بزنم و بگم سرویسم رو ارتقا دادم ؟ ( واسه اینکه سرعت شبانه م روی 2 مگ تنظیم بشه نه 256 )
و الان سرعت دانلود شبانه 2 مگ حدودا چنده ؟
ممنون
خب الان شبانه چند دانلود میکنید ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
همین امروز سرویسم رو 2 مگ کردم و امشب اولین شب دانلود شبانم با 2 مگهنقل قول:
خیر نیازی نیست دوباره تماس بگیرید و وقتی سرویستون را اپدیت کردید با خاموش و روشن کردن مودم تغییرات اعمال میشهنقل قول:
و مطمئن باشید امشب با 50 دانلود نخواهید کرد :n01:
من که ۲ مگ دارم تو تهران ۴۰۰ دانلود میکنم شبانهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
تاریخ
افزایش محدودیت ترافیک به میزان 1024 مگا بایت [One GB (حجم ترافيک اضافه شده بابت اجرای مصوبه 152 سازمان تنظيم مقررات) ]
1392/07/13
جریان این چیه!؟
طبق مصوبه سازمان تنظیم شرکت ها موظف هستن به ترافیک(سند و رسیو) سرویس ها + حجم خریداری شده 25 درصد ترافیک بیشتر بدن.نقل قول:
مثلا شخصی 1گیگ ترافیک میخره با احتساب 25 درصد شرکت باید 1250 مگابایت بهش بده.
آقا اگه میشه یکی اینم جواب بده ؟ میخوام چند روز دیگه 256 محدود بگیرم میخوام ببینم سرعت شبانه رو چند هست حدودا ؟نقل قول:
تجربه شخصی من این هست که 512 محدود ایده آل ترین سرویس هستنقل قول:
من 128 محدود داشتم شبانش خوب نبوده
512 محدود داشتم شبانش خوب بوده
یک مگ هم گرفتم که همچین با 512 فرق نداره فقط پولت رو ریختی دور
البته این هایی که میگم برای دانلود شبانه هست روز ها که سرعت خوبه برای همه منتهی برست خط بالا پایین داره هر کدومش
من تاحالا زنگ نزدم واحد فروش ، فردا زنگ میزنم اما فکر نکنم همچین استبدادی تو طرح ها باشه (شاید خواسته یه آفر بده :n02: ) نمیدونم بزار زنگ بزنم ببینم چی میگه .. 30 گیگ چیه واسه 1 سال ؟!:n23:نقل قول:
ممنون ولی من جواب سوالمو نگرفتم !نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم آیا سرعت شبانه 128 محدود با نا محدود فرق میکنه ؟
چون همونجور که گفتم الان با 128 نا محدود سرعتم شبا روی 16 هست ! 256 بگیرم روی 30 میاد !؟ یا به خاطر محدود بودن بالاتر میره ؟
سرعت 256 میاد رو 32نقل قول:
راستی 256 محدود شبا تا 370 هم میده البته بستگی به منطقه داره
مطمئنی !؟ اینجا که بچه ها با سرعت خیلی بیشتر از این حرفا دانلود میکنن !نقل قول:
میگفتن با 256 شبی حداقل 1 گیگ میشه !
درستهههههههههههههنقل قول:
من 256 نا محدود بعد 33 گیگ جایزه مصرف منصفانه رو گفتم !
ماهی 30 گیگ*12 ماهنقل قول:
گفت حدود 600 تومن میشه 20 درصد تخفیف میخوره
شما هم یه آمار بگیر ببین چی میگن
الان متوسط درخواست وصل شدن سرویس تا موقع راه اندازی سرویس برای پارس ، چقدر و چند روز طول میکشه !؟
ضمن اینکه بهترین روش واسه ثبت نام ، حضوری هست یا اینکه تو سایت ثبت نام کنم و منتظر دریافت قرارداد.. اینطوری چقدر زمان میبره ؟؟
من که دیگه رفتنی شدم! تا 20 روز دیگه قرار دادم تمومه و عمرا تمدید کنم.
زنگ زدم گفت پورت خالی نداریم باید تا اخر مهر تو صف وایسی . بعدشم اون پورتی که داره به من میده چه یه ساله چه یه ماهه برای منه و اونم داره پولشو میگیره پس نباید اجباری باشه تو نوع سرویس . من تاحالا 600 تومن یه جا به کسی ندادم !!! ( اپراتور عجله داشت ، گفتگو به اینجا نرسید ، مشخصاتو ثیت کرد گذاشت تو صف کی نوبت برسه ... ذلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه شدم از دست این اسیاتر )نقل قول:
سلام به همه
دوستان میشه این موضوع مصرف منصفانه رو توضیح بدید؟ چه جوری انجام میشه؟
سلام.
دوستان من میخوام 128 نامحدود یک ماه بگیرم هزینش هم 27 تومان عه میخواسم بدونم چطوره میگن که پهنای باندش 1 مگ و اگر تا زیر 20 گیگ ماهیهانه دانلود داشته باشی همون 1 مگ میمونه میخواسم هرکی اطلاعاتی داره در اختیارم بزاره . یک سوال دیگه اینکه بعضی از دوستان گفتن سرعت توی رایگان افت داره اگه این نامحدوده پس رایگان چیه .ممنون
4 سال پیش که کمتر از یک هفته طول کشید !!نقل قول:
حضوری زودتر کارتون راه میفته چون تو سایت تا اونا مشخصات شما رو ببین و بررسی کنن زمان بیشتری میبره
ببینید شما وقتی سرویس نامحدود 128 بگیرید تا 20 گیگ میتونید با سرعت 128 کیلو دانلود کنید(مصرف منصفانه) بعد 20 گیگ سرعت میاد رو 16 (ماه بعدی دوباره 20 گیگ شارژ میشه)نقل قول:
همون 1 مگ میمونهنقل قول:
درسته که نامحدود دیگه رایگان نداره اما شبا همه میان برا دانلود برا همین سرعت افت پیدا میکنه
پچه ها شما هم با ------ فیتر رو پارس انلاین مشکل دارین ؟ چون روی وای مکس مشکلی نداره ... کسی راه حلی داره
دیشب حجم دانلودی من به شدت افتضاح بود
دانلود رایگان دیشب من...حدوداً از ساعت 3 تا 7
همدان - ملایر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته حداقل برای پارس آنلاین اینجوری نیست، به این صورته که مثلا اگه سرویس 4 گیگ داشته باشین تا 1 گیگ آپلود به صورت رایگانه، اگه از 1 گیگ بیشتر آپلود داشته باشین از اون به بعد از ترافیک اصلی کم میشه.نقل قول:
اینجوری نیست که 4 گیگ بخرین کلا 5 بهتون بدن.
سلام 512,2gb دانلود شبانش باید چقد باشه؟
سلام
یوزر پسوورد کانفیگ مودم همون یوزر پسوورد پنل سایته ؟ Vpi , Vci چنده ؟
خط من امروز رانژه شد اما واسه یوزر پسوورد زنگ زدم پشنیبانی گفت صبح شنبه تماس بگیر :|
زیر 60 نباید باشه.... بستگی به مرکز مخابراتیت داره..ممکنه تا 300 هم بره .. اگه زیر 60 باشه میتونی به پشتیبانی بگی تا رسیدگی کنننقل قول:
اونایی که سرویس 256 محدود 2 GB دارن سرعت دانلودشون از :
2 تا 7 صبح
7 صبح تا 13
13 ظهر تا 2 صبح
چقدره؟ ؟؟:n13:
(ترجیحا شمال غرب تهران باشد.)
من که شیراز هستم... ولی سرعت من از 2 شب نهایت میشه 50 . از 7 صبح تا 2 شب هم روی 400 هست.نقل قول:
اینی که در مورد اپلود گفتید درسته ولی اونی که دوستمون هم گفتن درسته ! یعنی 25 درصد حجم خریداری شده (کمی هم بیشتر) به حجم دانلودتون اضافه میشه ، من چند روز پیش 10 گیگ شارژ کردم ، 12800 گیگ برام ثبت شد : "افزایش محدودیت ترافیک به میزان 12800 مگا بایت [10 گیگا بایت ترافیک]" چند ماهی هست که این مورد رو اضافه کردن ( تقریبا مصادف با زمانی که قیمت ها رو کمی بردن بالا)نقل قول:
اوضاع پارس انلاین چطوره حالا:n13:
این موردی که گفتین فقط واسه خرید ترافیک اضافه ست یا تمدید سرویس رو رو هم شامل میشه ؟نقل قول:
یعنی من که چند روز قبل سرویس 2 مگ 3 گیگ گرفتم باید بهم 3.75 گیگ بدن ؟
یعنی یه فایل 24 مگابایتی رو در عرض 1 دقیقه با سرعت 400 کیلوبایت دریافت میکنیننقل قول:
(اونم با سرویس 256 محدود ماهی 2 gb که 12000 تومنه و سالی با تخفیف 20 درصد میشه 114 تومن!!!!)
:n19::n20::n04:
اره تمدید رو هم شامل میشه، من مرداد ماه سرویس 2 مگ سه ماهه گرفتم فکر کنم حدودا 11.75 تا بهم حجم داد (دقیق یادم نیست ولی این حدود بود ) ...نقل قول:
برا شما حجم اضافی وارد نشده ؟
برای من اینجوری نیست! جل الخالق!نقل قول: