وحید جان آخه یک جزیره کوچک مثل کیش که دیگه صبر کردن و ... نداره . من تو هتل وارد می شدم اصلا آنتن نبود . همراه اول اصلا مشکلی باهاش نداشتم . باور کن من بیش از 18 تا تماس دریافتی داشتم و حدود 12 بار همراه اول تماس گرفتم و حدود 47 دقیقه صحبت کردم در مجموع و نه صدا قطع و وصل میشد و نه مشکلی بود ولی ایرانسل تو خیابان با فول آنتن هم مشکل قطع و وصل صدا بود . حالا آنتن دهی ضعیف به یک طرف این قطع و وصل شدن شبکه دیگه چه صیغه ای هست ؟؟؟؟!!! باور کن هیچی اعصاب خورد کن تر از این نیست موبایل را از جیبت در میاری آنتن رو گوشی نیست و شبکه قطع شده و نیم ساعت بعد دوباره وصل شده . بابا ناسلامتی اسمش تلفن همراه هست اسباب بازی که نخریدی . من چهار تا خط تا حالا داشتم از 4 تا اپراتور (همراه اول ، اسپادان ، تالیا ، ایرانسل ) ولی این مشکل قطعی ناگهانی شبکه فقط تو ایرانسل هست .
نمی دونم آن سال های اول که اسپادان آمد اصفهان استفاده می کردی یا نه با اینکه آنتن دهیش افتضاح بود ولی من تو خانه با یک خط آنتن باهاش قشنگ صحبت کردم ولی این ایرانسل آنتن فول هست تو منزل ولی صدا به شدت قطع و وصل میشه. بابا این ایرانسل یعنی کمتر از تالیا هست ؟؟ من حاضرم خط تالیام را چند روز بدم دستت تو اصفهان استفاده کن خودت با ایرانسل مقایسه کن . خدایی کیفیت صدا تالیا حرف نداره و اصلا قطعی نداره و همه جا شهر اصفهان آدم وار خط میده با تلفن ثابت هم هیچ مشکلی نداره . مشکل قطعی شبکه هم اصلا نداشته تو این مدت که دست من بوده . این تالیا خیلی Bts تو اصفهان داشته باشه 10 تا هست ولی ایرانسل با همان 11 تا فعال به شدت شبکش از تالیا بدتره . تازه صدای بوق آزاد تالیا هم که درست هست و بلند .