گفتم شکایت کن برمیگردونن .نقل قول:
Printable View
گفتم شکایت کن برمیگردونن .نقل قول:
اره............................نقل قول:
این سیم کارتهای اعتباری همراه اول اگر شارژ نکنیم میسوزه ؟
برا من که 3g اصن به زور وصل میشه ولی فورجی 300 تا 500 کیلویبات سرعت میده.. اگه بسته الفا+ نداشته باشم بسته شبانه بزنم فورجی نمیاد؟
ساعت دو بسته نامحدود گرفتم و با سرعت 3.6 مگ تریجی دانلود میکردم،
ساعت پنج کلا آنتن تریجی خاموش شد و اصلا شبکه تریجی رو پیدا نمیکرد،فقط 4g,2g, رو پیدا میکرد،منم رفتم رو فورجی دیدم سرعت رویایی هفتاد کیلوبایت میده ،بیخیال شدم ومودمو خاموش کردم.
جالب اینجاست دقیقا ساعت هفت شبکه تریجی فعال شد،
نمیدونم این مسخره بازیا چیه درمیاره همراه آخر.
متاسفانه نمیاد . باید حتما از بسته های الفا پلاس روزانه یا هفتگی یا ماهانه داشته باشید تا بتونید شبانه هم از شبکه 4G استفاده کنید .نقل قول:
از این کارها خیلی زیاد میکنه همراه اول . کلا کرم میریزه تو هر چی نته . اعصاب ادم رو هم خورد میکنه . من نمیدونم 3G رو درست نکرده این چرایکدفعه زد به سرش و رفت دنبال 4G با این کارش داره ابرو این نسل از شبکه اینترنت رو میبره . مگه کشکه بدون پهنای باند و زیرساخت مناسب بیای یکدفعه اعلام کنی همراهی همراه اول 4G شد . خجالت هم نمیکشه حالا داره تبلیغ 4.5 میکنه . من میگم چطور یکدفعه این همه همراه اول پیشرفت کرد نگو فقط به اسم و ظاهره ...نقل قول:
من یه چیز دیگه نوشتم!!اینم جواب همراه اول در مورد سیم کارت یوسیم!
مشترک گرامی، منظور شدن هزینه یا رایگان بودن آن به صورت خودکار از جانب سیستم تعویض سیمکارت صورت می پذیرد. در هنگام تعویض از دفتر مربوطه می توانید شرایط هزینه را جویا شوید. در صورتی که دفتری در این خصوص همکاری ننمود لطفا شماره دفتر به همراه نام مسئول و شماره همراه خود را ارسال فرموده تا پیگیری بیشتری صورت پذیرد. شایان ذکر است در صورت مشمول بودن از طریق پیامک نیز اطلاع رسانی خواهد شد در غیراینصورت برای تعویض سیمکارت با هزینه می توانید اقدام فرمائید.
فقط به خاطر اینترنت مزخرف همراه اول رو کنار گذاشتم