h\سلام ..
آقا akg k520 میشه گیر اورد تو ایران ؟ قیمتش حدودا چنده ؟
با تشکر از همه
Printable View
h\سلام ..
آقا akg k520 میشه گیر اورد تو ایران ؟ قیمتش حدودا چنده ؟
با تشکر از همه
نقل قول:
عزیز بی زحمت ادرس دقیق مغازه رو بدین فکر کنم همین مورد برام مناسب باشه.راستی in ear هست؟
:11:
سلام دوستان در رابطه با انتخاب هدفون یه سوال داشتم :
بین AKG K 240 MK II و ATH-M50 کدوم بهتر هست ؟
و آیا مدلی هست که در حد M50 باشه در AKG و یا برند های دیگه ؟ راستش زیاد از قیافه ی M50 خوشم نیومده چیز دیگه ای در حد همین هدفون هست ؟ هم از نظر قیمت و هم از نظر صدا؟
ممنون
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیز متاسفانه تو رنج قیمت m50 هیچ هدفونی فعلا نمی تونه با هاش رقابت کنه. البته من چون اماتور هستم به نظر من sennhiser hd518 از بعضی لحاظ صدای حرفه ای تر و دلنشین تر نسبت به m50 داره .ولی از نظر اساتید m50 بهترین هست .حالا اگه سبک مورد علاقتون الکترونیک و زیر شاخه هاش نیست یه تحقیقی در باره hd518 داشته باشین.
موفق باشین
دوتان عزيز من شنبه ميخوام برم هدست بخرم . تو رنج قيمت panasonic HJE300 اگه بازم پيشنهادي هست لطف ميكنيد بگيد . البته ميدونم 30 هزار تومان براي يه هدست خوب مناسب نيست ولي بازم ميخوام با اين قيمت بهترين رو بخرم . خيلي ممنون
سلام.دوستان من اصلا وارد نیستم.اگه میشه منم در مورد خرید هدفون حدود 30 تومان راهنمایی کنید.برای موبایل میخوام.مدلش هم شبیه این باشه مثلا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم بلوتوث یا مارکش نیست.سیمی میخوام.منظورم مدل اونایی که تو گوش میذاری هست(گوشی میگن چی میگن؟؟).میخوام این شکلی باشه.ضمنا این هدفون های سونی واک من چطوریه؟؟البته فکر نکنم خیلی خوب باشه.چون 1 جا قیمت کردم 10 تومان گفت یک جا دیگه هم 6 تومان!!(دقیقا هم مثل هم بودن:31:)
ضمنا microphone نمیخواد داشته باشه.
ازتون ممنونم :11:
ضمنا این استریو و مونو که میگن چیه؟؟:27: نمیدونم بخدا هیچی.:13:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردین مورد تایید اساتید هم هست.مبارک باشه
سلامنقل قول:
داخل گوشی میخواین(inear) یا روی گوشی (full size یا earpad) ؟اگه داخل گوشی میخواین panasonic hje 300 بنسبت قیمتش هدفون خیلی خوبی هست و اگه با بیس زیاد بخواین میتونین creative ep630 تهیه کنین .
در مورد هدفونها استاد rezaomido قبلا توضیحات کامل رو دادن که صفحه مورد نظر رو براتون لینک میکنم.
فقط فكر ميكنين توي بازار گير بياد ؟؟؟البته من اصفهان هستمنقل قول:
اگه نه ميشه لطف كنين يه فروشگاه اينترنتي رو معرفي كنين ؟؟؟
یکی از دوستام میگه دیروز رفتم بگیرم دوباره گور باباشون قیمتا رو بردن بالا ep630 رو رو ویترین زدن 15 تومن میری داخل یگه 38 هزار توماننقل قول:
hs 904 رو هم کردن 70 تومن اصلا قانون تو این جا پیدا نمیشه
دوست عزیز شما برو بازار ایران طبقه دوم کلا نماینده enzatec هستش اسمه مغازشو نمیدونم اما اسم فروشندش متین بود آدم باحالی بود با خودت گوشی تبلت هر چی داری ببر اونجا میزاره هر چی بخوایی تست کنی دیروز دوستم از اونجا گرفت 50 تومن فروشندش با انصافه قیمتاشم خیلی بهتر از پایتخته اینم عکسش که خودم گرفتم این شکلی هست
راستی قرمزش خیلی شیکتره من اشتباه کردم مشکی گرفتم