مخابرات ۵۱۲ ..یک سوال اینکه چرا همیشه به سرور اصفهان وصل میشه برای من ؟
سرعت هم که تعریفی نداره ..:n24:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
مخابرات ۵۱۲ ..یک سوال اینکه چرا همیشه به سرور اصفهان وصل میشه برای من ؟
سرعت هم که تعریفی نداره ..:n24:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
با سلام چرا بعضی از سایتها با اینترنت مخابرات باز نمیشه ولی با وایمکس ایرانسل باز میشه مثل این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی کار باید بکنم ممنون میشم جواب منو بدید.
دی ان اس خودتون رو به 8.8.8.8 تغییر بدید.نقل قول:
چطوری باید این کارو بکنمنقل قول:
دوستان سرعت سا*کس برای شما کند نشده؟من الان این سوسکس که گرفتم سرعتش خیلی کمه چه دانلود چه باز کردن صفحات ! (دزد تز و کثیف تر فیل*تر کننده ها این چیز پی ان فروشان! ببین چطور سو استفاده میکنن!!)کسی یه سرویس مطمئن و سریع رو تجربه کرده تو pm به منم معرفی کنه .. اینی که یکسال ازش میگرفتم تو زرد از اب دراومده ایم ماه
من نزدیک به دو ماه و نیمه درخواست ای دی اس ال دادم ولی تا الان وصل نشده کسی دلیلش رو میدونه؟
چه طوری به اینترنت وصل می شی ؟نقل قول:
با تنضیمات خود کار مودم با lan مودم روشن میکنم خودش وصل میشه
کسی میدونه چرا من به سرور اصفهان وصل میشم ؟نقل قول:
شاید به خاطر همین سرعتم پایینه
پورت خالی ندارندنقل قول:
این برای همه هست.بستگی داره وقتی کانکت میشید چه ip بهتون تعلق بگیره.من با وایمکس هم اینجوریم.هر وقت مودم رو ریستارت میکنم یبار اصفهانه،یبار تهرانه،یبار کرجه،یبار هم بندرعباس بود!!!!!!نقل قول: