سلام من یک vaio f13wfx دارم
داشتم اهنگ گوش میدادم یه دفعه اسپیکر چپ لپ تاپ از کار افتاد
از control panel چک کردم هردو اسپیکر balance شده و صداشون هم اندازس
مشکل چی میتونه باشه؟ لصفا کمک کنید
Printable View
سلام من یک vaio f13wfx دارم
داشتم اهنگ گوش میدادم یه دفعه اسپیکر چپ لپ تاپ از کار افتاد
از control panel چک کردم هردو اسپیکر balance شده و صداشون هم اندازس
مشکل چی میتونه باشه؟ لصفا کمک کنید
سلام به همه دوستان بمن یه apire one d255e دارم قبلا dual loads بود الان رفتم براش فایلهای نصب اندروید رو گرفتم و sd card هم بوتیبل کردم ولی تو bios گزینه ای وجود نداره که بشه باهاش sd card رو بوت کرد در ضمن کارت ریدر اینترنال هست
دوست عزیز نمی دونم چرا مال ننوشته corei چند. اینم عکسش. آخه مشکل من اینه که پشت لپ تابم اسم مدلش رو نوشته vpceb1pfx/b و وقتی مشخصات این لپ تاب رو سرچ میکنم می نویسه که corei 3. شما نمی دونین چرا اینطوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینی که روشه cori7 هست.
اون که سرچ میکنی ممکنه با کانفیگ دیگه باشه. ولی سوال اینجاست که چرا نمی نویسه cori7
یه عکس از cpu-z بزار
ممنون از جوابتون. تو این برنامه نوشته corei7.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باره که میبینم که مشخصات سی پی یو رو نمیده.نقل قول:
حتما یه جایی میلنگه.
دوستان حرفه ای در اینباره نظر بدن.
سلاا به همه دوستان.لطفا کمکم کنید
من هفته پیش یه hp6177 گرفتم ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی نور زیاد بهش میخوره مثلا نور آفتاب صفحش یک سوم یک سوم شروع به سیاه شدن میکنه و بعد از 5 دقیقه به حالت عادی برمیگرده
شرکت گارانتی میگه از نظر ما این مشکل محسوب نمیشه و الان حدود 2 روزه که پیششونه و بدون وقفه روشنه ولی هیچ چیزی نشده پس میگن این لپ تاپ مشکلی نداره میگه اگه بخوای میتونم lcd رو عوض کنم ولی نمیشه یه جدید بهت بدم.لطفا بگین کسی تا حالابا این مشکل مواجه بوده و تکلیف من با این لپ تاپ چیه؟
سلام دوستان من امروز به یک مشکلی بر خوردم
ویندوز 7 روی لپ تاپ ام نصبه
و بالا نمیاد چرا؟؟ یعنی صفحه سیاهه کامل فقط موس هست
:(
سلام
قیمت Cpu و مادربورد لپتاپ سونی مدل VGN-FW490Jab رو میخواستم
ضمنا کدوم شرکت مسئول خدمات بعد از فروش لپتاپ های سونی هستش؟
ممنون میشم سریع جواب بدید
ویندوز 7 رو خودتون نصب کردین یا خودش نصب بود ؟؟؟؟ فک میک نم دیگه سری های fw تولید نشه